Verhuurintercedent Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Verhuurintercedent? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep verhuurintercedent. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je verhuurintercedent wordt.

Wat is een Verhuurintercedent?

Als Verhuurintercedent ben je bezig met het bemiddelen in woonruimte. Je bent de schakel tussen de woningzoekende en de verhuurder. In je werk als Verhuurintercedent ben je bezig met het aankopen van nieuwe huurobjecten, het opnemen van nieuwe woningen in het bestand en ook het inschrijven van de woningzoekenden. Maar dat niet alleen, je bent ook bezig met het bezichtigen van woonruimte samen met de woningzoekende en jij stelt uiteindelijk het contract op. Je moet in deze functie er dus voor zorgen dat de woningzoekende een passende huurwoning kan vinden. Het is dus belangrijk dat je goed op de hoogte bent van vraag en aanbod op de verhuurmarkt in jouw regio om een goede match  te kunnen maken. Ook moet je als Verhuurintercedent de telefoonzaken afhandelen en de correspondentie verzorgen.

Wil je werken als Verhuurintercedent?

Werk je al als Verhuurintercedent en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Verhuurintercedent worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Verhuurintercedent, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Verhuurintercedent in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

 • Huurders
 • Verhuurders
 • Verhuur medewerkers
 • Makelaar

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1650 tot €1650

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Verhuurintercedent

Wat verdient een Verhuurintercedent?

Als Verhuurintercedent verdien je zo rond de €1650 bruto per maand. Het salaris is echter sterk afhankelijk van het bedrijf waarvoor je werkt maar ook van ervaring en je opleidingsniveau. Dit geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden. Vaak geldt er wel een bonusregeling en soms krijg je een lease auto of telefoon van je bedrijf.

Salarisschaal Verhuurintercedent

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Verhuurintercedent

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Verhuurintercedent

Wat is de toekomst van Verhuurintercedent?

Over het arbeidsmarktperspectief van een Verhuurintercedent is weinig bekend. Vaak zal dit redelijk gemiddeld zijn. Wel is het afhankelijk van de economie. Als het slecht gaat met de woningmarkt en dan met name op het gebied van de koop dan zullen meer mensen een huurwoning proberen te vinden en zal de vraag naar Verhuurintercedenten stijgen. Ook over de doorgroeimogelijkheden van Verhuurintercedenten is weinig bekend. Vaak kun je als je je functie goed uitvoert binnen het bedrijf zelf doorstromen.

Baankans Verhuurintercedent

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Verhuurintercedent worden: Opleidingen tot Verhuurintercedent

Wil je verhuurintercedent worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Verhuurintercedent? 

Om Verhuurintercedent te kunen worden hoef je geen specifieke opleiding gevogld te hebben. Wel is het vaak vereist dat je een MBO of HBO denkniveau hebt en ervaring in een commerciële fucntie als accountmanager of hypotheekadviseur.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Verhuurintercedent

Meer opleidingen Verhuurintercedent

Weet je nog niet of je Verhuurintercedent wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Verhuurintercedent of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Verhuurintercedent

Met wie werkt een Verhuurintercedent samen? 

Als Verhuurintercedent heb je vooral te maken met huurders en verhuurders. Voor hen moet je immers voor de best mogelijke match zorgen. Ook kan het zijn dat je in aanraking komt met andere medewerkers van het bedrijf zoals een secretaresse of leidinggevende. Soms kom je ook in aanraking met een makelaar.


 • Huurders
 • Verhuurders
 • Verhuur medewerkers
 • Makelaar
Verhuurintercedent


Organisaties waar een Verhuurintercedent werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Verhuurintercedent meestal werkt.

Waar werkt een Verhuurintercedent?

Als Verhuurintercedent kun je werkzaam zijn bij een profit bedrijf zoals een verhuurdersorganisatie maar kan het ook zijn dat je aan de slag gaat bij een wat kleiner particulier bedrijf. Ook is het mogelijk dat je werkzaam bent als een verhuurintercedent voor de overheid.

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Best beoordeelde werkgevers Verhuurintercedent

Waar kun je het beste werken als Verhuurintercedent? Hieronder vind je de best door de Verhuurintercedent beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Verhuurintercedent.

Competenties, Skills en Vaardigheden Verhuurintercedent:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Verhuurintercedent.

Welke competenties heeft een Verhuurintercedent nodig?

Een Verhuurintercedent heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Verhuurintercedent

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Verhuurintercedent passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Verhuurintercedent nodig? 

Als Verhuurintercedent is het belangrijk dat je empathisch bent. Je moet namelijk goed kunnen luisteren naar klanten om te zorgen dat je zo de best mogelijke woning voor de woningzoekende kan vinden. Ook is het belangrijk om vriendelijk en geduldig te zijn want je zult veel met klanten in aanraking komen. Geduld is ook belangrijk (Bemiddelaar). Verder is het ook erg belangrijk dat je energiek en gedreven bent, want er zal veel werk op je afkomen en je moet vaak ook meerdere dingen tegelijk kunnen doen (Succesvolle Werker).

Bekijk de persoonstypen voor Verhuurintercedent


Bemiddelaar


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Verhuurintercedent

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Verhuurintercedent

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Verhuurintercedent

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Verhuurintercedent

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Verhuurintercedent dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Verhuurintercedent belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Verhuurintercedent. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Verhuurintercedent iets voor je?

Zou je graag Verhuurintercedent willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Verhuurintercedent bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Verhuurintercedent

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar