Opleidingen of training Timmerman Groningen

Zoek je een opleiding Timmerman in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Timmerman die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Timmerman Groningen

Zou je graag Timmerman willen worden? Of ben je al Timmerman en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Timmerman in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Timmerman in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Timmerman in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Timmerman

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Timmerman

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Timmerman

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Technisch inzicht
Technisch inzicht
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Timmerman? 

Om Timmerman te worden volgt men een beroepsopleiding (MBO-niveau 2) tot Timmerkracht waarna men verder kan naar Timmerman (niveau-3), of in de bouw werk kan proberen te vinden.

Je kan je tegenwoordig ook omscholen tot Timmerman met baangarantie en salaris! Je begint jouw omscholing tot Timmerman met 4 weken theorie en praktijkleren op de Vakschool. Daarna volg je een stage van 10 weken en als je dat goed afrond heb je een diploma en een baan!


Filter