Advocaat Arbeidsrecht: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Advocaat Arbeidsrecht: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Advocaat Arbeidsrecht. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Advocaat Arbeidsrecht nodig heeft.Wat doet een Advocaat Arbeidsrecht? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Advocaat Arbeidsrecht?

De Arbeidsrecht Advocaat is een specialist op het gebied van ontslag, arbeidsvoorwaarden, CAO's, sociale zekerheid, etc. In deze moeilijke economische tijden, is Arbeidsrecht binnen de advocatuur één van de snelst groeiende specialisaties. Arbeidsrecht Advocaten worden zowel door de werkgever ingezet, bijvoorbeeld om een Collectieve ArbeidsOvereenkomst uit te onderhandelen of concept contracten te maken, als door de werknemer, die bijvoorbeeld op staande voet is ontslagen.

De basis van het arbeidsrecht ligt in het Burgerlijk Wetboek deel 7. Buiten het Burgerlijk Wetboek, kent Nederland wetten als Arbeidsomstandighedenwet, de Arbeidstijdenwet, de Wet melding collectief ontslag en de Wet op de collectieve arbeidsovereenkomst. Op Europees niveau kent men het EG-verdrag inzake recht van toepassing op verbintenissen uit overeenkomst. De Advocaat Arbeidsrecht is uiteraard op de hoogte van en vaardig met al deze wetten, en met deze kennis is hij dus van waarde voor zijn cliënten.

Bij de wat grotere advocatenkantoren werken Arbeidsrecht Advocaten vaak samen met andere advocaten. Willen twee bedrijven bijvoorbeeld fuseren, dan is het mogelijk dat de arbeidspositie van deze werknemers verandert. Arbeidsrecht Advocaten zijn in dat geval een schakel in het volledige proces.

Wanneer de partijen (werkgever en werknemer) er onderling niet uitkomen, moet de Arbeidsrecht Advocaat naar de rechtbank, om zijn gelijk bij de rechter te halen. De arbeidsrecht praktijk kan dus zowel een advies- als een procespraktijk zijn.

Past het beroep Advocaat Arbeidsrecht bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Advocaat Arbeidsrecht

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: arbeidsrecht advocaat


Vacatures Advocaat Arbeidsrecht

Op zoek naar een nieuwe baan als Advocaat Arbeidsrecht? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Advocaat Arbeidsrecht. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Advocaat Arbeidsrecht per ervaringsniveau

junior Advocaat Arbeidsrecht vacatures startend Advocaat Arbeidsrecht vacatures senior Advocaat Arbeidsrecht vacatures beginnend Advocaat Arbeidsrecht vacatures trainee Advocaat Arbeidsrecht vacatures leidinggevend Advocaat Arbeidsrecht vacatures medior Advocaat Arbeidsrecht vacatures aankomend Advocaat Arbeidsrecht vacatures ervaren Advocaat Arbeidsrecht vacatures leerling Advocaat Arbeidsrecht vacatures vacatures omscholen tot Advocaat Arbeidsrecht vacatures opleiding tot Advocaat Arbeidsrecht

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Advocaat Arbeidsrecht

Wat verdient een Advocaat Arbeidsrecht?

Wat je als Advocaat verdient is afhankelijk van het advocatenkantoor waar je aan de slag gaat. Een Advocaat-stagiare ontvant €3327 bruto per maand. Voor een Advocaat lopen de bedragen uiteen van €3890 bruto per maand tot een maximum van ongeveer €8208 bruto  per maand.

Naarmate de kantoren waarvoor de advocaat werkt wat groter en prestigieuzer worden, gaan de salarissen omhoog. Er is bij kantoren ook de mogelijkheid om partner te worden. Dit echter pas na een flink aantal jaren te hebben gewerkt als advocaat, en pas nadat je hebt bewezen daadwerkelijk iets toe te kunnen voegen aan de maatschap.

