Psychiatrisch Verpleegkundige Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Psychiatrisch Verpleegkundige? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep psychiatrisch verpleegkundige. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je psychiatrisch verpleegkundige wordt.

 

Wat is een Psychiatrisch Verpleegkundige?

Een Psychiatrisch Verpleegkundige is een gespecialiseerd verpleegkundige die op een psychatrische afdeling van een ziekenhuis werkt.  Een Psychiatrisch Verpleegkundige helpt patiënten met psychische problemen om weer (zo veel mogelijk) zelfstandig te worden en om beter te leren omgaan met hun problemen.

Een Psychiatrisch Verpleegkundige komt patiënten met allerlei soorten problemen tegen, zoals verwardheid, angsten, depressies, sociale problemen en patiënten die zelfdestructief zijn of automutileren. Het kan zijn dat ze door deze geestelijke situatie ook lichamelijk niet in orde zijn, bijvoorbeeld door verwaarlozing (slecht eten, drugsgebruik).

Vind kansrijke banen die bij jouw persoonlijkheid en competenties passen

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kan ervoor kiezen om kansrijke banen en ook omschoolvacatures de voorrang te geven. Na 3 stappen krijg je gelijk jouw unieke baansuggesties te zien die horen bij jouw persoonlijke baanprofiel. Doe nu inspiratie op voor de ontwikkeling van jouw loopbaan!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wat doet een Psychiatrisch Verpleegkundige?

De Psychiatrisch Verpleegkundige geeft naast de standaard verpleegkundige zaken aanvullende zorg. Dat wil zeggen dat hij de patiënt helpt met zijn lichamelijke verzorging zolang dat nodig en tegelijkertijd zelfstandigheid stimuleert.

Het is belangrijk dat een Psychiatrisch Verpleegkundige zich in kan leven in de situatie van de patiënt en dat de zorg afgestemd is op de behoeften van de patiënt. Niet alle patiënten weten zelf wat het beste voor hen is, zeker wanneer ze verward of depressief zijn. Ze kunnen niet goed aangeven wat ze nodig hebben. Daarom moet de Verpleegkundige goed kunnen observeren om er achter te komen wat er nodig is.

Taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden Psychiatrisch Verpleegkundige

Andere taken van een Psychiatrisch Verpleegkundige zijn het in de gaten houden van medicijngebruik en het in de gaten houden van de gezondheidssituatie van de patiënten. De Verpleegkundige moet daarnaast een vertrouwensband op bouwen met de patiënten om een veilige sfeer voor hen te creëeren en om inzicht te krijgen en houden in de geestelijke gesteldheid van de patiënten. Deze informatie is erg belangrijk voor het samenstellen van een behandelplan.

Het is belangrijk dat de Verpleegkundige stressbestendig is aangezien een Psychiatrisch Verpleegkundige te maken kan krijgen met patiënten die agressief zijn of zichzelf pijn willen doen.

Naast de verzorgende taken moet een Verpleegkundige ook administratieve zaken bijhouden en onderhoudt hij contacten met artsen en professionals als psychologen en psychiaters. Met hen worden ook het behandelplan en de behandeldoelen samengesteld. De Verpleegkundige is ook een aanspreekpunt voor familieleden.

Verantwoordelijkheden Psychatrisch Verpleegkundige:
 • advies geven in verband met geïnformeerde toestemming van patiënten
 • behandelingsstrategieën voor uitdagingen bij psychische problemen bieden
 • behoefte aan gevorderde verzorging vaststellen
 • meeleven met patiënten
 • verpleegkundige zorg evalueren
 • verpleegkundige zorg plannen
 • verpleegkundige zorg vaststellen
 • beslissingen nemen in noodsituaties
 • indien nodig klinische beslissingen nemen

 

Mede mogelijk gemaakt door ESCO

Wil je werken als Psychiatrisch Verpleegkundige?

Werk je al als Psychiatrisch Verpleegkundige en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Psychiatrisch Verpleegkundige worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Psychiatrisch Verpleegkundige, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Psychiatrisch Verpleegkundige in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Psycholoog
 • Psychiater
 • Pedagoog
 • Maatschappelijk Werker
 • Patiënt en familie

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2000 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

98


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Psychiatrisch Verpleegkundige

Wat verdient een Psychiatrisch Verpleegkundige?

Een Psychiatrisch Verpleegkundige verdient ongeveer tussen de €2000 en €3500.

Het salaris is hierbij afhankelijk van de instelling waar je werkt, de opleiding die je gedaan hebt, je werkervaring en CAO schalen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden Psychiatrisch Verpleegkundige:

 • 8% vakantietoeslag
 • Eindejaarsuitkering
 • Onregelmatigheidstoeslag

Salarisschaal Psychiatrisch Verpleegkundige

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Psychiatrisch Verpleegkundige

Op zoek naar een nieuwe baan als Psychiatrisch Verpleegkundige? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Psychiatrisch Verpleegkundige. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Psychiatrisch Verpleegkundige vacatures

Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) IHT Almere/ Lelystad (28-36 uur)
GGZ Centraal
Zo werk jijEen centrale rol vervullen in het behandelen en begeleiden van patiënten in ernstige crisissituaties, waarin je altijd samenwerkt met anderen. Op een gemiddelde werkdag kom je regelmatig hectische …
Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ambulante Ouderenpsychiatrie Hilversum (32-36 uur)
GGZ Centraal
Ouderen met psychiatrische aandoening ondersteunen in hun weg naar herstel. Jij zorgt ervoor.Zo werk jij Voor wie jij er bent? Ouderen met een psychiatrische aandoening die vaak gepaard gaat met somatische- …
Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Persoonlijkheidsstoornissen Hilversum (32 -36 uur)
GGZ Centraal
Vanuit jou expertise zorg bieden aan patiënten met complexe psychiatrische problematiek. Jij zorgt ervoor.Zo werk jij Voor wie jij er bent? Volwassenen met complexe psychiatrische problematiek. Met jouw ervaring neem …
Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FACT Hilversum (24 uur)
GGZ Centraal
Vanuit jouw deskundigheid bijdragen aan het herstel van de patiënt. Jij zorgt ervoor.Zo werk jijVoor wie jij er bent? Patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening die langdurige zorg nodig hebben. …
Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Gebiedsteam West Almere (24-36 uur)
GGZ Centraal
Het behandelaanbod mede vormgeven. Jij zorgt ervoor.Zo werk jijVoor wie jij er bent? Patiënten met een breed scala aan psychische problemen. Je bent een belangrijke partner in de verbinding tussen …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Psychiatrisch Verpleegkundige

Wat zijn de baankansen voor een Psychiatrisch Verpleegkundige?

Op het moment is de arbeidsmarkt voor Psychiatrisch Verpleegkundigen gunstig. Er zijn voldoende banen te vinden.  

Verder zou je les kunnen gaan geven of je kunt bijscholingen volgen zodat je een managementfunctie op je kunt nemen. Daarnaast zou je hoofdverpleegkundige op een bepaalde afdeling van het ziekenhuis kunnen worden.

De actuele kans op werk voor een Psychiatrisch Verpleegkundige

Het beroep Psychiatrisch Verpleegkundige is onderdeel van de beroepsfamilie Verpleegkundigen psychiatrie, GGZ. De kans op werk voor de beroepsfamilie Verpleegkundigen psychiatrie, GGZ is in de huidige periode zeer goed

Huidige aantal vacatures

98

Baankans Psychiatrisch Verpleegkundige

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Psychiatrisch Verpleegkundige worden: Opleidingen tot Psychiatrisch Verpleegkundige

Wil je Psychiatrisch Verpleegkundige worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Psychiatrisch Verpleegkundige.

Hoe word je een Psychiatrisch Verpleegkundige? 

Om een Psychiatrisch Verpleegkundige te worden moet je minimaal de MBO opleiding Verpleegkundige hebben afgerond. Dit is een niveau-4 opleiding en duurt vier jaar. Daarnaast zou je ook de HBO opleiding Verpleegkunde kunnen volgen. Ook deze duurt vier jaar.

Na je opleiding kun je in verschillende sectoren van de verpleegkunde terecht, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, de thuiszorg, psychiatrie, verpleeghuizen, de GGD, de kraamzorg, gehandicaptenzorg en verslavingszorg. Je zou je ook nog verder kunnen specialiseren tot bijvoorbeeld sociaal-psychiatrisch verpleegkundige of je kunt je specialiseren in een bepaalde groep patiënten, bijvoorbeeld: verslaafden, kinderen of ouderen.

Daarnaast zijn er ook nog verschillende cursussen en bijscholingen waarmee je je vaardigheden kunt uitbreiden.

De 5 best beoordeelde opleidingen tot Psychiatrisch Verpleegkundige

Persoonlijkheidsstoornissen - Introductie in de ziekteleer, met deskundige uitleg over de meest voorkomende psychiatrische stoornissen
Vaak, misschien wel te vaak, worden mensen weggezet met een zogenaamde psychiatrische diagnose. Als je deze online training hebt gedaan, ben je in staat om de voornaamste zin en onzin …
Persoonlijkheidsstoornissen - Introductie in de ziekteleer, met deskundige uitleg over de meest voorkomende psychiatrische stoornissen
Communicatie met mensen die een psychiatrische aandoening hebben
Communicatie met mensen die een psychiatrische aandoening hebben Deze opleiding geven wij alleen in-company! Mensen met psychiatrische problemen hoe ga je nu om met deze bijzondere doelgroep? En hoe communiceer je met …
Communicatie met mensen die een psychiatrische aandoening hebben
Omgaan met Psychiatrie en Psychosociale Problematiek en (Licht) Verstandelijke Handicaps - Dag
Je bent werkzaam in het sociaal domein. Het programma is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over psychiatrische en psychosociale ziektebeelden en de omgang met deze doelgroep. Als medewerker …
Omgaan met Psychiatrie en Psychosociale Problematiek en (Licht) Verstandelijke Handicaps - Dag
Skillslab agressie training & psychiatrische ziektebeelden spelen voor acteurs & trainers
Workshop-carrousel: 'Psychiatrische ziektebeelden en agressiecasussen spelen' Er is terugkerend veel vraag bij acteurs en trainers naar het uitbeelden van allerlei psychiatrische hulpvragen door acteurs tijdens trainingen. De workshop heeft als …
Skillslab agressie training & psychiatrische ziektebeelden spelen voor acteurs & trainers
E-learning psychiatrische problemen - basismodule
Uit de praktijk blijkt dat er behoefte is aan kennis over de psychiatrie en de inwoners met een psychiatrische probleem. De doelgroep psychiatrie is binnen het sociaal domein, domeinbreed én …
E-learning psychiatrische problemen - basismodule

Omscholen tot Psychiatrisch Verpleegkundige

Als je je wilt omscholen tot Psychiatrisch Verpleegkundige is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Psychiatrisch Verpleegkundige zijn vind je die hier direct onder.

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Psychiatrisch Verpleegkundige dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Psychiatrisch Verpleegkundige

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Psychiatrisch Verpleegkundige

Als je Psychiatrisch Verpleegkundige wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Psychiatrisch Verpleegkundige zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Psychiatrisch Verpleegkundige

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Psychiatrisch Verpleegkundige?

Competenties en Vaardigheden Psychiatrisch Verpleegkundige

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Psychiatrisch Verpleegkundige nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Psychiatrisch Verpleegkundige nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Psychiatrisch Verpleegkundige

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Persoonlijkheid van een Psychiatrisch Verpleegkundige

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Psychiatrisch Verpleegkundige. Als Psychiatrisch Verpleegkundige wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Psychiatrisch Verpleegkundige:


zie volledige beschrijving persoonstype Psychiatrisch Verpleegkundige

Vakkennis voor een Psychiatrisch Verpleegkundige

Het is voor een Psychiatrisch Verpleegkundige ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Psychiatrisch Verpleegkundige zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Psychiatrisch Verpleegkundige

Persoonlijkheidsstoornissen - Introductie in de ziekteleer, met deskundige uitleg over de meest voorkomende psychiatrische stoornissen
Vaak, misschien wel te vaak, worden mensen weggezet met een zogenaamde psychiatrische diagnose. Als je deze online training hebt gedaan, ben je in staat om de voornaamste zin en onzin …
Persoonlijkheidsstoornissen - Introductie in de ziekteleer, met deskundige uitleg over de meest voorkomende psychiatrische stoornissen
E-learning psychiatrische problemen - basismodule
Uit de praktijk blijkt dat er behoefte is aan kennis over de psychiatrie en de inwoners met een psychiatrische probleem. De doelgroep psychiatrie is binnen het sociaal domein, domeinbreed én …
E-learning psychiatrische problemen - basismodule

Werkervaring Psychiatrisch Verpleegkundige

Het is voor een startend Psychiatrisch Verpleegkundige die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Psychiatrisch Verpleegkundige is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals .

Iets anders leren?

Is Psychiatrisch Verpleegkundige het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Psychiatrisch Verpleegkundige

Met wie werkt een Psychiatrisch Verpleegkundige samen? 

Je werkt voornamelijk zelfstandig met de patiënten, maar je werkt ook in een team van psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers en pedagogen. Met hen wordt er overlegd over behandelmethoden en -plannen die betrekking hebben op de patiënt. Daarnaast wordt er ook met artsen overlegd over medicatie. Daarnaast onderhoud je ook contacten met de familie van de cliënt.


 • Psycholoog
 • Psychiater
 • Pedagoog
 • Maatschappelijk Werker
 • Patiënt en familie
Psychiatrisch Verpleegkundige


Organisaties waar een Psychiatrisch Verpleegkundige werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Psychiatrisch Verpleegkundige meestal werkt.

Waar werkt een Psychiatrisch Verpleegkundige?

 • Verpleeghuis
 • Wooncomplex
 • TBS-kliniek
 • Verslavingskliniek
 • Kinder- en jeugdpsychiatrische kliniek
 • Psychiatrische thuiszorg
 • Algemeen of psychiatrisch ziekenhuis
 • Medisch kinderdagverblijf

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Best beoordeelde werkgevers Psychiatrisch Verpleegkundige

Waar kun je het beste werken als Psychiatrisch Verpleegkundige? Hieronder vind je de best door de Psychiatrisch Verpleegkundige beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Psychiatrisch Verpleegkundige.

Competenties, Skills en Vaardigheden Psychiatrisch Verpleegkundige:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Psychiatrisch Verpleegkundige.

Welke competenties heeft een Psychiatrisch Verpleegkundige nodig?

Een Psychiatrisch Verpleegkundige heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Psychiatrisch Verpleegkundige

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Psychiatrisch Verpleegkundige passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Psychiatrisch Verpleegkundige nodig? 

Je moet warm, betrokken en verzorgend zijn naar je patiënten toe en je moet rekening houden met de behoeften van anderen (Gever).

Je moet verantwoordelijk, betrouwbaar en loyaal zijn omdat je vertrouwelijik om moet gaan met de gegevens van je patiënten en omdat zij jou moeten vertrouwen (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Psychiatrisch Verpleegkundige


Gever


Lees meer

Loyalist


Lees meer

Interview met een Psychiatrisch Verpleegkundige

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Psychiatrisch Verpleegkundige

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Psychiatrisch Verpleegkundige

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Psychiatrisch Verpleegkundige

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Psychiatrisch Verpleegkundige dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Psychiatrisch Verpleegkundige belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Psychiatrisch Verpleegkundige. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Psychiatrisch Verpleegkundige iets voor je?

Zou je graag Psychiatrisch Verpleegkundige willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Psychiatrisch Verpleegkundige bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Niet actief op zoek naar een nieuwe baan als Psychiatrisch Verpleegkundige?

Zou je best een andere baan willen maar ben je niet actief op zoek? Ongeveer 70 procent van de Nederlandse beroepsbevolking zou een andere baan aannemen indien ze een goed aanbod krijgen. Jij ook? Plaats dan je CV bij onze vacaturepartners en misschien word je wel benaderd voor een nieuwe job!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Meest recente vacatures Psychiatrisch Verpleegkundige

Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FACT-team Bemoeizorg Hilversum (24 uur)
GGZ Centraal
Ervoor zorgen dat de geboden zorg wordt geaccepteerd en de juiste begeleiding bieden. Jij zorgt #xA0; Zo werk jij Voor wie je er bent? Het FACT team van Hilversum behandelt niet …
Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige regio Limburg
TMI
Ben jij een opgeleide SPV’er en ben jij een expert op het gebied van multi-complexe problematiek? Voor een ggz-instelling in Limburg zijn wij op zoek naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige …
Vacature Psychiatrisch verpleegkundige voor diverse regio’s in Nederland
TMI
Ben jij die (ervaren) psychiatrisch verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan helpen wij jou graag verder! Voor diverse zorginstellingen in het gehele land zoeken wij …
Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Apeldoorn
TMI
Ben jij Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) en heb jij affiniteit en/of ervaring met het werken met ouderen? Dan hebben wij een interessante functie voor 24 tot 32 uur voor jou …
Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Gouda
TMI
Voor een crisisdienst in Leiden en Gouda zijn wij op zoek naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV). Ben jij per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op deze …

Actuele blogposts


reacties op Psychiatrisch Verpleegkundige

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar