Opleidingen of training Bloemist Arnhem

Zoek je een opleiding Bloemist in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Bloemist die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bloemist Arnhem

Zou je graag Bloemist willen worden? Of ben je al Bloemist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bloemist in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bloemist in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bloemist in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Bloemist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bloemist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bloemist

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Zelfontwikkeling
Zelfontwikkeling

Online Cursussen & Trainingen Bloemist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Bloemist. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Bloemist nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Bloemist E-Learning

Bloemist E-Learning

Een bloemenzaak starten? Volg de cursus Bloemist Bloemen houden van mensen en mensen... Heb je de ambitie een bloemenzaak te beginnen? Geef je leven kleur en kies voor de cursus Bloemist. Na negen maanden ben je in staat om een …

  • Onderwerp opleiding Bloemschikken
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 524,00
  • Duur 9 maanden

Hoe word je een Bloemist? 

De opleiding Florist is op MBO niveau en valt onder de zogenaamde groene detailhandel. Het is een tweejarige opleiding op niveau 2, eventueel met de mogelijkheid tot het volgen van een aansluitende opleiding op niveau 3. Daarnaast zijn er ook diverse vakspecifieke cursussen waarmee je je eventueel kunt specialiseren.

Tijdens de opleiding leer je alles wat een Bloemist weten moet om succesvol aan de slag te gaan. Je leert over vormgeven, bloembinden en decoreren en krijgt te maken met de verzorging van bloemen en planten. Er is aandacht voor hoe je boeketten, bloemstukken en plantenarrangementen maakt.

Een ander aspect van het beroep van Bloemist is die van de verkoop. Je leert tijdens de studie dan ook alles over verkoop en hoe je bloemen en stukken klaar kunt maken voor de verkoop.


Filter