Supply chain engineer: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Ga direct naar:
- Wat doet een Supply chain engineer
- Salaris Supply chain engineer
- Vacatures Supply chain engineer
- Baankans Supply chain engineer
- Opleidingen Supply chain engineer
- Omscholen tot Supply chain engineer
- Doorgroeien als Supply chain engineer
- Competenties Supply chain engineer
- Persoonstypen Supply chain engineer
Supply chain engineer: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Supply chain engineer. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Supply chain engineer nodig heeft.
- Bekijk de vacatures Supply chain engineer
- Bekijk opleidingen Supply chain engineer
- Vaardigheden Supply chain engineer
- Omscholen tot Supply chain engineer
- Salaris Supply chain engineer
Wat doet een Supply chain engineer? Lees de functieomschrijving.
Wat is een Supply chain engineer?
Een Supply Chain Engineer is iemand die de productieketen verbetert en opnieuw inricht.
Supply Chain is de Engelse term voor productieketen. Een productieketen is het economische proces tussen de grondstof en de eindgebruiker, een continu doorgaand proces van delving, transport, fabricage, inkoop en verkoop. De ene productieketen kent meer tussenstappen, de andere minder. Maar bij iedere productieketen zijn veel mensen betrokken, sommige met maar een deel van het proces, sommige met de gehele keten.
‘Supply chain engineer’ wordt soms inwisselbaar met Supply Chain Manager gebruikt, maar meestal voor iemand die binnen de productieketen alleen of in een team een bepaald proces uitvoert.
Meestal heeft dit te maken met inkoop, verkoop of logistiek. Binnen de supply chain is supply chain engineer waarschijnlijk de minst helder gedefiniëerde functie: de ene supply chain engineer zal meerdere stappen van de productieketen controleren, terwijl de andere supply chain engineer zich op de inkoop van één bepaald onderdeel zal focussen.
De grote gemene deler is het "engineeren van de supply chain" en niet het "managen van de supply chain". Dit geeft aan wat het focus verschil is tussen deze beroepen.
Past het beroep Supply chain engineer bij jou?
Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!
Bekijk jouw persoonlijke baansuggestiesWat doet een Supply chain engineer?
De Supply Chain Engineer analyseert supply chain procedures, adviseert en implementeert verbeteringen in het proces en bepaalt de supply chain KPI's.
Een ervaren supply chain engineer weet zijn of haar expertise te vertalen in gestroomlijnde en kosteneffectieve supply chain processen en activiteiten.
Taken en Verantwoordelijkheden van de Supply Chain Engineer:
- De evaluatie van de bestaande supply chain-processen om verbeterpunten te identificeren
- Het ontwikkelen en implementeren van een integrale supply chain strategie
- Samenwerken aan de supply chain-procedures, zoals voorraadbeheer, warehousing, automatisering, systeemintegratie en distributie.
- Het verzamelen en interpreteren van de analytise data om supply chain KPI's te bepalen.
- Supply chain procesverbeteringen aanbevelen en implementeren, evenals het documenteren van processen
- Het aanpassen en implementeren van efficiënte supply chain management software
- Het opbouwen en onderhouden van goede relaties met de leveranciers en distributeurs
- Op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van supply chain engineering
Vacatures Supply chain engineer
Op zoek naar een nieuwe baan als Supply chain engineer? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Supply chain engineer. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.
Vacatures laden...
Vacatures Supply chain engineer per ervaringsniveau
Salaris en Arbeidsvoorwaarden Supply chain engineer
Wat verdient een Supply chain engineer?
Het salaris van een supply chain engineer zal ergens tussen de 2000 en de 2400 per maand beginnen, afhankelijk van opleiding en werkervaring. De meeste bedrijven bieden uiteindelijk een salaris van tussen de 400 en de 5000 als maximum.
