Au pair: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Au pair: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Au pair. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Au pair nodig heeft.Wat doet een Au pair? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Au pair?

Een au pair is een inwonende kinderoppas, wiens taken kunnen uiteenlopen van het passen op de kinderen en huisdieren wanneer de ouders er niet zijn tot het runnen van het hele huishouden en het onderwijzen van de kinderen. Meestal werkt een au pair op tijdelijke basis, en minstens de helft van de week.

Vaak wordt men als au pair in het buitenland aangesteld, waardoor men in een geheel andere cultuur terecht komt. Sommige au pairs worden ingehuurd door mensen die oorspronkelijk uit hetzelfde land komen, om te helpen hun kinderen de moeder-cultuur en taal aan te laten houden. Soms kan het zijn dat men bij een gezin van een andere cultuur terecht komt, en toch gevraagd wordt de kinderen de eigen cultuur of taal bij te brengen. Zo ontstaat een uitwisseling van cultuur tussen au pair en gastgezin.

In het buitenland werkt men vaak bij de wat rijkere families, in een buurt waar ook vele andere au pairs aangesteld kunnen zijn, waarvan men ondersteuning kan krijgen. Toch blijft het een hele verantwoordelijkheid om voor de welzijn van een gezin te zorgen, en is elke situatie weer anders. Men heeft een grote voorliefde voor kinderen en tolerantie van de eisen van ouders nodig om het werk vol te kunnen houden. Voor jonge mensen is dit beroep dan ook een tijdelijke keuze, een kans om in het buitenland te wonen voor een aantal maanden met kost en inwoning.

Hoe langer men als au pair werkt, hoe meer ervaring met mensen en diverse leefomgevingen men opdoet, wat voor sommigen een reden kan zijn om het werk te blijven doen.

Past het beroep Au pair bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Au pair

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Nanny , Inwonende kinderoppas , Au-pair , Aupair


Vacatures Au pair

Op zoek naar een nieuwe baan als Au pair? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Au pair. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Au pair per ervaringsniveau en/of stad

Vind vacatures Au pair op alle werkniveau's. Leerling/omscholing-, junior-niveau, medior-niveau en senior-vacatures. Bekijk ook de vacatures Au pair in Rotterdam of 60 andere steden.

Vacatures Au pair per stad

Vacatures Au pair Alkmaar

Vacatures Au pair Almelo

Vacatures Au pair Almere

Vacatures Au pair Alphen aan den Rijn

Vacatures Au pair Amersfoort

Vacatures Au pair Amstelveen

Vacatures Au pair Amsterdam

Vacatures Au pair Apeldoorn

Vacatures Au pair Arnhem

Vacatures Au pair Assen

Vacatures Au pair Bergen op Zoom

Vacatures Au pair Breda

Vacatures Au pair Capelle aan den IJssel

Vacatures Au pair Delft

Vacatures Au pair Den Bosch

Vacatures Au pair Den Haag

Vacatures Au pair Den Helder

Vacatures Au pair Deventer

Vacatures Au pair Doetinchem

Vacatures Au pair Dordrecht

Vacatures Au pair Ede

Vacatures Au pair Eindhoven

Vacatures Au pair Emmen

Vacatures Au pair Enschede

Vacatures Au pair Gouda

Vacatures Au pair Groningen

Vacatures Au pair Haarlem

Vacatures Au pair Haarlemmermeer

Vacatures Au pair Heerlen

Vacatures Au pair Helmond

Vacatures Au pair Hengelo

Vacatures Au pair Hilversum

Vacatures Au pair Hoogeveen

Vacatures Au pair Hoorn

Vacatures Au pair Katwijk

Vacatures Au pair Leeuwarden

Vacatures Au pair Leiden

Vacatures Au pair Lelystad

Vacatures Au pair Maastricht

Vacatures Au pair Middelburg

Vacatures Au pair Nieuwegein

Vacatures Au pair Nijmegen

Vacatures Au pair Oss

Vacatures Au pair Purmerend

Vacatures Au pair Roermond

Vacatures Au pair Roosendaal

Vacatures Au pair Rotterdam

Vacatures Au pair Schiedam

Vacatures Au pair Spijkenisse

Vacatures Au pair Terneuzen

Vacatures Au pair Tilburg

Vacatures Au pair Utrecht

Vacatures Au pair Veenendaal

Vacatures Au pair Venlo

Vacatures Au pair Vlaardingen

Vacatures Au pair Westland

Vacatures Au pair Zaanstad

Vacatures Au pair Zeist

Vacatures Au pair Zoetermeer

Vacatures Au pair Zwolle

Meer steden Minder steden

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Au pair

Wat verdient een Au pair?

Hoewel het salaris van een au pair erg laag kan lijken, zijn er veel voordelen die niet in geld uitgedrukt zijn. Zo krijgt men onderdak en eten, kan men vaak van het transport van de werkgever gebruik maken, en zijn er veel dingen waar men geen geld uit aan hoeft te geven. Al deze besparingen laten het 'zakgeld' van de au pair in een ander licht zien.

Uitgaande van het minimumloon voor 21 jarigen zou een Au Pair minimaal € 1725 per maand moeten krijgen. Waarschijnlijk zal dit oplopen tot zo'n € 2100 bruto per maand.

Salarisschaal Au pair

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Au pair

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Au pair


Bekijk het salaris Au pair per ervaringsniveau

Salaris junior Au pair Wat verdient een startend Au pair? Wat is het loon senior Au pair? beginnend Au pair salaris Maximaal salaris trainee Au pair Hoeveel verdient een leidinggevend Au pair? Wat is het salaris van een medior Au pair? Salaris aankomend Au pair Wat verdient een ervaren Au pair? Welk salaris krijgt een leerling Au pair?


Au pair worden: Opleidingen tot Au pair

Wil je Au pair worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Au pair.

Hoe word je een Au pair? 

Een au pair kan met een middelbare-school diploma al aan de slag. Voor de meer prestigieuze banen kan er een diploma in opvoedkunde of dergelijk gevraagd worden, maar ervaring is veel belangrijker om het vertrouwen van ouders te kunnen wekken.

Opleidingen Au pair

Budgétisation des frais de personnel
VOUS GÉREZ 33% DE L’ENSEMBLE DES COÛTS DE VOTRE ENTREPRISE  Loin d’être un concept creux, la stratégie est une nécessité pour garantir la compétitivité de votre entreprise. À cet effet, …
Budgétisation des frais de personnel
Gestion Axée sur les Résultats
Avec cette gestion, managez vos collaborateurs en fonction de ce qu'ils fournissent plutôt que de leur présence. La gestion axée sur les résultats consiste à manager en fonction des résultats. …
Gestion Axée sur les RésultatsAu pair worden: Omscholen tot Au pair

Als je je wilt omscholen tot Au pair is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Au pair zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Au pair dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Au pair

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Au pair

Als je Au pair wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Au pair zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Au pair

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Au pair?


Interview met een Au pair

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Competenties en Vaardigheden Au pair:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Au pair.

Welke competenties heeft een Au pair nodig?

Een Au pair heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen

Steekwoorden: inlevingsvermogen, veranderingen, flexibiliteit 

Omschrijving

Deze mensen blijven doorwerken en presenteren ondanks veranderende omstandigheden. Op het moment van een verandering zijn deze mensen in staat om snel om te schakelen van de oude naar de nieuwe situatie. Daarbij houden deze mensen het overzicht en in crisissituaties weten ze hun taken goed af te ronden.

Sterke punten
Deze mensen hebben vaak een goede discipline en ze zijn stressbestendig. Veranderingen kunnen behoorlijk grote gevolgen hebben en zij weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast zijn deze mensen flexibel en kunnen ze zich goed inleven in de situatie. Dat laatste zorgt ervoor dat aanpassen gemakkelijker wordt. Flexibiliteit laten zij zien wanneer zij binnen een verandering zich gemakkelijk aanpassen aan de nieuwe situatie.

Zwakke punten
Teveel aanpassen zorgt ervoor dat je onzeker overkomt. In de zakelijke sfeer kan het voorkomen dat mensen niet meer naar de mening van deze mensen vragen. Het is van belang dat deze personen af en toe van zich laten horen, zo is het duidelijk dat zij ook een mening hebben.

Integriteit
Integriteit

Steekwoorden: discipline, betrouwbaar, structureel, loyaal

Omschrijving

Integere mensen voeren zorgvuldig hun taken uit. Ze houden hierbij rekening met de geldende sociale en ethische normen ten aanzien van gevoelige informatie, contact met anderen en posities en belangen. Deze mensen houden zichzelf verantwoordelijk voor hun werkzaamheden. Moraliteit staat hoog in het vaandel bij deze mensen.

Sterke punten
Deze mensen zijn eerlijk, betrouwbaar en bekijken alles vanuit een moreel oogpunt. Verder zijn integere mensen vaak erg gestructureerd en raken ze bij tegenslag niet van hun stuk. Bovendien zijn deze mensen vaak erg beheerst. Deze mensen worden ook wel vaak loyaal genoemd.

