Specialistisch Onderofficier Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Specialistisch Onderofficier? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep specialistisch onderofficier. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je specialistisch onderofficier wordt.

 

Wat is een Specialistisch Onderofficier?

De Specialistische Onderofficier heeft een afwisselende baan, waarbij geen '9 tot 5' mentaliteit past. Als Specialistisch Onderofficier beschik je voor toetreding tot de specialistische eenheden van de Landmacht al over een specifieke vooropleiding, afhankelijk van de gewenste richting. De Onderofficier dient in staat te zijn samen te werken binnen een team, bij het uitvoeren van opdrachten van Officieren. De Onderofficier dient ook in staat te zijn om zelf kleinere groepen mensen, per functie verschillend, aan te sturen.

De Onderofficier Muzikant houdt zich bezig met oefenen en uitvoeren van zijn muzikale kunsten in groepsverband. Om de kwaliteit van het muziekkorps op peil te houden, dient er enerzijds veel getraind te worden en dient er anderzijds voldoende onderhoud te worden verricht aan de instrumenten. De optredens zullen voor publiek zijn, waardoor de Muzikant moet beschikken over enige stressbestendigheid.

De Onderofficier Lichamelijke Oefening/Sportinstructeur houdt zich bezig met de voorbereiding van militairen op fysiek en mentaal gebied. Door de conditie van de militairen op peil te houden, wordt de operationele sterkte van de Landmacht gegarandeerd met meer kans op succesvolle afronding van oefeningen en missies tot gevolg. De Onderofficier verzorgt dus fysiek inspannende trainingen, welke de fysieke en mentale conditie van de Landmachtseenheden zullen versterken.

Aangezien de Specialistisch Onderofficier in de regel geen gevechts- of gevechtsondersteunende taken heeft, maar wel militair is, dient de Onderofficier in staat te zijn wapens en gepast geweld te gebruiken wanneer het nodig is.

Net zoals alle militairen dient de Specialistisch Onderofficier er rekening mee te houden dat er een mogelijkheid is uitgezonden te worden op internationale oefeningen en missies. Daarnaast is het zo dat de Onderofficier een representatieve functie heeft: hij dient dus van onbesproken gedrag te zijn.

Past het beroep Specialistisch Onderofficier bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Specialistisch Onderofficier

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Onderofficier Muzikant, Onderofficier Sportinstructeur

Wil je werken als Specialistisch Onderofficier?

Werk je al als Specialistisch Onderofficier en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Specialistisch Onderofficier worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Specialistisch Onderofficier, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Specialistisch Onderofficier in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Specialistisch Officier
  • Specialistisch Onderofficier
  • Burger

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1197 tot €2866

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Specialistisch Onderofficier

Wat verdient een Specialistisch Onderofficier?

De Specialistisch Onderofficier gaat bij de start van zijn opleiding direct loon ontvangen. Net na aanvang van de opleiding heeft de toekomstige Onderfficier nog een relatief lage rang, zodat hij nog niet het volledige onderofficiersloon zal ontvangen. Naarmate de opleiding echter vordert zal de rang en dus ook het loon van de gegadigde stijgen. Wanneer het loon, dat tussen de €1197 en €2866 ligt, bepaald wordt, kan er rekening worden gehouden met ervaring en leeftijd.

Bovenop het salaris worden toeslagen toegekend bij onregelmatige diensten (uitzendingen, oefeningen). Tevens worden je opleiding, uniform en studieboeken betaald. Daarnaast is er sprake van geregelde gezondheidszorg, een reis- en onkostenvergoedingsregeling, zijn er gratis te gebruiken sportfaciliteiten en is er onder bepaalde voorwaarden een mogelijkheid om een rijbewijs te halen. Bovendien is er op kosten van de Landmacht na afronding van de opleiding tot Specialistisch Onderofficier een studie te volgen naar keuze. Tot slot is er een ABP pensioen.

Salarisschaal Specialistisch Onderofficier

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Specialistisch Onderofficier

Er zijn geen vacatures Specialistisch Onderofficier aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Specialistisch Onderofficier in werkt.

Meer weten over de sector waar een Specialistisch Onderofficier in werkt

Bekijk werken in Defensie

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Specialistisch Onderofficier

Wat zijn de baankansen voor een Specialistisch Onderofficier?

De Specialistisch Onderofficier kan na afronding van een dienstperiode bij de Koninklijke Landmacht bijtekenen voor eenzelfde functie. Tevens is het mogelijk om door te groeien naar hogere Onderofficiersfuncties, of zelfs Officiersfuncties als er voldaan wordt aan de gestelde vooropleidingseisen (die op kosten van Defensie gevolgd kunnen worden).

Naast een zelfde soort functie is het ook mogelijk om door te solliciteren naar andere functies binnen de krijgsmacht (zowel binnen als buiten de Landmacht).

Naast de krijgsmacht is het mogelijk om in bestuurlijke middenkader functies werkzaam te worden bij de Overheid of binnen het Bedrijfsleven. Ook zou de muzikant werkzaam kunnen worden voor een andere professionele muziekgroep en zou de Sportinstructeur bij een ziekenhuis of sportschool kunnen gaan werken.

Momenteel heeft de Landmacht nog vacatures open staan voor de Specialistisch Onderofficier.

De actuele kans op werk voor een Specialistisch Onderofficier

De kans op werk voor het beroep Specialistisch Onderofficier is op dit moment onbekend.

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Specialistisch Onderofficier

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Specialistisch Onderofficier worden: Opleidingen tot Specialistisch Onderofficier

Wil je Specialistisch Onderofficier worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Specialistisch Onderofficier.

Hoe word je een Specialistisch Onderofficier? 

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Onderofficier Muzikant en Onderofficier Sportinstructeur dient de gegadigde in het bezit te zijn van specifieke vooropleidingen.

De toekomstige Onderofficier Muzikant moet het Conservatorium hebben afgerond of een Dienstperiode uitgezeten hebben, of een VMBO diploma kaderberoepsgerichte leerweg  te bezitten én de muziekschool hebben afgerond.

De toekomstige Onderofficier Sportinstructeur dient een opleiding tot Docent Lichamelijke Opvoeding (met zwembevoegdheid) te hebben gedaan aan de Academie Lichamelijke Opvoeding of een diploma Sport & Beweging met de richting Overheid of Algemeen (MBO niveau-4) te hebben. Tevens moet de gegadigde een zwembevoegdheid hebben en moet hij deelgenomen hebben aan een stage bij de Lichamelijke Oefening/Sport groep en een competentiedag van deze groep.

De opleiding binnen de Landmacht bestaat voor de Sportinstructeur uit acht maanden onderofficiersvorming en dertien weken vaktechnische opleiding. De opleiding voor de Muzikant bestaat uit acht maanden onderofficiersvorming, gevolgd door een interne opleiding bij de onderdeel waar de Onderofficier geplaatst wordt.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Specialistisch Onderofficier

Er zijn geen opleidingen Specialistisch Onderofficier aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Specialistisch Onderofficier in werkt

Bekijk alle opleidingen Defensie

Omscholen tot Specialistisch Onderofficier

Als je je wilt omscholen tot Specialistisch Onderofficier is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Specialistisch Onderofficier zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Specialistisch Onderofficier dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Specialistisch Onderofficier

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Specialistisch Onderofficier

Als je Specialistisch Onderofficier wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Specialistisch Onderofficier zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Specialistisch Onderofficier

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Specialistisch Onderofficier?

Competenties en Vaardigheden Specialistisch Onderofficier

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Specialistisch Onderofficier nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Specialistisch Onderofficier nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Specialistisch Onderofficier

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Persoonlijkheid van een Specialistisch Onderofficier

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Specialistisch Onderofficier. Als Specialistisch Onderofficier wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Specialistisch Onderofficier:


zie volledige beschrijving persoonstype Specialistisch Onderofficier

Vakkennis voor een Specialistisch Onderofficier

Het is voor een Specialistisch Onderofficier ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Specialistisch Onderofficier zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Specialistisch Onderofficier


Werkervaring Specialistisch Onderofficier

Het is voor een startend Specialistisch Onderofficier die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Specialistisch Onderofficier is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Sportinstructeur, Specialistisch Officier .

Iets anders leren?

Is Specialistisch Onderofficier het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.