Salarisschaal Supply chain engineer
- Maximaal
- Gemiddeld
- Minimaal
Meer weten over het salaris Supply chain engineer
Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Supply chain engineer
Bekijk het salaris Supply chain engineer per ervaringsniveau
Supply chain engineer worden: Opleidingen tot Supply chain engineer
Wil je Supply chain engineer worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Supply chain engineer.
Hoe word je een Supply chain engineer?
De supply chain engineer heeft minimaal een HBO-opleiding, soms een universitaire opleiding. Dit hangt van de grootte van de productieketen en van de verantwoordelijkheid van de functie af. Welke richting ligt daarmee nog open, omdat supply chain engineers in principe in bijna alle sectoren werkzaam kunnen zijn. De supply chain engineer moet in ieder geval wel een zeker financiëel bewustzijn hebben en enigszins verstand hebben van logistieke processen.
Opleidingen Supply chain engineer

Supply chain engineer worden: Omscholen tot Supply chain engineer
Als je je wilt omscholen tot Supply chain engineer is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Supply chain engineer zijn vind je die hieronder.
Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie
Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!
Vacatures met (Om)scholing
Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Supply chain engineer dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.
Traineeship vacatures Supply chain engineer

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Supply chain engineer
Als je Supply chain engineer wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Supply chain engineer zijn de volgende zaken belangrijk:
Interesse en Motivatie Supply chain engineer
Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Supply chain engineer?
Competenties en Vaardigheden Supply chain engineer:
Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Supply chain engineer.
Welke competenties heeft een Supply chain engineer nodig?
Een Supply chain engineer heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.Steekwoorden: cijfers, onderhandelen, geld, bewustzijn, creativiteit
Omschrijving
Deze mensen hebben een goed beeld van de cijfers. Zij weten bijvoorbeeld wat de inkomsten en uitgaven zijn van de organisatie. Zij kunnen de waarden van geld realistisch schatten en weten ook hoe ze dit toe kunnen passen in hun werkzaamheden. Ze weten hoe ze de financiële situatie kunnen verbeteren.
Sterke punten
Mensen die financieel bewust zijn, zijn vaak ook creatief. Zij weten de waarde van geld en wat ze daarvoor kunnen krijgen. Op een creatieve manier proberen zij zoveel mogelijk voor een bepaald bedrag te krijgen. Bij deze competentie passen ook de competenties ‘overtuigen’ en ‘onderhandelen’. Over geld wordt altijd gepraat en deze personen willen zoveel mogelijk waar voor hun geld. Ze willen onderhandelen en de ander overtuigen van hun standpunten. Ook weten ze waar ze op kunnen besparen en waar winsten te behalen zijn.
Zwakke punten
Mensen die teveel met cijfers bezig zijn, kunnen de aandacht voor andere zaken verliezen. Zo kan het gebeuren dat zij geen ruimte meer overlaten voor andere creatieve ideeën. Ook kunnen zij zodanig streven naar winst, dat bijvoorbeeld het welzijn van de werknemers wordt ondergesneeuwd.
Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend
Omschrijving
Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.
Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.
Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.
Steekwoorden: overtuigen, luisteren, creativiteit, durf, bemiddelen
Omschrijving
In bepaalde situaties is het nodig dat er onderhandeld wordt. Onderhandelaars proberen op een bepaalde manier te onderhandelen zodat het voor beide partijen een win-winsituatie is. Zij maken hierbij gebruik van argumenten, maar luisteren ook naar het verhaal van anderen. Tijdens onderhandelingen komt deze persoon met verschillende ideeën die het conflict op een goede manier kan oplossen.
Sterke punten
Onderhandelaars kunnen goed overtuigen, maar ook luisteren. Zij proberen voor beide partijen de beste oplossing te zoeken. Verder zijn deze mensen vaak creatief en durven ze ideeën te opperen.
