Opleidingen of training Projectontwikkelaar Breda

Zoek je een opleiding Projectontwikkelaar in Breda? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Projectontwikkelaar die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Projectontwikkelaar Breda

Zou je graag Projectontwikkelaar willen worden? Of ben je al Projectontwikkelaar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Projectontwikkelaar in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Projectontwikkelaar in Breda:

Beroepsopleiding: Finance Controller Opleiding

Beroepsopleiding: Finance Controller Opleiding | regio Breda

Ben jij een controle freak? als je graag rekent en controles uitvoert is deze job geschikt voor jou! Controllers zijn dé calculatiedeskundigen die grote en kleine projecten bewaken binnen bedrijfsleven en instellingen. Projectontwikkelaar, aannemers, evenementenburo’s, productiemaatschappijen die een film, TV-programma …

  • Onderwerp opleiding Projectontwikkelaar
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 9.100,00
  • Duur 8 maanden
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Projectontwikkelaar

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Projectontwikkelaar

Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Projectontwikkelaar? 

Om Projectontwikkelaar te worden kun je de opleiding Vastgoed en Makelaardij (HBO) doen. Na deze opleiding volg je vaak nog verdere cursussen om meer specifiek geschoold te worden en om echt in de praktijk aan de slag te kunnen gaan als Projectontwikkelaar.


Filter