Doorgroei mogelijkheden Specialistisch Onderofficier

Je kunt als Specialistisch Onderofficier een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Specialistisch Onderofficier is onderdeel van de beroepsfamilie Onderofficieren landmacht. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Specialistisch Onderofficier

Verwante beroepen Specialistisch Onderofficier

Doorgroei beroepen voor een Specialistisch Onderofficier

Onderofficier techniek koninklijke luchtmacht sergeant techniek luchtmacht sergeant der 1e klasse techniek luchtmacht sergeant-majoor techniek luchtmacht adjudant-onderofficier techniek luchtmacht Onderofficier horeca, logistiek en transport koninklijke luchtmacht sergeant horeca, logistiek en transport luchtmacht sergeant der 1e klasse horeca, logistiek en transport luchtmacht sergeant-majoor horeca, logistiek en transport luchtmacht adjudant-onderofficier horeca, logistiek en transport luchtmacht
hofmeester luchtmacht Onderofficier bewaking koninklijke luchtmacht sergeant bewaking luchtmacht sergeant der 1e klasse bewaking luchtmacht sergeant-majoor bewaking luchtmacht adjudant-onderofficier bewaking luchtmacht Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht Onderofficier brandweer, medisch en sport koninklijke luchtmacht sergeant brandweer, medisch en sport luchtmacht sergeant der 1e klasse brandweer, medisch en sport luchtmacht sergeant-majoor brandweer, medisch en sport luchtmacht adjudant-onderofficier brandweer, medisch en sport luchtmacht Onderofficier luchtverdediging koninklijke luchtmacht sergeant der 1e klasse luchtverdediging luchtmacht sergeant-majoor luchtverdediging luchtmacht sergeant luchtverdediging luchtmacht adjudant-onderofficier luchtverdediging luchtmacht Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding Onderofficier administratie, economie en personeel koninklijke luchtmacht sergeant der 1e klasse administratie, economie en personeel luchtmacht sergeant-majoor administratie, economie en personeel luchtmacht adjudant-onderofficier administratie, economie en personeel luchtmacht sergeant administratie, economie en personeel luchtmacht Onderofficier vliegerondersteunend koninklijke luchtmacht sergeant der 1e klasse vliegerondersteunend luchtmacht sergeant vliegerondersteunend luchtmacht sergeant-majoor vliegerondersteunend luchtmacht adjudant-onderofficier vliegerondersteunend luchtmacht Loadmaster Luchtmacht Onderofficier Grondverdediging Luchtmacht Wachtmeester koninklijke marechaussee wachtmeester 1e klasse marechaussee opperwachtmeester marechaussee adjudant-onderofficier marechaussee Onderofficier logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) koninklijke marine korporaal logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine sergeant logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine sergeant-majoor logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst geneeskundige dienst (ldgd) marine Onderofficier logistieke dienst administratie (lda) koninklijke marine korporaal logistieke dienst administratie (lda) marine sergeant logistieke dienst administratie (lda) marine sergeant-majoor logistieke dienst administratie (lda) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst administratie (lda) marine Onderofficier technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) koninklijke marine sergeant-majoor technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine korporaal technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine sergeant technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine adjudant-onderofficier technische dienst vliegtuigtechniek (tdv) marine Onderofficier technische dienst werktuigtechniek (tdw) koninklijke marine korporaal technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine sergeant technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine sergeant-majoor technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine adjudant-onderofficier technische dienst werktuigtechniek (tdw) marine Onderofficier wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) koninklijke marine korporaal wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine sergeant wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine sergeant-majoor wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine adjudant-onderofficier wapentechnische dienst scheepssystemen (wds) marine Onderofficier wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) koninklijke marine sergeant-majoor wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine korporaal wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine sergeant wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine adjudant-onderofficier wapentechnische dienst vliegtuigtechniek (wdv) marine Onderofficier technische dienst elektrotechniek (tde) koninklijke marine sergeant technische dienst elektrotechniek (tde) marine sergeant-majoor technische dienst elektrotechniek (tde) marine adjudant-onderofficier technische dienst elektrotechniek (tde) marine korporaal technische dienst elektrotechniek (tde) marine Onderofficier logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) koninklijke marine korporaal logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine sergeant logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine sergeant-majoor logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst goederenbeheer (ldgb) marine Onderofficier logistieke dienst verzorging (ldv) koninklijke marine sergeant-majoor logistieke dienst verzorging (ldv) marine adjudant-onderofficier logistieke dienst verzorging (ldv) marine hofmeester marine korporaal logistieke dienst verzorging (ldv) marine sergeant logistieke dienst verzorging (ldv) marine Onderofficier bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) koninklijke marine sergeant bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine sergeant-majoor bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine adjudant-onderofficier bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine korporaal bijzondere dienst vliegverkeersleider (bdv) marine Onderofficier operationele dienst algemeen (odalg) koninklijke marine korporaal operationele dienst algemeen (odalg) marine sergeant operationele dienst algemeen (odalg) marine sergeant-majoor operationele dienst algemeen (odalg) marine adjudant-onderofficier operationele dienst algemeen (odalg) marine Onderofficier der Mariniers Onderofficier operationele dienst verbindingen (odvb) koninklijke marine korporaal operationele dienst verbindingen (odvb) marine sergeant operationele dienst verbindingen (odvb) marine sergeant-majoor operationele dienst verbindingen (odvb) marine adjudant-onderofficier operationele dienst verbindingen (odvb) marine
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Hoofd beroepsgroep Specialistisch Onderofficier