Zwakke punten
Integere mensen hebben vaak moeite met zeggen wat ze bedoelen. Ze hebben moeite met de informatie helder en duidelijk te verspreiden. Verder laten zij zich snel afleiden van hun werkzaamheden. Sommige integere mensen zijn goed in het manipuleren van anderen. Ze houden bewust informatie achter, of ze zijn loslippig met betrekking tot vertrouwelijke informatie. Dit gebeurt vaak met het oog op het eigenbelang.

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Steekwoorden: structureel werken, zakelijk en kalm, energie

Omschrijving

Deze personen kunnen blijven presteren in zware tijden. Ze laten zich niet aan de kant zetten door extra werk, tijdsdruk of tegenvallende resultaten. Het maakt deze personen niet uit hoeveel taken ze nog moeten doen, ze hebben doorzettingsvermogen om de taken af te ronden. Deze personen communiceren duidelijk over hun werkzaamheden en over wat zij wel/of niet willen.

Sterke punten
Ondanks de vele werkzaamheden en taken blijven deze personen rustig. Zij kunnen goed relativeren en hun energie goed verdelen over de verschillende werkzaamheden. Deze personen handelen vaak zakelijk en kalm en op deze manier weten zij ook het overzicht te bewaren. Ook structureel werken valt binnen deze competentie. Op die manier kunnen zij veel werkzaamheden naast elkaar uitvoeren. In zware tijden laten deze stressbestendige personen doorzettingsvermogen zien, ze willen graag de verschillende doelen behalen. Het resultaat staat bij deze personen dan ook centraal.

Zwakke punten
Er bestaat een gevaar dat deze mensen stress niet onderkennen. Hierdoor kan het gebeuren dat zij zichzelf voorbij lopen en lopen zij een verhoogd risico op gezondheidsklachten. De eigenschappen ‘zakelijk’ en ‘kalm’ kunnen ook een zwak punt zijn, deze personen kunnen afstandelijk overkomen naar hun omgeving.

Vaardigheden Au pair

 • Inlevingsvermogen
 • Omgaan met veranderingen
 • Flexibel gedrag
 • Betrouwbaar
 • Verantwoording
 • Geheimhouding
 • Klantvriendelijkheid
 • Begripvol
 • Dienstverlenend
 • Voorbereiden
 • Methodisch werken
 • Prioriteiten stellen
 • Vasthoudendheid
 • Zelfkennis
 • Rustig blijven

Persoonlijkheid en Eigenschappen Au pair

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Au pair passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Au pair nodig? 

Een au pair brengt veel tijd door in een gezin, en zal grote sociale en ondersteunende vaardigheden moeten bezitten om diens taak goed te kunnen doen. De wil om andere mensen te helpen, in te schatten wat er nodig is en kinderen te verzorgen, is dan ook cruciaal (Gever).

Daarnaast is het belangrijk dat men op het gezin gericht is, en er zich een deel van voelt, zodat men niet de kinderen kwijtraakt of op een andere manier verwaarloost. Een zekere mate van gehechtheid, van beide kanten, kan veel verschil uitmaken in de ervaring van een au pair (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Au pair


Eigenschappen Au pair

 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
 • Trouw
 • Integriteit
 • PunctueelArbeidsmarktperspectief Au pair

Wat zijn de baankansen voor een Au pair?

Er zijn niet veel mensen die een au pair kunnen betalen, aangezien men veel geld en een groot huis nodig hebt om iemand meer-dan-fulltime in dienst te hebben. Er is dan ook meer kans om in het buitenland een baan te vinden dan hier in Nederland.

Als men eenmaal een eerste baan als au pair weet te krijgen, kan men met goed gedrag en een prijzende referentie-brief bij een ander gezin terechtkomen dat mogelijk meer kan betalen. Een echte doorgroeimogelijkheid kan dit niet genoemd worden, omdat men enkel voor een uiterst rijk iemand kan komen te werken, wat de taakbeschrijving niet substantieel zou dienen te veranderen.

De actuele kans op werk voor een Au pair

Het beroep Au pair is onderdeel van de beroepsfamilie Medewerkers kinderopvang. De kans op werk voor de beroepsfamilie Medewerkers kinderopvang is in de huidige periode zeer goed

Huidige aantal vacatures

21

Baankans Au pair

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Au pair

Je kunt als Au pair een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Au pair is onderdeel van de beroepsfamilie Medewerkers kinderopvang. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Au pair


Organisaties waar een Au pair werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Au pair meestal werkt.

Waar werkt een Au pair?

Een au pair werkt voor een gezin, in een groot huis, waarbij beide ouders vaak weg zijn en de kinderen vaak nog jong zijn, zelfs mogelijk babies. Omdat elk gezin anders in elkaar zit, is er geen typische situatie waarin een au pair terecht kan komen, en kan er dus ook geen verwachting van de organisatie zijn. In dit opzicht is het aannemen van een baan als au pair een echt avontuur, een sprong in het diepe.


In welke sector werkt een Au pair?

Een Au pair werkt in de sector Dieren & Verzorging

Er zijn heel veel verschillende terreinen waar met dieren wordt gewerkt. Te denken valt aan verzorging, geneeskunde en onderzoek. Denk ook aan een manegehouder of viskweker. Er zijn verschillende verenigingen die de belangen van dieren zo goed mogelijk proberen te behartigen. Voorbeelden hiervan zijn 'Stichting Aap', 'Pup in nood' en 'WSPA'. Ook in de politiek besteedt men steeds meer aandacht aan de dieren in onze omgeving. De Partij voor de Dieren is een partij die opkomt voor de flora en fauna in Nederland. Onder treft u alle dieren (veterinaire) en verzorgende functies en beroepen en uiteraard ook de vacatures.

Wat wordt er verdiend in de sector Dieren & Verzorging?

De salarissen van de verschillende beroepen lopen dermate uiteen, dat er geen duidelijke lijn in te vinden is. Het salaris wordt bepaald door middel van de leeftijd, opleiding, werkervaring en grootte van het bedrijf. Wel valt op te merken dat er binnen deze sector weinig tot niet met bonussen of andere extra's wordt gewerkt. Deze sector wordt ook wel genoemd: dierensector, dierenverzorging, werken met dieren

Meer weten over werken in de sector Dieren & Verzorging?

Bekijk werken in de sector Dieren & Verzorging

In welke beroepsgroep werkt een Au pair?

Een Au pair werkt in de beroepsgroep Klantenservice

Met de beroepsgroep Klantenservice worden de beroepen bedoelt die te maken hebben met de omgang met klanten. De meeste beroepen in deze groep zijn dan ook uitsluitend gericht op het beantwoorden van vragen van klanten en het oplossen van problemen. Goede communicatieve vaardigheden en veel geduld zijn daarmee de belangrijkste vaardigheden voor deze beroepsgroep.

Wil je weten of de beroepsgroep Klantenservice bij jou past?

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt daarmee inspiratie op doen en kijken welke beroepsgroep bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Wat wordt er verdiend in de beroepsgroep Klantenservice?

Het gemiddeld inkomen voor iemand met een beroep in de Klantenservice ligt rond de 2250 euro per maand. Nauwelijks zijn er functies waarbij men boven deze salarisgrens zit. Maar het feit dat je voor de functies binnen deze beroepsgroep geen specifieke opleiding nodig hebt, zorgt ook voor lage salarissen.  Deze beroepsgroep wordt ook wel op de volgende wijze benoemd: afdeling klantenservice, servicebalie, callcenter afdeling, of servicegerichte beroepen

Meer weten over werken in de beroepsgroep Klantenservice?

Bekijk werken in de beroepsgroep Klantenservice

Netwerk Au pair

Met wie werkt een Au pair samen? 

De au pair heeft voornamelijk met diens werkgever, de ouders, contact, en hun kind(eren). Daarnaast kan het zijn dat er met andere au pairs in de buurt of via de school kennis gemaakt en soms zelfs samen gewerkt kan worden. Ook kan het, afhankelijk van de rol van de au pair in het huishouden, dat de au pair op school met de docent overlegt over het kind in plaats van de ouders. Dit is zeer afhankelijk van de mate van betrokkenheid die de ouders met hun kind voelen.


 • Ouders
 • Au pair
 • Docent
Au pair

Verwante beroepen Au pair:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Au pair verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Au pair?

De beroepen die verwant zijn aan Au pair zijn:
Dierenoppas
Salaris: € tot €
Opleiding: Cursus / Bijscholing MBO HBO
Baankans: Gemiddeld

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Au pair in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Ouders
 • Au pair
 • Docent

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1725 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

21


Solliciteren op de functie Au pair

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Au pair dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Au pair belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Au pair. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Au pair iets voor je?

Zou je graag Au pair willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Au pair bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar