Opleidingen Purser

Zou je graag Purser willen worden? Of ben je al Purser en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Purser, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Purser

Er zijn geen opleidingen Purser aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Purser in werkt

Bekijk alle opleidingen Reizen & Recreatie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Purser

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Purser

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Purser? 

Om Purser te worden kun je een studie volgen op MBO niveau richting Luchtvaartdienstverlening.

Deze MBO opleidingen duren vier jaar en vallen onder de sector Luchtvaart en Toerisme. Tijdens deze vier jaar komen onder andere communicatie, management, luchtvaartkunde en speciale benodigde vaardigheden aan bod. Daarnaast is er ruimte voor Nederlands en een of meer verplichte buitenlandse talen. Soms zijn opleidingen ook in kortere tijd te volgen.

Op het HBO kun je eventueel voor een verdieping van deze studie gaan in het Internationaal Toerisme en Management. Deze opleiding duurt drie jaar en levert je een internationale Bachelortitel op.


Filter