Zwakke punten
Teveel willen onderhandelen, kan leiden tot frustratie. Er zijn onderhandelaars die overal een onderhandeling/wedstrijd van maken. Hierdoor kan het lijken alsof ze niet luisteren of niets aannemen van andere mensen. Dit wekt irritaties op. Tevens kunnen tijdens een onderhandeling de spanningen nog weleens oplopen, waardoor het kan zijn dat een onderhandelaar ‘op de man gaat spelen’. Hij wil inspelen op de emoties om zo de ander te overtuigen van zijn gelijk.
Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus
Omschrijving
Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.
Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.
Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out.
Steekwoorden: samenwerken, resultaten, assertiviteit
Omschrijving
Goed samenwerken is bijdragen aan het samenwerkingsproces, de resultaten en de harmonie binnen een team. Deze personen willen niet alleen een goede bijdrage leveren aan de opdracht, maar ook aan de sfeer binnen het team. Onder deze competentie vallen verschillende aspecten: respect hebben voor andere groepsgenoten, elkaar helpen met taken en meedenken.
Sterke punten
Een sterk punt is dat deze personen vaak een goede mensenkennis hebben, zij kunnen anderen goed inschatten en houden daarbij het resultaat en de taken in het achterhoofd. Deze mensen zijn vaak assertief, zij houden hun persoonlijke doel en het doel van de ander goed in de gaten. Ook goed kunnen netwerken is te benoemen als sterk punt.
Zwakke punten
Mensen die teveel samenwerken, kunnen hun onafhankelijkheid verliezen. Ze vinden het moeilijk om nog alleen te werken, omdat ze altijd reactie/feedback krijgen van groepsgenoten. Ook zijn de relaties van deze mensen soms belangrijker dan de werkzaamheden. Het moet vooral gezellig zijn.
Vaardigheden Supply chain engineer
- Bemiddelen
- Overtuigingskracht
- Creativiteit
- Sensitiviteit
- Gezamenlijk resultaat
- Budgetteren
- Onderhandelen
- Rekenen
- Klantvriendelijkheid
- Begripvol
- Dienstverlenend
- Doelgericht
- Vasthoudendheid
- Ambitie
Persoonlijkheid en Eigenschappen Supply chain engineer
De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Supply chain engineer passen.
Wat voor persoonlijkheid heeft een Supply chain engineer nodig?
Het beroep van supply chain engineer is redelijk goed in te vullen vanuit meerdere persoonstypen. De Succesvolle werker zou vanwege zijn resultaatgerichtheid een goede supply chain engineer kunnen zijn, maar hetzelfde geldt voor de Bemiddelaar. De supply chain engineer is immers veel bezig met bemiddelen tussen partijen, met inkoop en verkoop. Omdat de supply chain engineer altijd in opdracht van iemand anders (meestal de supply chain manager) werkt is het daarnaast belangrijk dat deze de wensen van zijn (of haar) meerdere goed verstaat, iets waar de Loyalist goed in is.
Bekijk de persoonstypen voor Supply chain engineer
Wat voor persoonlijkheidstype is de bemiddelaar? Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De bemiddelaar is goed in het helpen van anderen, en is daarin erg empathisch. Door de neutrale houding is de bemiddelaar heel diplomatisch en geduldig. Bij een conflict probeert hij een oplossing te vinden. Ook kan hij goed luisteren en is hij flexibel.
Zwakke eigenschappen
De bemiddelaar zal vaak in gezelschap de eigen doelen vergeten, en daardoor de eigen identiteit verliezen. Daarnaast kan hij door diens voorkeur voor harmonie en de afkeur voor beslissingen als lui en besluiteloos overkomen. Hij heeft tijd nodig om een standpunt te vormen en wil niet de veroorzaker van een conflict zijn.
Omgang
De bemiddelaar is goed, rustig gezelschap. Hij zal zich vaak schikken naar de wil van de groep. Veel eigen input heeft hij niet. In relaties kan de bemiddelaar zichzelf helemaal kwijtraken en daardoor erg gefrustreerd raken.
Wat voor persoonlijkheidstype is de Loyalist? De loyalist is een zeer trouw persoon. Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De loyalist is door diens twijfel in anderen zelf erg punctueel, concreet en probleemgericht. Daarnaast heeft de loyalist een goede intuïtie en is hij trouw. Vaak ondersteunt hij het gezag op alle mogelijke manieren. Verder is hij door zijn twijfel en behoefte aan controle goed in het opsporen van fouten en het opzetten en controleren van processen.
Zwakke eigenschappen
De loyalist is erg slecht in het vertrouwen van anderen, en daardoor vaak erg onrustig en teruggetrokken. Door de angst is het moeilijk voor de loyalist om de gevoelens van anderen en die van zichzelf te onderscheiden, waardoor de twijfel in anderen ook erg subjectief is. Ook kan hij zich door zijn twijfel gaan verzetten tegen het gezag.
Omgang
Een loyalist is over het algemeen prettig in de omgang. Hij laat het nooit zien als er iets mis is, maakt grapjes en komt zijn afspraken altijd na. Wel kan de loyalist onrustig zijn in de omgang. Dit kan leiden tot misverstanden. De verhouding tot de autoriteit kan verder tot stroeve relaties met collega’s leiden.
Wat voor persoonlijkheidstype is de Succesvolle Werker?
De succesvolle werker wil je graag als personeel hebben. Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De succesvolle werker is doelgericht, efficiënt, zelfverzekerd en motiverend. Ook is hij energiek, gedreven en optimistisch. Daardoor kan hij goed leiding geven. Hij richt zich op eenvoud. Als een probleem complex is, maakt hij het simpel en overzichtelijk.
Zwakke eigenschappen
De succesvolle werker kan narcistisch zijn en wil mislukkingen weg wensen, waardoor het probleem soms alleen maar zal verergeren. Hij kan kort door de bocht zijn en ongevoelig zijn tegenover collega's.
Omgang
In de omgang met anderen is de succesvolle werker erg strategisch. Dit kan motiverend werken, maar kan mensen ook angst aanjagen. Mensen worden door een succesvolle werker vaak gezien als middelen. In persoonlijke relaties is de succesvolle werker vaak recht-door-zee en accepterend, maar ook ongeduldig en geobsedeerd door werk.
Eigenschappen Supply chain engineer
- Empathie
- Diplomatiek
- Zorgzaamheid
- Trouw
- Integriteit
- Punctueel
- Enthousiast
- Zelfverzekerd
- Ondernemend
Arbeidsmarktperspectief Supply chain engineer
Wat zijn de baankansen voor een Supply chain engineer?
Het arbeidsmarktperspectief voor supply chain engineers is momenteel redelijk tot goed. De meeste bedrijven die vragen om supply chain engineers zijn daarnaast grote bedrijven die de doorgroeimogelijkheden klaar hebben liggen, dus wat dat betreft zit het ook goed, mits een supply chain engineer natuurlijk de vaardigheden en de motivatie heeft om door te groeien.
De actuele kans op werk voor een Supply chain engineer
Het beroep Supply chain engineer is onderdeel van de beroepsfamilie Bedrijfskundigen en organisatieadviseurs. De kans op werk voor de beroepsfamilie Bedrijfskundigen en organisatieadviseurs is in de huidige periode goed
Huidige aantal vacatures
14
Baankans Supply chain engineer
Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen
Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?
Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!
Plaats je CV nu direct op MonsterboardDoorgroei mogelijkheden Supply chain engineer
Je kunt als Supply chain engineer een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.