Het beroep Specialistisch Onderofficier valt binnen de hoofdberoepsgroep Militaire beroepen

Militaire beroepen omvatten alle banen die door leden van de krijgsmacht worden uitgeoefend. Militaire beroepen zijn het personeel dat beroepsmatig in dienst is in de strijdkrachten, met inbegrip van hulpdiensten.

Dit betreffen beroepen binnen de onderdelen landmacht, de marine, de luchtmacht en andere militaire diensten.
Netwerk Specialistisch Onderofficier

Met wie werkt een Specialistisch Onderofficier samen? 

De Muzikant wordt onderdeel van een orkest, kapel of fanfare en zal hier onder leiding staan van een Specialistisch Officier Muzikant. Tijdens de werkzaamheden zal er samen worden gewerkt met collega Onderofficieren Muzikant. Er zal sprake zijn van contact met het publiek (varierend van particuliere bezoekers tot buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders).

De Sportinstructeur werkt samen met collega's bij het in stand houden van de sportieve kant van de Krijgsmacht. Afhankelijk van de toegewezen taken zal er bijvoorbeeld contact zijn met eenheden die sportieve trainingen moeten ondergaan, maar het is ook mogelijk dat er contact is met revaliderende soldaten die om verschillende redenen een blessure opgelopen hebben.

Tijdens uitzendingen of opendagen is er een kans om in contact te komen met burger of vijand.


  • Specialistisch Officier
  • Specialistisch Onderofficier
  • Burger
Specialistisch Onderofficier


Organisaties waar een Specialistisch Onderofficier werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Specialistisch Onderofficier meestal werkt.

Waar werkt een Specialistisch Onderofficier?

Na afronding van de Opleiding tot Specialistisch Onderofficier word je geplaatst bij een eenheid van de Koninklijke Landmacht, waarmee deelgenomen dient te worden aan internationale oefeningen en uitzendingen.

De Sportinstructeur wordt geplaatst bij de 13e of 43e Gemechaniseerde Brigade in Oirschot of Havelte, het Operationeel Ondersteuningscommando Land in Wezep, Het Harde of Apeldoorn of de 11e Luchtmobiele Brigade in Schaarsbergen.

De Muzikant wordt geplaatst bij de Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso' in Assen, het Fanfarekorps 'Bereden Wapens' in Vught of de Regimentsfanfare 'Garde Grenadiers en Jagers' in Assen.

Meer weten over werken in de Beveiliging & Bewaking?

Bekijk werken in Beveiliging & Bewaking

Best beoordeelde werkgevers Specialistisch Onderofficier

Waar kun je het beste werken als Specialistisch Onderofficier? Hieronder vind je de best door de Specialistisch Onderofficier beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Specialistisch Onderofficier.

Competenties, Skills en Vaardigheden Specialistisch Onderofficier:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Specialistisch Onderofficier.

Welke competenties heeft een Specialistisch Onderofficier nodig?

Een Specialistisch Onderofficier heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Specialistisch Onderofficier

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Specialistisch Onderofficier passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Specialistisch Onderofficier nodig? 

De Specialistisch Onderofficier heeft een ijverige, zelfverzekerde, energieke, praktische, prestatiegericht en gedreven persoonlijkheid. Op zijn tijd kan de Onderofficier ook pretentieus, ijdel en oppervlakkig over komen (Succesvolle werker). Tevens is de Officier zorgzaam, medelevend, verantwoordelijk en loyaal, met op zijn tijd dominante, onvoorspelbare en defensieve trekjes (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Specialistisch Onderofficier


Loyalist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Specialistisch Onderofficier

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Specialistisch Onderofficier

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Specialistisch Onderofficier

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Specialistisch Onderofficier

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Specialistisch Onderofficier dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Specialistisch Onderofficier belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Specialistisch Onderofficier. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Specialistisch Onderofficier iets voor je?

Zou je graag Specialistisch Onderofficier willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Specialistisch Onderofficier bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Specialistisch Onderofficier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar