Medewerker Klantenservice & Leenservice Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Klantenservice & Leenservice? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep medewerker klantenservice & leenservice. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je medewerker klantenservice & leenservice wordt.

 

Wat is een Medewerker Klantenservice & Leenservice?

Een Medewerker Klantenservice & Keenservice is werkzaam in een openbare bibliotheek. Daar is hij verantwoordelijk voor alle uitvoerende taken rondom de uitleen en inname van bibliotheekmateriaal, de afhandeling van klachten en afsluiting en verlenging van abonnementen en al het andere (administratieve) dat met bibliotheeklidmaatschap te doen heeft.

Hij is het aanspreekpunt voor de klant en speelt klachten door naar de juiste persoon. Via telefoon, e-mail en van achter de balie handelt hij verlengingen en aanvragen af en int hij boetes. Ook biedt hij ondersteuning bij het gebruik van de catalogus. Bij speciale activiteiten als lezingen, cursussen of presentaties fungeert de Medewerker Klantenservice & Leenservice als gastheer.Wil je werken als Medewerker Klantenservice & Leenservice?

Werk je al als Medewerker Klantenservice & Leenservice en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Klantenservice & Leenservice worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Klantenservice & Leenservice, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Medewerker Klantenservice & Leenservice in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

  • Opruimhulp
  • Medewerker Ondersteuning Frontoffice
  • Medewerker Informatie & Advies

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2100

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Klantenservice & Leenservice

Wat verdient een Medewerker Klantenservice & Leenservice?

Een Medewerker Klantenservice & Leenservice verdient ongeveer tussen de €1500 en €2100 bruto per maand. Naast het bruto maandloon zijn er de vakantietoeslag (8% van ieder maandsalaris), eindejaarsuitkering (1,5% van het bruto jaarsalaris) en onregelmatigheidstoeslagen. Ook bieden bibliotheken gunstige voorwaarden rond (bij)scholing.

Salarisschaal Medewerker Klantenservice & Leenservice

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Medewerker Klantenservice & Leenservice

Er zijn geen vacatures Medewerker Klantenservice & Leenservice aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Medewerker Klantenservice & Leenservice in werkt.

Meer weten over de sector waar een Medewerker Klantenservice & Leenservice in werkt

Bekijk werken in Kunst & Cultuur & Entertainment

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Klantenservice & Leenservice

Wat is de toekomst van Medewerker Klantenservice & Leenservice?

Er worden bezuiningen verwacht voor 2011. Dit zal de werkgelegenheid niet ten goede komen. Qua doorgroeimogelijkheden kan de Medewerker Klantenservice & Leenservice overstappen op de soortgelijke functie van medewerker ondersteuning frontoffice, al kent die een beperkter takenpakket. Verder zou bijscholing de stap naar medewerker informatie & advies mogelijk maken.

Baankans Medewerker Klantenservice & Leenservice

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Medewerker Klantenservice & Leenservice worden: Opleidingen tot Medewerker Klantenservice & Leenservice

Wil je medewerker klantenservice & leenservice worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Medewerker Klantenservice & Leenservice? 

Afgerond VMBO geeft toegang tot de functie van Medewerker Klantenservice & Leenservice. Bibliotheken stimuleren medewerkers om zich (verder) te scholen. De MBO opleiding Medewerker Informatiedienstverlening Bibliotheken vergroot (doorgroei)mogelijkheden voor een Medewerker Klantenservice & Leenservice. Ook bestaat er een eenjarige deeltijdopleiding Bibliotheekmedewerker.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Medewerker Klantenservice & Leenservice

Er zijn geen opleidingen Medewerker Klantenservice & Leenservice aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Medewerker Klantenservice & Leenservice in werkt

Bekijk alle opleidingen Kunst & Cultuur & Entertainment


Netwerk Medewerker Klantenservice & Leenservice

Met wie werkt een Medewerker Klantenservice & Leenservice samen? 

De Medewerker Klantenservice & Leenservice maakt deel uit van het team frontoffice. Dit betekent dat hij samenwerkt met opruimhulpen, de medewerker ondersteuning frontoffice, medewerkers informatie & advies en een hoofd frontoffice. Daarnaast heeft hij veel te maken met klanten; telefonisch, via email en aan de balie.


  • Opruimhulp
  • Medewerker Ondersteuning Frontoffice
  • Medewerker Informatie & Advies
Medewerker Klantenservice & Leenservice


Organisaties waar een Medewerker Klantenservice & Leenservice werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Medewerker Klantenservice & Leenservice meestal werkt.

Waar werkt een Medewerker Klantenservice & Leenservice?

De Medewerker Klantenservice & Leenservice zal werken bij een openbare bibliotheek. Openbare bibliotheken zijn non-profit organisaties.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Klantenservice & Leenservice

Waar kun je het beste werken als Medewerker Klantenservice & Leenservice? Hieronder vind je de best door de Medewerker Klantenservice & Leenservice beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Klantenservice & Leenservice.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Klantenservice & Leenservice:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Medewerker Klantenservice & Leenservice.

Welke competenties heeft een Medewerker Klantenservice & Leenservice nodig?

Een Medewerker Klantenservice & Leenservice heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Medewerker Klantenservice & Leenservice

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Medewerker Klantenservice & Leenservice passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Medewerker Klantenservice & Leenservice nodig? 

Zoals de functienaam al doet vermoeden staat service centraal voor de Medewerker Klantenservice & Leenservice. Hij biedt op allerhande gebieden hulp, of dat nou met computerproblemen of de verlenging van een abonnement te maken heeft (Gever). Daarnaast neemt hij klachten aan, waarbij hij naar de klant zijn inlevingsvermogen inzet en anderzijds de klacht vertaalt naar zijn meerdere, om zo tot een oplossing te komen. Hij is een betrouwbare collega die goed in teams werken kan (Bemiddelaar).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Klantenservice & Leenservice


Bemiddelaar


Lees meer

Gever


Lees meer

Interview met een Medewerker Klantenservice & Leenservice

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Klantenservice & Leenservice

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Klantenservice & Leenservice

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Klantenservice & Leenservice

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Klantenservice & Leenservice dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Klantenservice & Leenservice belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Klantenservice & Leenservice. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Klantenservice & Leenservice iets voor je?

Zou je graag Medewerker Klantenservice & Leenservice willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Klantenservice & Leenservice bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Klantenservice & Leenservice

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar