Dierentrimmer Worden Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Wat doet een Dierentrimmer? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Dierentrimmer, zoals: "Wat doet een Dierentrimmer?", of "Wat verdient een Dierentrimmer? of "Hoe word je een Dierentrimmer?".

Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Dierentrimmer nodig heeft.Wat is een Dierentrimmer?

Als Dierentrimmer ben je specialist in je vakgebied en werk je met mens en dier. Je voert je werk zelfstandig uit en zorgt ervoor dat de dieren de trimsalon goed verzorgd verlaten.

In de meeste gevallen zul je als Dierentrimmer te maken krijgen met honden. Je houdt de trends en modellen in scheer- en knipwerk goed in de gaten en past die in de praktijk toe zodat je werk altijd van deze tijd is.

Eigenaren brengen op afspraak hun huisdier bij de Dierentrimmer. Deze bespreekt met hen wat de wensen zijn, waarbij hij altijd rekening houdt met het welzijn van het dier. De Dierentrimmer kiest in overleg met de eigenaar wat er moet gebeuren en gaat dan aan de slag. Hij beoordeelt op basis van de vacht of er bijvoorbeeld geplukt, geschoren of geknipt moet worden. Meestal is het wassen van de hond ook  onderdeel van de behandeling evenals het knippen van de nagels.

Het trimmen van dieren heeft zowel een praktisch als een esthetisch doel. Voor het dier is het prettig dat zijn vacht in goede conditie is en geen belemmering vormt in zijn functioneren, dus bijvoorbeeld niet voor zijn ogen hangt. Voor de eigenaar is de uiterlijke verschijning van de hond ook een reden om hem te laten trimmen. Zij willen soms niet alleen dat de hond er verzorgd, maar ook modieus uit komt te zien, als iets waarmee ze gezien kunnen worden. Sommigen gaan hierin zo ver dat de hond meer een accessoire wordt of doen met hun dier mee met shows.

Past het beroep Dierentrimmer bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Dierentrimmer

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Hondentrimmer, Trimmer


Vacatures Dierentrimmer

Op zoek naar een nieuwe baan als Dierentrimmer? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Dierentrimmer. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Dierentrimmer vacatures

Vacature Hondentrimmer
Abeos Uitzendbureau
Voor deze praktijk zijn we per direct op zoek naar een hondentrimster met paraveterinaire affiniteit. Naast de algemene werkzaamheden van een hondentrimster, moet je ook in staat zijn om af …
Vacature Hondentrimmer
Abeos Uitzendbureau
Over de functieVoor deze praktijk zijn we per direct op zoek naar een hondentrimster met paraveterinaire affiniteit. Naast de algemene werkzaamheden van een hondentrimster, moet je ook in staat zijn …

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Dierentrimmer

Wat verdient een Dierentrimmer?

Het is moeilijk te zeggen wat je als Dierentrimmer gaat verdienen. Meestal zet je een eigen salon op en werk je als zelfstandige. Je inkomen is dan afhankelijk van hoe jouw salon loopt en hoeveel klanten er komen. Ook heeft de ene salon een grotere capaciteit dan de andere en vaak werken Dierentrimmers parttime.

Aangezien je als Dierentrimmer zelfstandig werkt is er geen sprake van extra's of bonussen. Een kilometervergoeding is niet nodig omdat je vanuit de eigen zaak werkt en klanten naar jou toe komen.

Salarisschaal Dierentrimmer

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Dierentrimmer

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Dierentrimmer


Dierentrimmer worden: Opleidingen tot Dierentrimmer

Wil je Dierentrimmer worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Dierentrimmer.

Hoe word je een Dierentrimmer? 

De opleiding Dierentrimmer is een MBO opleiding die drie jaar duurt. Tijdens deze drie jaar komen zowel theorie als praktijk aan bod.

