U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Vakkenvuller

Vakkenvuller worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een vakkenvuller? Lees de functieomschrijving.

Een baan als Vakkenvuller is populair onder naar school gaande en studerende jongeren. De Vakkenvuller werkt over het algemeen in een supermarkt, en zorgt ervoor dat er altijd producten in de vakken liggen. Tijdens het bijvullen hanteert de Vakkenvuller het First In, First Out systeem. De oudste producten, die het eerst over de houdbaarheidsdatum heen zullen gaan, staan zo veel mogelijk vooraan. De nieuwe producten worden achter deze oude levenswaren geplaatst. Aan het eind van de dag zorgt de Vakkenvuller ervoor dat de schappen gespiegeld worden. Met spiegelen wordt bedoeld dat alle producten zo veel mogelijk naar voren geschoven zijn, en dat de etiketten zo prominent mogelijk aanwezig zijn. Dit geeft de winkel een verzorgde uitstraling en zorgt er tevens voor dat klanten producten makkelijker kunnen vinden.

Maar het bijvullen van schappen is niet het enige werk van de Vakkenvuller. Indien een Vakkenvuller ’s morgens werkt, helpt hij met het uitladen van de vrachtwagenleveringen. Ook kan een Vakkenvuller erop rekenen dat hij veelvuldig vragen zal krijgen van klanten die op zoek zijn naar een bepaald product. Daarom is het van belang dat een Vakkenvuller makkelijk aanspreekbaar is, en de weg door de winkel weet.

Ten slotte fungeert de Vakkenvuller als extra hulp voor de kassamedewerker. Indien een klant vergeten is om zijn groente te wegen, een streepjescode niet gelezen kan worden, of er een product aan de kassa vervangen dient te worden, ropt de kassamedewerker een Vakkenvuller op via de speaker. De Vakkenvuller lost het probleem vervolgens zo snel mogelijk op.

Mensen vonden ons op: Job Vakkenvuller, Baan Vakkenvuller, Vakkenvuller Worden, Functie-eisen Vakkenvuller, Verantwoordelijkheden Vakkenvuller, Functieprofiel Vakkenvuller, Wat doet een Vakkenvuller, Werken als Vakkenvuller.

Vakkenvuller worden: Opleiding tot vakkenvuller

Veel jongeren hebben als bijbaan een functie  als Vakkenvuller. Een van de voordelen van deze bijbaan is dat de Vakkenvuller geen specifieke opleiding gevolgd nodig heeft.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Vakkenvuller, Vakkenvuller Worden, Opleidingsniveau Vakkenvuller, Scholing Vakkenvuller, Studie Vakkenvuller, Bijscholing Vakkenvuller, Omscholing Vakkenvuller.

Organisaties waar een vakkenvuller doorgaans werkzaam is

Vakkenvullers werken voornamelijk in supermarkten. Maar er zijn ook Vulploegmedewerkers bij andere grote winkels, zoals bij bouwzaken en warenhuizen, te vinden. Bijna alle Vakkenvullers werken bij profit organisaties.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Vakkenvuller, Vakkenvuller Worden, Opleidingsniveau Vakkenvuller, Scholing Vakkenvuller, Studie Vakkenvuller, Bijscholing Vakkenvuller, Omscholing Vakkenvuller.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden vakkenvuller

Omdat Vakkenvullers over het algemeen nog naar school gaande of studerende jongeren zijn, is het salaris van een Vakkenvuller afhankelijk van zijn leeftijd. De meeste Vakkenvullers werken op basis van nul-uur of tijdelijke contracten. Het salaris is daardoor mede afhankelijk van het aantal gewerkte uren in een maand. Een indicatie is dat het salaris van een Vakkenvuller die minstens één dag per week werkt, rond de € 400 per maand bedraagt. Dit kan oplopen tot € 1600.

Mensen vonden ons op: Salaris Vakkenvuller, Loon Vakkenvuller, Wat verdien je als Vakkenvuller, Salarisschaal Vakkenvuller, Salarisindicatie Vakkenvuller, Bonus Vakkenvuller, CAO Vakkenvuller, Brutoloon Vakkenvuller, Nettoloon Vakkenvuller, Vakantiedagen Vakkenvuller, Pensioen Vakkenvuller.

Competenties, skills & vaardigheden vakkenvuller

 • Klantgerichtheid
 • Sociabiliteit
 • Accuratesse
 • Secuur
Mensen vonden ons op: Kennis Vakkenvuller, Vaardigheden Vakkenvuller, Attitude Vakkenvuller, Kwalificaties Vakkenvuller, Competentieprofiel Vakkenvuller.

Boeken voor het beroep vakkenvuller

Wil je meer weten over het beroep vakkenvuller? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je vakkenvuller bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken vakkenvuller te komen.

Autojournalistiek | T. Sluymer

tijdverdrijf voor meningloze zakkenvullers - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789043905725 | 128 pagina's

Ted Sluymer werkte al bijna 30 jaar als recalcitrante en provocerende autojournalist. Wat er allemaal speelt en hoe de autowereld werkelijk is, wordt de lezer als snel duidelijk. Ted Sluymer vertelt op zijn eigen, humoristische manier over zijn ervaringen...

ZAKKENVULLERS! | G Thijs

Hoe Een Bedrijf Zo Plezant Werd Dat Iedereen Er Weer Goesting In Kreeg. - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789077513101 | 288 pagina's

...

Mensen vonden ons op: boeken voor Vakkenvuller, Vakkenvuller ebooks, boek Vakkenvuller.

Persoonstypen vakkenvuller

De Vakkenvuller gaat organiserend en doelgericht aan de slag. Hij deelt zijn werk zo efficiënt mogelijk in (Succesvolle werker). Daarnaast komt de Vakkenvuller in contact met winkelende klanten en staat hij die vriendelijk en klantgericht te woord (Gever).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Vakkenvuller, Karakter Vakkenvuller.

Netwerk vakkenvuller

Een Vulploegmedewerker werkt in de supermarkt en komt  daardoor veelvuldig in contact met de klanten die daar hun boodschappen doen. Hij helpt deze klanten als daar noodzaak voor is, bijvoorbeeld door ze de weg te wijzen naar de producten die de klant zoekt. Ook met de kassamedewerker heeft de Vakkenvuller een relatie. De Vakkenvuller kan de kassamedewerker te hulp schieten. De baas van de Vakkenvuller, de supermarktmanager, loopt regelmatig in de supermarkt rond en stuurt zijn Vakkenvullers aan. Ten slotte komt de Vakkenvuller op regelmatige basis vrachtwagenchauffeurs tegen. Deze vullen de voorraden van de winkel aan, en krijgen bij het uitladen hulp van de Vakkenvuller.

Mensen vonden ons op: Collega’s Vakkenvuller, Medewerkers Vakkenvuller.

Is het beroep vakkenvuller iets voor jou?

Zou je graag vakkenvuller willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als vakkenvuller bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Vakkenvuller, beroepskeuzetest Vakkenvuller, beroep Vakkenvuller kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden vakkenvuller

Een baan als Vakkenvuller wordt voornamelijk beschouwd als bijbaan. Supermarkten nemen voor deze functie dan ook voornamelijk jongeren in dienst. De doorgroeimogelijkheden zijn daarom gering. Als een Vakkenvuller over leiderschapskwaliteiten beschikt, kan hem een interne opleiding tot supermarktmanager aangeboden worden. Hij zal dan eerst als assistent-supermarktmanager optreden, en de leiding krijgen over een aspect van de winkel, bijvoorbeeld de broodafdeling.

Arbeidsmarktperspectief score vakkenvuller

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep vakkenvuller. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Redelijk
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Vakkenvuller, Promotie mogelijkheden Vakkenvuller, Carriere Vakkenvuller.

Solliciteren op de functie vakkenvuller

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als vakkenvuller dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor vakkenvuller belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als vakkenvuller. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Vakkenvuller, CV Vakkenvuller, sollicitatie Vakkenvuller.

Interviews met vakkenvuller

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen vakkenvuller

Vacatures vakkenvuller

Op zoek naar een nieuwe baan als Vakkenvuller? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Vakkenvuller. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een baan als Vakkenvuller is populair onder naar school gaande en studerende jongeren. De Vakkenvuller werkt over het algemeen in een supermarkt, en zorgt ervoor dat er altijd producten in de vakken liggen. Tijdens het bijvullen hanteert de Vakkenvuller het First In, First Out systeem.

Beoordeling Vakkenvuller

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Vakkenvuller' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Vakkenvuller

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep