Afdelingsmanager Housekeeping: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Afdelingsmanager Housekeeping: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Afdelingsmanager Housekeeping. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Afdelingsmanager Housekeeping nodig heeft.Wat doet een Afdelingsmanager Housekeeping? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Afdelingsmanager Housekeeping?

De Afdelingsmanager Housekeeping staat aan het hoofd van de huishoudelijke dienst van een hotel of congrescentrum. Een Afdelingsmanager is verantwoordelijk voor het commerciële, financiële, en operationele beleid van zijn afdeling, evenals het personeelsbeleid.

De Afdelingsmanager Housekeeping geeft leiding aan de housekeeping-medewerkers en is eindverantwoordelijk voor het klaarmaken van de kamers voor het verblijf van gasten. Hieronder valt ook linnenbeheer, het schoonmaken van publieke ruimtes en het controleren van de technische voorzieningen op de kamers.

De Afdelingsmanager Housekeeping organiseert, plant en controleert de werkzaamheden op de afdeling. Zo motiveert en stuurt de Afdelingsmanager het personeel aan en geeft waar nodig aanwijzingen. Ook maakt hij het werkrooster voor de werknemers. Als er problemen zijn of vragen van gasten die het personeel van de huishoudelijke dienst niet kan afhandelen dan lost de Afdelingsmanager Housekeeping dit op.

Ook personeelsbeleid valt onder de taken van de Afdelingsmanager. Zo is de Afdelingsmanager Housekeeping betrokken bij het selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers en verantwoordelijk voor het inwerken hiervan.

Daarnaast heeft het werk van de Afdelingsmanager Housekeeping een financiële component. Hij bewaakt het budget en levert cijfers en informatie aan voor begrotingen, investeringen en verbeteringen van de afdeling aan het management. De Afdelingsmanager bewaakt zo de efficiency van de afdeling. Tevens houdt de Afdelingsmanager zich bezig met de inkoop van middelen en diensten bij externe dienstverleners en leveranciers.

Past het beroep Afdelingsmanager Housekeeping bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Afdelingsmanager Housekeeping

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Housekeepingmanager, Hoofd Huishoudelijke Dienst


Vacatures Afdelingsmanager Housekeeping

Op zoek naar een nieuwe baan als Afdelingsmanager Housekeeping? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Afdelingsmanager Housekeeping. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Afdelingsmanager Housekeeping per ervaringsniveau

junior Afdelingsmanager Housekeeping vacatures startend Afdelingsmanager Housekeeping vacatures senior Afdelingsmanager Housekeeping vacatures beginnend Afdelingsmanager Housekeeping vacatures trainee Afdelingsmanager Housekeeping vacatures leidinggevend Afdelingsmanager Housekeeping vacatures medior Afdelingsmanager Housekeeping vacatures aankomend Afdelingsmanager Housekeeping vacatures ervaren Afdelingsmanager Housekeeping vacatures leerling Afdelingsmanager Housekeeping vacatures vacatures omscholen tot Afdelingsmanager Housekeeping vacatures opleiding tot Afdelingsmanager Housekeeping

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Afdelingsmanager Housekeeping

Wat verdient een Afdelingsmanager Housekeeping?

Het salaris van een Afdelingsmanager housekeeping is afhankelijk van de grootte van de afdeling waar de Afdelingsmanager werkzaam is en lopen naar schatting uiteen van zo'n €1870 tot €2300 bruto per maand. Wanneer je werkt in een  groot hotel met een grote huishoudelijke afdeling en veel medewerkers, zal het salaris hoger uitvallen dan bij een klein hotel waar de Afdelingsmanager Housekeeping aan weinig medewerkers leiding geeft.

Ook wanneer een Afdelingsmanager Housekeeping grote verantwoordelijkheden heeft zoals het zelfstandig inkopen van externe dienstverlening en middelen zal het salaris hoger uitvallen.

Salarisschaal Afdelingsmanager Housekeeping

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Afdelingsmanager Housekeeping

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Afdelingsmanager Housekeeping


Bekijk het salaris Afdelingsmanager Housekeeping per ervaringsniveau

Salaris junior Afdelingsmanager Housekeeping Wat verdient een startend Afdelingsmanager Housekeeping? Wat is het loon senior Afdelingsmanager Housekeeping? beginnend Afdelingsmanager Housekeeping salaris Maximaal salaris trainee Afdelingsmanager Housekeeping Hoeveel verdient een leidinggevend Afdelingsmanager Housekeeping? Wat is het salaris van een medior Afdelingsmanager Housekeeping? Salaris aankomend Afdelingsmanager Housekeeping Wat verdient een ervaren Afdelingsmanager Housekeeping? Welk salaris krijgt een leerling Afdelingsmanager Housekeeping?


Afdelingsmanager Housekeeping worden: Opleidingen tot Afdelingsmanager Housekeeping

Wil je Afdelingsmanager Housekeeping worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Afdelingsmanager Housekeeping.

Hoe word je een Afdelingsmanager Housekeeping? 

Om aan de slag te gaan als Afdelingsmanagemer Housekeeping kan men de opleiding  Afdelingsmanager volgen op MBO niveau 4. Deze opleiding omvat verschillende uitstroomprofielen, waaronder her profiel Housekeepingmanager.

Ook zijn er HBO opleidingen die kunnen leiden tot een baan als Afdelingsmanager Housekeeping. Zo kan men de opleiding  Hotel- en Eventmanagement  of  Hogere hotelschool volgen. De opleiding  Hotel- en Eventmanagement  combineert de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement. De HBO opleidingen zijn, in vergelijking met de MBO variant, vaak meer gericht op managementtaken. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Afdelingsmanager Housekeeping

Er zijn geen opleidingen Afdelingsmanager Housekeeping aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Afdelingsmanager Housekeeping in werkt

Bekijk alle opleidingen Horeca


Afdelingsmanager Housekeeping worden: Omscholen tot Afdelingsmanager Housekeeping

Als je je wilt omscholen tot Afdelingsmanager Housekeeping is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Afdelingsmanager Housekeeping zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Afdelingsmanager Housekeeping dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Afdelingsmanager Housekeeping

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Afdelingsmanager Housekeeping

Als je Afdelingsmanager Housekeeping wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Afdelingsmanager Housekeeping zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Afdelingsmanager Housekeeping

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Afdelingsmanager Housekeeping?


Competenties en Vaardigheden Afdelingsmanager Housekeeping:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Afdelingsmanager Housekeeping.

Welke competenties heeft een Afdelingsmanager Housekeeping nodig?

Een Afdelingsmanager Housekeeping heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Kritisch
Kritisch

Steekwoorden: analytisch vermogen, overtuigen, vragen stellen, accuratesse 

Omschrijving

Deze mensen beoordelen en analyseren opdrachten op hun eigen manier. Ze leggen een lijst met criteria langs de opdracht en bekijken zo bijvoorbeeld de haalbaarheid van de opdracht. Bij iedere taak stellen zij zichzelf verschillende vragen en plaatsen vervolgens kanttekeningen. Over het algemeen beschikken deze mensen over een brede kennis en zijn ze goed op de hoogte van hun omgeving.

Sterke punten
Deze mensen kunnen vaak ook goed analyseren. Omdat ze erg precies zijn, bekijken ze taken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast werken kritische mensen accuraat en netjes. Ook overtuigen is een eigenschap die past bij kritisch zijn. Kritische mensen bekijken opdrachten vanuit verschillende perspectieven en stellen vervolgens argumenten op. Deze argumenten gebruiken ze vervolgens om anderen op een goede manier te overtuigen.

Zwakke punten
Mensen die te kritisch zijn, kunnen overkomen als de zogenaamde ‘pietlutten’. Verder kunnen deze mensen weleens star overkomen. Zij zijn te kritisch en willen hun mening niet bijstellen. Hierdoor kan een discussie weleens lastig zijn.

Leiderschap
Leiderschap

Steekwoorden: delegeren, luisteren, overtuigen, taken verdelen

Omschrijving

Deze mensen kunnen individuen en groepen aansturen. De leiders maken een goede balans tussen delegeren en bijvoorbeeld regels opleggen. Deze personen leggen anderen uit wat er van hen wordt verwacht. Op die manier kunnen zij een project sturen. Daarbij kunnen leiders de verantwoordelijkheden bij anderen neerleggen.

Sterke punten
Een goede leider kan luisteren, iemand opfleuren, maar ook overtuigen. De leider maakt beslissingen en probeert ervoor iedereen het beste uit te halen. Een goede leider laat dingen los, maar probeert ook overzicht te houden. Ook kan een goede leider anderen inspireren en motiveren om gezamenlijk een doel te bereiken. Hij neemt hierbij het resultaat als uitgangspunt.

Zwakke punten
Sommige leiders willen teveel zelf doen, hierdoor krijgen werknemers niet de kans om zich te ontwikkelen. Ook kan dit voor frustratie en stress zorgen. Ook kunnen leiders het resultaat zo voorop stellen dat de omgeving wegvalt. 

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Samenwerken
Samenwerken

Steekwoorden: samenwerken, resultaten, assertiviteit

Omschrijving

Goed samenwerken is bijdragen aan het samenwerkingsproces, de resultaten en de harmonie binnen een team. Deze personen willen niet alleen een goede bijdrage leveren aan de opdracht, maar ook aan de sfeer binnen het team. Onder deze competentie vallen verschillende aspecten: respect hebben voor andere groepsgenoten, elkaar helpen met taken en meedenken.

Sterke punten
Een sterk punt is dat deze personen vaak een goede mensenkennis hebben, zij kunnen anderen goed inschatten en houden daarbij het resultaat en de taken in het achterhoofd. Deze mensen zijn vaak assertief, zij houden hun persoonlijke doel en het doel van de ander goed in de gaten. Ook goed kunnen netwerken is te benoemen als sterk punt.

Zwakke punten
Mensen die teveel samenwerken, kunnen hun onafhankelijkheid verliezen. Ze vinden het moeilijk om nog alleen te werken, omdat ze altijd reactie/feedback krijgen van groepsgenoten. Ook zijn de relaties van deze mensen soms belangrijker dan de werkzaamheden. Het moet vooral gezellig zijn.

Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Steekwoorden: structureel werken, zakelijk en kalm, energie

Omschrijving

Deze personen kunnen blijven presteren in zware tijden. Ze laten zich niet aan de kant zetten door extra werk, tijdsdruk of tegenvallende resultaten. Het maakt deze personen niet uit hoeveel taken ze nog moeten doen, ze hebben doorzettingsvermogen om de taken af te ronden. Deze personen communiceren duidelijk over hun werkzaamheden en over wat zij wel/of niet willen.

Sterke punten
Ondanks de vele werkzaamheden en taken blijven deze personen rustig. Zij kunnen goed relativeren en hun energie goed verdelen over de verschillende werkzaamheden. Deze personen handelen vaak zakelijk en kalm en op deze manier weten zij ook het overzicht te bewaren. Ook structureel werken valt binnen deze competentie. Op die manier kunnen zij veel werkzaamheden naast elkaar uitvoeren. In zware tijden laten deze stressbestendige personen doorzettingsvermogen zien, ze willen graag de verschillende doelen behalen. Het resultaat staat bij deze personen dan ook centraal.

Zwakke punten
Er bestaat een gevaar dat deze mensen stress niet onderkennen. Hierdoor kan het gebeuren dat zij zichzelf voorbij lopen en lopen zij een verhoogd risico op gezondheidsklachten. De eigenschappen ‘zakelijk’ en ‘kalm’ kunnen ook een zwak punt zijn, deze personen kunnen afstandelijk overkomen naar hun omgeving.

Vaardigheden Afdelingsmanager Housekeeping

 • Analytisch vermogen
 • Beoordelen
 • Aandacht voor details
 • Leiding geven
 • Plannen
 • Motiveren
 • Voorbereiden
 • Methodisch werken
 • Prioriteiten stellen
 • Sensitiviteit
 • Bemiddelen
 • Gezamenlijk resultaat
 • Vasthoudendheid
 • Zelfkennis
 • Rustig blijven

Persoonlijkheid en Eigenschappen Afdelingsmanager Housekeeping

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Afdelingsmanager Housekeeping passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Afdelingsmanager Housekeeping nodig? 

Omdat de Afdelingsmanager aan het hoofd staat van de gehele afdeling huishoudelijke dienst van een hotel, zijn leidinggevende kwaliteiten belangrijk. Het is immers de taak van de afdelingsmanager om de medewerkers te motiveren en aan te sturen. De persoonlijkheidsprofiel van de ‘baas’ sluit daarom aan bij een beroep als frontoffice manager. De baas heeft een krachtige en rechtvaardige persoonlijkeid en is vaak erg zelfstandig (Baas).

Ook het persoonlijkheidsprofiel van de ‘perfectionist’ sluit aan bij het beroep van Afdelingsmanager Housekeeping. De perfectionist is erg precies en ziet de zaken graag perfect geregeld. Omdat de Afdelingsmanager Housekeeping verantwoordelijk is voor het verblijfsgereed maken van de hotelkamers, is het belangrijk dat de Afdelingsmanager kritisch is. De kamers en faciliteiten dienen immers optimaal in orde te zijn voordat de gasten arriveren. Ook het oog voor detail van de perfectionist komt hierbij goed van pas (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Afdelingsmanager Housekeeping


Eigenschappen Afdelingsmanager Housekeeping

 • Overwicht
 • Gedrevenheid
 • Zelfverzekerd
 • Idealistisch
 • Gedisciplineerd
 • PunctueelArbeidsmarktperspectief Afdelingsmanager Housekeeping

Wat zijn de baankansen voor een Afdelingsmanager Housekeeping?

Binnen de hotelwereld bestaan er veel doorgroeimogelijkheden. Zo kan een Afdelingsmanager Housekeeping na veel ervaring binnen het hotel uiteindelijk doorgroeien naar algemeen hotelmanager.

Deze heeft  de leiding over alle activiteiten binnen een hotel en stuurt de overige managers binnen het hotel aan. Als men werkzaam is bij een kleiner hotel kan is het mogelijk om over te stappen naar een groot internationaal hotelbedrijf, waar de taken van de manager breder zijn. Tevens is het mogelijk om een hogere managementfunctie binnen de directie te gaan bekleden. Ook behoort het tot de mogelijkheden om met behulp van de ervaring die is opgedaan als hotelmanager uiteindelijk zelf een hotel op te richten. 

De actuele kans op werk voor een Afdelingsmanager Housekeeping

Het beroep Afdelingsmanager Housekeeping is onderdeel van de beroepsfamilie Facilitair managers. De kans op werk voor de beroepsfamilie Facilitair managers is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

1

Baankans Afdelingsmanager Housekeeping

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Afdelingsmanager Housekeeping

Je kunt als Afdelingsmanager Housekeeping een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Afdelingsmanager Housekeeping is onderdeel van de beroepsfamilie Facilitair managers. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Afdelingsmanager Housekeeping

Verwante beroepen Afdelingsmanager Housekeeping

Doorgroei beroepen voor een Afdelingsmanager Housekeeping

Bedrijfsleider / ondernemer administratiekantoor

bedrijfsleider administratiekantoor

ondernemer administratiekantoor

Bedrijfsleider / ondernemer actuarieel adviesbureau

bedrijfsleider actuarieel adviesbureau

ondernemer actuarieel adviesbureau

Hoofd crediteurenadministratie

groepshoofd crediteurenadministratie

teamleider crediteurenadministratie

Hoofd debiteurenadministratie

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Afdelingsmanager Housekeeping werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Afdelingsmanager Housekeeping meestal werkt.

Waar werkt een Afdelingsmanager Housekeeping?

Een Afdelingsmanager Housekeeping is werkzaam bij een hotel. Hij werkt hierbij voornamelijk in het huishoudelijke gedeelte van het hotel met de gastverblijven. De aard van het hotel kan echter uiteenlopen. Zo kan men werkzaam zijn in een klein hotel zonder verdere faciliteiten of in een groot, luxe vijfsterren-hotel met restaurant en zwembad. Hoe groter het hotel, des te meer verantwoordelijkheden de Afdelingsmanager Housekeeping heeft. Ook zal het aantal afdelingshoofden waarmee de Afdelingsmanager samenwerkt varieren.

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Netwerk Afdelingsmanager Housekeeping

Met wie werkt een Afdelingsmanager Housekeeping samen? 

Een Afdelingsmanager Housekeeping werkt voortdurend samen met een groot aantal werknemers. Zo staat de Afdelingsmanager aan het hoofd van de huishoudelijke afdeling, waar de hij het personeel coacht en ondersteunt. Tevens werkt een Afdelingsmanager Housekeeping samen met andere Afdelingsmanagers binnen het hotel, om de werkzaamheden goed op elkaar af te kunnen stemmen. Met de algemeen hotelmanager of directie heeft de Afdelingsmanager veel contact. Hij legt  verantwoording af en levert cijfers voor begrotingen of investeringen en andere informatie ter verbetering van de werkomgeving aan.


 • Medewerker Housekeeping
 • Hotelmanager
 • Front Office Manager
Afdelingsmanager Housekeeping

Interview met een Afdelingsmanager Housekeeping

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Afdelingsmanager Housekeeping:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Afdelingsmanager Housekeeping verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Afdelingsmanager Housekeeping?

De beroepen die verwant zijn aan Afdelingsmanager Housekeeping zijn:
Medewerker Housekeeping
Salaris: €1430 tot €1536
Opleiding: Geen
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Hotelmanager
Salaris: €2600 tot €3250
Opleiding: MBO HBO
Baankans: Gemiddeld

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Frontoffice Manager
Salaris: €2070 tot €2500
Opleiding: MBO HBO
Baankans: Zeer goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Afdelingsmanager Housekeeping in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Medewerker Housekeeping
 • Hotelmanager
 • Front Office Manager

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1870 tot €2300

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

1Ga direct naar