Salarisschaal Advocaat Arbeidsrecht

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Advocaat Arbeidsrecht

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Advocaat Arbeidsrecht


Bekijk het salaris Advocaat Arbeidsrecht per ervaringsniveau

Salaris junior Advocaat Arbeidsrecht Wat verdient een startend Advocaat Arbeidsrecht? Wat is het loon senior Advocaat Arbeidsrecht? beginnend Advocaat Arbeidsrecht salaris Maximaal salaris trainee Advocaat Arbeidsrecht Hoeveel verdient een leidinggevend Advocaat Arbeidsrecht? Wat is het salaris van een medior Advocaat Arbeidsrecht? Salaris aankomend Advocaat Arbeidsrecht Wat verdient een ervaren Advocaat Arbeidsrecht? Welk salaris krijgt een leerling Advocaat Arbeidsrecht?


Advocaat Arbeidsrecht worden: Opleidingen tot Advocaat Arbeidsrecht

Wil je Advocaat Arbeidsrecht worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Advocaat Arbeidsrecht.

Hoe word je een Advocaat Arbeidsrecht? 

 

Vereist voor een baan in de advocatuur is dat je een WO Rechtenstudie hebt gevolgd aan een van de Universiteiten in Nederland (art. 2 Advocatenwet-Besluit beroepsvereisten advocatuur). Helaas ben je er dan nog niet; als je in dienst komt bij een advocatenkantoor heb je eerst nog een stage van drie jaar te doorlopen. Je bent dan wel al officieel Advocaat maar je wordt Advocaat-stagiare genoemd. Je staat dan onder leiding van een ervaren Advocaat, de patroon, die je de praktijk bijbrengt. Je mag als Advocaat-stagiare wel al zelfstandig procederen. In je eerste jaar volg je hiernaast ook nog de Beroepsopleiding Advocatuur waarbij je alle kennis opdoet en vaardigheden leert die belangrijk zijn om Advocaat te worden. In je tweede en derde jaar volg je de Voortgezette Stagiare Opleiding waarbij je verdiepende cursussen volgt.  Na het afronden van de driejarige stage krijg je een stageverklaring en kun je als zelfstandig Advocaat aan de slag. Vervolgens doe je een verzoek tot inschrijving op het tableau van de Nederlandse Orde van Advocaten. De wat grotere advocatenkantoren hebben hun opleiding samengevoegd in de Law Firm School (http://www.thelawfirmschool.nl/)
 
Als je aan de voorwaarden voldoet , zoals hierboven beschreven, word je als Advocaat beëdigd  door de rechtbank van het arrondissement waar je een verzoek tot inschrijving hebt gedaan.

Opleidingen Advocaat Arbeidsrecht

Basiscursus Arbeidsrecht: het ABC van het arbeidsrecht
Wat houdt het arbeidsrecht in en waarom is het arbeidsrecht zoals het is? Wat is een arbeidsovereenkomst eigenlijk? Wat komt er allemaal kijken bij het aangaan en het eindigen van …
Basiscursus Arbeidsrecht: het ABC van het arbeidsrecht
Tweedaagse verdiepingscursus mediation**, Arbeidsrecht & sociale zekerheid
Bestemd voor: advocaat- en notaris-mediators, jurist-mediators en leden van de rechterlijke macht. In de Tweedaagse verdiepingscursus mediation worden uw kennis en vaardigheden op het gebied van mediation verbeterd via praktische …
Tweedaagse verdiepingscursus mediation**, Arbeidsrecht & sociale zekerheid
Privacy in het Arbeidsrecht
Privacy is een complex issue in het arbeidsrecht! De AVG speelt een belangrijke rol en stelt veel beperkingen aan werkgevers. Hoe kunt u hier (toch) goed mee omgaan? Weet u
Privacy in het Arbeidsrecht
Procederen in eerste aanleg*, Arbeidsrecht & sociale zekerheid
Voor veel advocaten lijkt procederen een ‘easy going’ proces. U doet het immers vaak genoeg. Echter, u weet ook een rechtszaak kan alle kanten opgaan en rare wendingen krijgen.  Als …
Procederen in eerste aanleg*, Arbeidsrecht & sociale zekerheid
Verdiepingscursus Arbeids(proces)recht**, Arbeidsrecht & sociale zekerheid
Als advocaat in arbeidsrechtszaken wilt u goed beslagen ten ijs komen voor de kantonrechter in eerste aanleg en voor het Hof als u besluit in hoger beroep te gaan. Maar …
Verdiepingscursus Arbeids(proces)recht**, Arbeidsrecht & sociale zekerheidAdvocaat Arbeidsrecht worden: Omscholen tot Advocaat Arbeidsrecht

Als je je wilt omscholen tot Advocaat Arbeidsrecht is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Advocaat Arbeidsrecht zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Advocaat Arbeidsrecht dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Advocaat Arbeidsrecht

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Advocaat Arbeidsrecht

Als je Advocaat Arbeidsrecht wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Advocaat Arbeidsrecht zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Advocaat Arbeidsrecht

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Advocaat Arbeidsrecht?


Competenties en Vaardigheden Advocaat Arbeidsrecht:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Advocaat Arbeidsrecht.

Welke competenties heeft een Advocaat Arbeidsrecht nodig?

Een Advocaat Arbeidsrecht heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Analytisch
Analytisch

Steekwoorden Competentie Analytisch:

analyseren, systematisch denken, problemen bekijken vanuit verschillende oogpunten, kritisch 

Omschrijving

Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, dat ligt deze mensen wel. Zij pakken de kern van het probleem aan en bekijken dit vanuit verschillende oogpunten. Daarnaast leggen zij verbanden tussen deze verschillende perspectieven. Deze analytische mensen beginnen bij de hoofdzaak en pakken vervolgens de bijzaken aan. Hierbij worden gevolgen op korte en op lange termijn in de gaten gehouden. Uiteindelijk komen zij met een duidelijke conclusie.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak pro-actief. Als zij een probleem constateren, pakken zij dit aan en proberen dit op een goede manier op te lossen. Verder zijn deze mensen vaak gestructureerd. Ze bekijken eerst de hoofdlijnen, de details komen later aan bod. Daarnaast zijn deze mensen in staat om zaken duidelijk te beoordelen. Ze bekijken problemen vanuit verschillende perspectieven en trekken daaruit een heldere conclusie.  

Zwakke punten
Een valkuil kan de hoeveelheid aan hoofd- en bijzaken zijn. Soms kunnen deze personen dan door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast kan de hoeveelheid aan analyses teveel zijn, deze analist verliest dan het resultaat uit het oog. Als laatste kan deze persoon behoorlijk theoretisch zijn, dit kan soms leiden tot een langdradig verhaal met lange stukken tekst.

Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen

Steekwoorden: durf, motiveren, stressbestendig, resultaatgericht, optimistisch

Omschrijving

In moeilijke tijden weten deze mensen de moed vast te houden en ondanks de omstandigheden toch door te gaan. Deze doorzetters houden vast aan hun ideeën en laten zich niet van de wijs brengen door tegenslagen. Zij houden het resultaat voor ogen en proberen daar op een zo efficiënt mogelijke manier naar toe te werken.

Sterke punten
Deze mensen zetten door en motiveren daarbij zichzelf en anderen. Op die manier proberen deze mensen zowel hun persoonlijke als het gezamenlijke doel te behalen. Om het doel te behalen is behoorlijk wat energie nodig. Daarnaast zijn zij vaak stressbestendig en optimistisch. Ze laten zich niet uit het veld slaan.

Zwakke punten
Deze mensen willen zo graag de eindstreep behalen, dat de omgeving er soms niet meer toe doet. Ook worden deze doorzetters weleens bestempeld als koppig en eigenwijs. Dit heeft als reden dat zij vasthouden aan ideeën en niet willen afwijken van de bedachte paden.

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Vaardigheden Advocaat Arbeidsrecht

 • Methodisch werken
 • Analytisch vermogen
 • Kritisch denken
 • Voorbereiden
 • Prioriteiten stellen
 • Zelfmotivatie
 • Veerkracht
 • Stressbestendig
 • Klantvriendelijkheid
 • Begripvol
 • Dienstverlenend
 • Doelgericht
 • Vasthoudendheid
 • Ambitie

Persoonlijkheid en Eigenschappen Advocaat Arbeidsrecht

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Advocaat Arbeidsrecht passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Advocaat Arbeidsrecht nodig? 

Een advocaat heeft een verantwoordelijke baan. Er staan immers vaak grote financiële belangen op het spel. Hij is altijd goed georganiseerd, en weet zijn tijd goed te verdelen over de (vaak meerdere) zaken die hij heeft lopen. Hij is resultaatgericht, want hij stelt alles in het werk om een voor zijn cliënt zo gunstig mogelijke uitkomst te bewerkstelligen. Naast het organisatorische, zijn ook de inhoudelijke vaardigheden belangrijk. Juridische vraagstukken kunnen vaak complex zijn, daarom moet een advocaat analytisch sterk zijn. 

De Arbeidsrecht Advocaat kan te maken krijgen met schrijnende gevallen, bijvoorbeeld gedwongen ontslagen. Het is in zo een geval belangrijk dat hij de emotionele van de juridische argumenten weet te scheiden.

Bekijk de persoonstypen voor Advocaat Arbeidsrecht


Eigenschappen Advocaat Arbeidsrecht

 • Idealistisch
 • Gedisciplineerd
 • Punctueel
 • Enthousiast
 • Zelfverzekerd
 • OndernemendArbeidsmarktperspectief Advocaat Arbeidsrecht

Wat zijn de baankansen voor een Advocaat Arbeidsrecht?

Zeker in deze lastige economische tijden zijn er flink wat Advocaten Arbeidsrecht nodig. Toch kan het lastig zijn om binnen te komen bij een kantoor, omdat er vaak wordt geschoven met advocaten die minder te doen hebben op hun vakgebied. Advocatenkantoren kijken vaak naar je studieresultaten en nevenactiviteiten, bij het sollicitatieproces.

Als Advocaat Arbeidsrecht kun je er naar streven om partner te worden bij jouw advocatenkantoor. Je bent dan mede-eigenaar van het bedrijf en deelt dus mee in de eventuele winst.

De actuele kans op werk voor een Advocaat Arbeidsrecht

Het beroep Advocaat Arbeidsrecht is onderdeel van de beroepsfamilie Advocaten. De kans op werk voor de beroepsfamilie Advocaten is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Advocaat Arbeidsrecht

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Advocaat Arbeidsrecht

Je kunt als Advocaat Arbeidsrecht een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Advocaat Arbeidsrecht is onderdeel van de beroepsfamilie Advocaten. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Advocaat Arbeidsrecht


Organisaties waar een Advocaat Arbeidsrecht werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Advocaat Arbeidsrecht meestal werkt.

Waar werkt een Advocaat Arbeidsrecht?

Advocatenkantoren zijn gericht op winst maken. Vaak werken advocaten dan ook met timers, hoelang ze voor bepaalde cliënten bezig zijn. Sommige Advocaten Arbeidsrecht werken bij instellingen zoals het juridisch loket, die deels door de overheid worden gesubsidieerd. Hier hoeft geen winst te worden gemaakt.

Meer weten over werken in de Juridisch?

Bekijk werken in Juridisch

Netwerk Advocaat Arbeidsrecht

Met wie werkt een Advocaat Arbeidsrecht samen? 

Op een normale werkdag, zal de Advocaat Arbeidsrecht vooral veel contact hebben met mede advocaten en cliënten. Hij zal niet elke dag naar de rechtbank gaan, maar wanneer hij dat wel doet, heeft hij natuurlijk contact met rechters, griffiers en andere ambtenaren van de rechtbank.


 • Advocaten
 • Rechters
 • Cliënten
Advocaat Arbeidsrecht

Interview met een Advocaat Arbeidsrecht

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Advocaat Arbeidsrecht:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Advocaat Arbeidsrecht verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Advocaat Arbeidsrecht?

De beroepen die verwant zijn aan Advocaat Arbeidsrecht zijn:
Rechter
Salaris: €5300 tot €7900
Opleiding: WO Postdoc
Baankans: Zeer goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Advocaat Arbeidsrecht in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Netwerk:

 • Advocaten
 • Rechters
 • Cliënten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €3227 tot €8208

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0Ga direct naar