Onderwerpen die voorbij komen zijn onder andere de werkomgeving en huisvesting, behandelings- en trimtechnieken, toiletteren, kennis van verschillende rassen en de invloed daarvan op het werk van een Dierentrimmer, het hanteren van dieren, rekening houden met veiligheid en gezondheid en omgaan met de klant. Bij dit laatste onderwerp valt te denken aan het geven van advies, overleggen en werven van nieuwe klanten.

Tot slot worden binnen de opleiding tot Dierentrimmer ook algemene onderwerpen besproken die nodig zijn bij het starten van een eigen trimsalon, zoals administratie, het opstellen van een bedrijfsplan en organiseren en beheren van een kwaliteitszorgsysteem.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Dierentrimmer

Er zijn geen opleidingen Dierentrimmer aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Dierentrimmer in werkt

Bekijk alle opleidingen Dieren & Verzorging


Dierentrimmer worden: Omscholen tot Dierentrimmer

Als je je wilt omscholen tot Dierentrimmer is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Dierentrimmer zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Dierentrimmer dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Dierentrimmer

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Dierentrimmer

Als je Dierentrimmer wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Dierentrimmer zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Dierentrimmer

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Dierentrimmer?


Competenties en Vaardigheden Dierentrimmer:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Dierentrimmer.

Welke competenties heeft een Dierentrimmer nodig?

Een Dierentrimmer heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Accuratesse
Accuratesse

Steekwoorden Competentie Accuratesse:

precies, netjes, oog voor detail, kritisch, perfectionisme

Omschrijving

Deze mensen leveren werk waarin geen fouten naar voren komen. Deze mensen werken gestructureerd en corrigeren meerdere malen het werk. In het werk van anderen, zien deze personen ook vaak de fouten. Deze personen hebben vaak oog voor detail en zien snel verbanden tussen zaken. Ook onder werkdruk blijven deze mensen accuraat werken.

Sterke punten
Hun oog voor detail zorgt voor foutloze documenten en goed voorbereide taken en gebeurtenissen.

Zwakke punten
Accuraat werken zorgt voor foutloos werk, maar kan ook veel tijd kosten. Dit kan voor de omgeving frustrerend zijn. Daarnaast wordt deze competentie weleens gekoppeld aan de term ‘muggenziften’.

 

Energie
Energie

Steekwoorden: vitaliteit, uithoudingsvermogen, actief, levenlust.

Omschrijving

Energiekelingen zitten vol levenslust. Ze willen graag werken en dit kunnen ze dan ook uren achter elkaar. Deze mensen zetten hun energie gericht in en plannen efficiënt hun taken in, waardoor ze geen onnodige energie verspillen. Ook al krijgt deze persoon extra werk en draait hij veel overuren, deze mensen hoor je niet. Ze laten zich niet zomaar uit het veld slaan.

Sterke punten
Mensen met een hoog energielevel zijn vaak doorzetters. Als zich problemen voordoen, blijven ze optimistisch en pakken ze het probleem met beide handen aan. Ook zijn energiekelingen vaak behoorlijk stressbestendig. Omdat ze hun energie effeciënt inzetten, ervaren ze vaak minder stress dan anderen. Deze mensen kunnen als actief worden omschreven. Naast het werk hebben ze nog veel andere bezigheden. Een ander sterk punt van deze mensen is de resultaatgerichtheid. Ze willen graag presteren en door hun energie effectief te verdelen, boeken ze vele resultaten.

Zwakke punten
De uitdrukking ‘teveel hooi op je vork nemen’ komt bij deze mensen vaker voor. Ze willen graag anderen helpen en nemen hen werk uit handen. Er zijn energiekelingen die weleens willen doorslaan. Aan het eind van een lange werkdag willen ze graag nog een vergadering om bepaalde punten te bespreken of gaan eenmaal thuis meteen weer andere energiekostende dingen doen.