Het beroep Supply chain engineer is onderdeel van de beroepsfamilie Bedrijfskundigen en organisatieadviseurs. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Supply chain engineerVerwante beroepen Supply chain engineer
Mogelijke specialisaties voor een Supply chain engineer
junior organisatieadviseur (technisch)
management consultant (technisch)
senior organisatieadviseur (technisch)
technisch bedrijfskundige (adviseren)
adviseur personeelsorganisatie
manager maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)
Doorgroei beroepen voor een Supply chain engineer
BI (business intelligence) Consultant
bi (business intelligence) specialist
bi (business intelligence) analist
Wetenschappelijk onderzoeker bedrijfs- en consumentenwetenschappen
onderzoeker in opleiding (oio) bedrijfs- en consumentenwetenschappen
assistent in opleiding (aio) bedrijfs- en consumentenwetenschappen
huishoudwetenschapper (onderzoeken/publiceren)
assistent in opleiding (aio) huishoudwetenschappen
onderzoeker in opleiding (oio) huishoudwetenschappen
promovendus bedrijfs- en consumentenwetenschappen
Wetenschappelijk onderzoeker bestuurskunde
onderzoeker in opleiding (oio) bestuurskunde
assistent in opleiding (aio) bestuurskunde
Wetenschappelijk onderzoeker bedrijfskunde
onderzoeker in opleiding (oio) bedrijfskunde
Organisaties waar een Supply chain engineer werkzaam is
Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Supply chain engineer meestal werkt.
Waar werkt een Supply chain engineer?
De supply chain engineer werkt voor een bedrijf dat een productieketen of een deel van een productieketen controleert. Dit zijn dus vrijwel altijd grote bedrijven in de profit-sector. Soms zal dit gaan om een bedrijf in de elektrotechniek, soms om een bedrijf in de staalindustrie, soms om een bedrijf in de voedselproductie; er zijn veel verschillende sectoren waarin een supply chain engineer werkzaam kan zijn.
Netwerk Supply chain engineer
- Inkoper
- Verkoper
- Leverancier
- Logistiek medewerker
- Supply chain manager
Interview met een Supply chain engineer
Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.
Verwante beroepen Supply chain engineer:
Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Supply chain engineer verwant is.
Wat zijn soortgelijke beroepen als Supply chain engineer?
Opleiding: Geen MBO
Baankans: Goed
Baankans
Opleiding: HBO WO
Baankans: Zeer goed
Baankans
Opleiding: HBO
Baankans: Zeer goed
Baankans
Alles over het beroep Supply chain engineer in één oogopslag
Beroepsgroep:
Persoonstype:
Netwerk:
- Inkoper
- Verkoper
- Leverancier
- Logistiek medewerker
- Supply chain manager
Salarisindicatie:
- Van €2000 tot €3700
Baankans:
Aantal vacatures:
Aantal opleidingen:
Baankans
Huidige aantal vacatures
14
FAQ / Veelgestelde vragen beroep Supply chain engineer
❓ Hoeveel opleidingen Supply chain engineer hebben jullie?
Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen of cursussen Supply chain engineer online staan van verschillende aanbieders. Je kunt bij ons de opleidingen vergelijken op prijs, duur, gemiddelde beoordeling en natuurlijk de inhoud. Je vind de gemiddelde beoordeling van een opleiding in de overzichtstegel en op de informatiepagina van de opleiding.
❓ Hoeveel vacatures Supply chain engineer hebben jullie op nu online staan?
Wij hebben op dit moment 14 vacatures Supply chain engineer online staan van verschillende vacaturesites & werkgevers. Je vindt op nationaleberoepengids.nl de introductie van de vacatures en kan doorklikken naar de vacaturesite of de werkgever.
❓ Hoe kan ik het beste mijn beroepskeuze maken?
Wij proberen je op nationaleberoepengids.nl alle informatie te bieden die je nodig hebt om jouw beroeps- en loopbaankeuzes te maken. Zo hebben we natuurlijk de Beroepskeuzetest, maar ook de Omschoolwijzer voor als je Supply chain engineer wilt worden. Op deze pagina geven we je de antwoorden op jouw vragen over het salaris, de baankans, de functie, de competenties en de persoonstypen, zodat jij kan nadenken of het beroep Supply chain engineer iets voor jou is.