Opleidingen of training Tandarts Rotterdam

Zoek je een opleiding Tandarts in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Tandarts die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Tandarts Rotterdam

Zou je graag Tandarts willen worden? Of ben je al Tandarts en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Tandarts in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Tandarts in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Tandarts in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Tandarts

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Tandarts

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Tandarts

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Online Cursussen & Trainingen Tandarts

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Tandarts. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Tandarts nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Tandartsassistent(e) E-Learning

Tandartsassistent(e) E-Learning

Tandartsassistente worden? Volg de tandartsassistente opleiding van NHAHet is altijd lente in de ogen van de… Nee, echt: hoe ziet de wereld van een tandartsassistent(e) eruit? Wat moet je weten als je wilt werken in een tandartspraktijk, tandheelkundig centrum of …

  • Onderwerp opleiding Tandarts
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 424,00
  • Duur 6 maanden

Hoe word je een Tandarts? 

Om Tandarts te worden moet je minstens de opleiding Tandheelkunde (WO) hebben afgerond. Deze opleiding bestaat uit een driejarige Bachelor en een tweejarige Master. 

Het volgen van cursussen en bijhouden literatuur is belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de tandheelkunde.

Daarnaast is een BIG registratie verplicht, dit geeft je garantie op een erkende en beschermde titel.

 

Je kunt verder leren door bijvoorbeeld nascholingscursussen te volgen of je te specialiseren, bijvoorbeeld in endontologie.


Filter