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Kritisch
Kritisch

Steekwoorden: analytisch vermogen, overtuigen, vragen stellen, accuratesse 

Omschrijving

Deze mensen beoordelen en analyseren opdrachten op hun eigen manier. Ze leggen een lijst met criteria langs de opdracht en bekijken zo bijvoorbeeld de haalbaarheid van de opdracht. Bij iedere taak stellen zij zichzelf verschillende vragen en plaatsen vervolgens kanttekeningen. Over het algemeen beschikken deze mensen over een brede kennis en zijn ze goed op de hoogte van hun omgeving.

Sterke punten
Deze mensen kunnen vaak ook goed analyseren. Omdat ze erg precies zijn, bekijken ze taken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast werken kritische mensen accuraat en netjes. Ook overtuigen is een eigenschap die past bij kritisch zijn. Kritische mensen bekijken opdrachten vanuit verschillende perspectieven en stellen vervolgens argumenten op. Deze argumenten gebruiken ze vervolgens om anderen op een goede manier te overtuigen.

Zwakke punten
Mensen die te kritisch zijn, kunnen overkomen als de zogenaamde ‘pietlutten’. Verder kunnen deze mensen weleens star overkomen. Zij zijn te kritisch en willen hun mening niet bijstellen. Hierdoor kan een discussie weleens lastig zijn.

Leervermogen
Leervermogen

Steekwoorden: analytisch, zelfontwikkeling, zelfsturing, resultaatgericht, netwerken

Omschrijving

Deze personen weten op een effectieve manier nieuwe informatie tot zich te nemen. Hierbij maken ze gebruik van verschillende middelen, zoals eigen ervaring, informatie van hun netwerk en theoretische kennis. Verder leggen ze verbanden tussen de verschillende informatiestromen. Ze houden zich bezig met veranderingen en de oorzaken en de gevolgen daarvan.

Sterke punten
Deze mensen werken zelfstandig en zijn dan ook onafhankelijk. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen en ze kunnen deze nieuwe informatie tot zich nemen en toepassen. Deze personen beschikken dan ook over voldoende zelfontwikkeling en zelfsturing. Deze personen weten wat ze kunnen en wat ze niet kunnen en werken aan verbetering.

Zwakke punten
Mensen die teveel leren kunnen zich verliezen in details en de belangrijke zaken en prioriteiten daardoor uit het oog verliezen.

Ondernemerschap
Ondernemerschap

Steekwoorden: ambitieus, doorzettingsvermogen, durf, kansrijk

Omschrijving

Deze mensen hebben kennis op veel verschillende gebieden. Zij zien nieuwe kansen en bedreigingen van de markt en durven nieuwe producten op de markt te lanceren. Zij nemen hierbij risico’s en proberen zakelijke voordelen te behalen. Zij spelen in op ‘gaten’ in de markt. Hierbij proberen zij zowel hun eigen belangen als de belangen van eventuele gebruikers goed in de gaten te houden. Deze ondernemers doen onderzoek naar haalbaarheid, klantvriendelijkheid en proberen hierop te anticiperen.  

Sterke punten
Mensen die over deze competentie beschikken zien overal mogelijkheden. Zij creëren kansen en nemen gedurfde besluiten. Deze mensen kunnen hun producten goed verkopen en weten zakelijke contracten binnen te halen. Daarnaast zijn deze mensen echte doorzetters, zij willen graag hun eigen gestelde doelen behalen. Goed kunnen netwerken valt ook onder de competentie ondernemerschap. Deze mensen zijn goed in het contact leggen en houden met mensen.

Zwakke punten
Een valkuil kan zijn dat deze ondernemer teveel risico’s neemt. Daarnaast kan de ondernemer zich ook opdringen aan de kopers. Het ondernemerschap brengt ook een risico met zich mee, deze mensen zetten zich voor 150% in voor de onderneming, hierdoor is de kans groter dat ze overspannen raken van het harde werken.

Sociabiliteit
Sociabiliteit

Steekwoorden: sociaal, netwerken, luisteren, spontaan, inzicht in omgeving

Omschrijving

Deze personen bewegen zich gemakkelijk in groepen mensen. Ze zijn dan ook vaak in het gezelschap van veel mensen en stappen gemakkelijk op ombekende mensen af. Deze mensen hebben over het algemeen een groot netwerk, dat ze inzetten voor verschillende doeleinden. Vaak zijn deze mensen lid van een vereniging of commissie.

Sterke punten
Een competentie die in verband staat met sociabiliteit is de competentie netwerken. Deze mensen hebben vaak een groot netwerk en vergroten dit netwerk met gemak. Daarnaast zijn deze mensen vaak spontaan, ze spreken onbekenden gemakkelijk aan en luisteren met gemeende interesse naar deze mensen.

Zwakke punten
Een zwak punt van deze mensen kan zijn dat ze zich teveel bemoeien met anderen. Zij willen zo graag in contact komen met anderen dat ze zich opdringen.

Vaardigheden Dierentrimmer

 • Aandacht voor details
 • Analytisch vermogen
 • Methodisch werken
 • Beoordelen
 • Punctueel
 • Kracht
 • Positiviteit
 • Klantvriendelijkheid
 • Begripvol
 • Dienstverlenend
 • Vitaliteit
 • Zelfontwikkeling
 • Concentratie
 • Resultaatgerichtheid
 • Kansen zien
 • Ambitie
 • Durf
 • Luisteren
 • Effectief communiceren
 • Openheid
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Dierentrimmer

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Dierentrimmer passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Dierentrimmer nodig? 

Een Dierentrimmer heeft een beroep waarin zorgen centraal staat. Belangrijk is je te kunnen inleven in wat de eigenaar verwacht en wil en wat voor het dier prettig is en haalbaar. Een goede Dierentrimmer is betrokken en doet alles met het welzijn van het dier in het achterhoofd (Gever).

Daarnaast moet er ook werk afgeleverd worden waarmee klanten tevreden zijn. Voor een Dierentrimmer is het belangrijk hij zijn werk kritisch te bekijkt, ordelijk en hygiënisch werkt en betrouwbaar is. De eigenaar laat zijn dier immers achter met het idee dat hij een bekwame Dierentrimmer is, die goed met het dier om zal gaan (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Dierentrimmer


Eigenschappen Dierentrimmer

 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
 • Idealistisch
 • Gedisciplineerd
 • PunctueelArbeidsmarktperspectief Dierentrimmer

Wat zijn de baankansen voor een Dierentrimmer?

Er zijn heel veel verschillende hondenrassen die periodiek bezoeken aan de Dierentrimmer behoeven.

Het voordeel voor een Dierentrimmer is dat het in de meeste gevallen de praktische redenen zijn waarom mensen hun dier laten knippen. Trimmen is hard nodig bij sommige rassen. Ook in economisch mindere tijden zullen de meeste mensen dus gebruik blijven maken van de diensten van de Dierentrimmer.

Omdat de meeste Dierentrimmers zelfstandig werkzaam zijn kunnen ze zelf kiezen waar ze gaan werken en zo eventueel rekening houden met de vraag naar Dierentrimmers in een regio en de aanwezige concurrentie.

Doorgroeimogelijkheden binnen het beroep van Dierentrimmer zijn er nauwelijks. Je zou een grotere trimsalon op kunnen zetten en trimmers in dienst kunnen nemen, maar het is niet gebruikelijk. Een optie is om de diensten uit te breiden of eventueel op een specifiek marktsegment in te zoomen en daarin te specialiseren.

