Opleidingen Hotelmanager

Zou je graag Hotelmanager willen worden? Of ben je al Hotelmanager en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Hotelmanager, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Zowel opleidingen op MBO niveau als op HBO maken het mogelijk om Hotelmanager te worden. Zo bestaat de opleiding Hotelmanagement (MBO). Deze opleiding richt zich op een managementcarrière in de hospitalitybranche. Hierna kan men eventueel verder studeren door Hotel- en Eventmanagement (HBO) te doen. Deze opleidingen zijn vergelijkbaar met de middelbare en hogere Hotelschool. Hotel- en Eventmanagement combineert de klassieke Hogere Hotelschool met Eventmanagement. De HBO opleidingen zijn, vergeleken met de MBO variant, meer gericht op managementtaken. 

Om uiteindelijk aan de slag te gaan als Hotelmanager is ervaring in de sector vaak ook erg belangrijk.

De 1 beste opleidingen voor een Hotelmanager:

Hotelmanager

Hotelmanagement | Thuisstudie |€ 269.00 | Max. deelnemers: 42 | Totale lesduur: 6

Een hotelmanager weet wat het is om tot het uiterste te gaan. Vergeet ‘de klant is koning’, want jouw gasten zijn straks de keizers en keizerinnen te rijk. In deze thuisstudie Een hotelmanager weet wat het is om tot het uiterste te gaan. Vergeet ‘de klant is koning’, want jouw gasten zijn straks de keizers …