De actuele kans op werk voor een Dierentrimmer

Het beroep Dierentrimmer is onderdeel van de beroepsfamilie Dierenverzorgers. De kans op werk voor de beroepsfamilie Dierenverzorgers is in de huidige periode slecht

Huidige aantal vacatures

2

Baankans Dierentrimmer

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Doorgroei mogelijkheden Dierentrimmer

Je kunt als Dierentrimmer een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Dierentrimmer is onderdeel van de beroepsfamilie Dierenverzorgers. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Dierentrimmer

Doorgroei beroepen voor een Dierentrimmer

Trainer zeedieren dolfijnentrainer trainer dolfijnen trainer vinpotigen trainer walrussen trainer zeehonden trainer zeeleeuwen walrussentrainer zeehondentrainer zeeleeuwentrainer
Instructeur blindengeleidehonden hondentrainer blindegeleidehonden trainer blindengeleidehond trainer hulphond instructeur hulphond Hondengedragstherapeut hondengedragsbegeleider kinologisch gedragstherapeut Kattengedragstherapeut kattengedragsbegeleider Instructeur gehoorzaamheidstraining honden trainer hondensport hondentrainer gehoorzaamheid instructeur hondensport instructeur jachthonden instructeur puppycursus trainer gehoorzaamheid honden trainer jachthonden trainer puppycursus Hoofd dierenverzorger transport chef dierensteward hoofd dierenverzorger luchtvaartmaatschappij Bedrijfsleider / ondernemer hondenuitlaatservice bedrijfsleider hondenuitlaatdienst bedrijfsleider hondenuitlaatservice bedrijfsleider/ondernemer hondenuitlaatdienst ondernemer hondenuitlaatdienst ondernemer hondenuitlaatservice Bedrijfsleider / ondernemer trimsalon ondernemer trimsalon bedrijfsleider hondenkapsalon bedrijfsleider hondentrimsalon bedrijfsleider kattentrimsalon bedrijfsleider trimsalon bedrijfsleider/ondernemer hondenkapsalon bedrijfsleider/ondernemer hondentrimsalon bedrijfsleider/ondernemer kattentrimsalon ondernemer hondenkapsalon ondernemer hondentrimsalon ondernemer kattentrimsalon Dierenasielhouder / dierenpensionhouder dierenpensionhouder bedrijfsleider dierenpension bedrijfsleider/ondernemer dierenasiel bedrijfsleider/ondernemer dierenpension beheerder kinderboerderij dierenasielbeheerder ondernemer dierenasiel ondernemer dierenpension bedrijfsleider dierenasiel beheerder dierenasiel dierenasielhouder Pensionstalhouder Kennelhouder bedrijfsleider hondenkennel bedrijfsleider/ondernemer hondenkennel ondernemer hondenkennel rashondenfokker
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Dierentrimmer werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Dierentrimmer meestal werkt.

Waar werkt een Dierentrimmer?

Hoewel een Dierentrimmer niet makkelijk rijk zal worden is de salon wel opgezet om in levensonderhoud te voorzien. De wil om voor dieren te zorgen is vaak zijn drijfveer.

Meer weten over werken in de Uiterlijke verzorging?

Bekijk werken in Uiterlijke verzorging

Netwerk Dierentrimmer

Met wie werkt een Dierentrimmer samen? 

In eerste instantie heb je als Dierentrimmer altijd te maken met de klanten. Mensen die hun dier bij jou brengen voor een behandeling. Dat zullen meestal honden, maar soms ook katten of andere dieren.

Daarnaast heeft een Dierentrimmer spullen nodig van een leverancier. Denk aan shampooproducten of bijvoorbeeld apparatuur die vervangen dient te worden.


 • Klant
 • Leverancier
Dierentrimmer

Interview met een Dierentrimmer

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Dierentrimmer:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Dierentrimmer verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Dierentrimmer?

De beroepen die verwant zijn aan Dierentrimmer zijn:
Kapper
Salaris: €1440 tot €2125
Opleiding: Cursus / Bijscholing MBO
Baankans: Matig

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s, zoals: "Wat doet een %1$s?", of "Wat verdient een %1$s? of "Hoe word je een %1$s?". Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Dierentrimmer in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Klant
 • Leverancier

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

2Ga direct naar