Activiteitenbegeleider Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Activiteitenbegeleider? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Activiteitenbegeleider. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je Activiteitenbegeleider wordt.

 

Wat is een Activiteitenbegeleider?

Een Activiteitenbegeleider is iemand die activiteiten organiseert voor mensen die niet zelfstandig hun dagbesteding kunnen indelen. Een Activiteitenbegeleider doet dit voor een grote verscheidenheid aan doelgroepen. Dit kunnen onder andere bewoners van zorginstellingen zijn, maar ook verstandelijk of lichamelijk gehandicapten, jeugd, gedetineerden, psychiatrische patiënten en dementerende ouderen. 

De activiteiten die een Activiteitenbegeleider organiseert kunnen variëren van sport en spel tot echt werk. De activiteiten zijn nooit het doel op zich, maar een middel om het hogere doel te bereiken. Het is om het welzijn van de zorgvragers (de cliënten) te verbeteren op praktisch, sociaal, emotioneel en cognitief vlak. De doelen zijn heel verscheidend en afhankelijk van de behoeften van de individuele of groepen waar de activiteitenbegeleider mee werkt.

De doelen van de activiteiten kunnen zijn:

 • De cliënt zich nuttig laten voelen
 • Sociale contacten onderhouden
 • Verveling tegengaan en zingeving
 • Het zelfvertrouwen opbouwen
 • Sociale en emotionele vaardigheden opbouwen
 • Het gevoel van eigenwaarde versterken
 • Een zinvolle dagbesteding geven
 • De cliënt leren samenwerken
 • Het sociaal gevoel versterken
 • Het voorbereiden op een baan buiten een instelling


Andere namen voor dit beroep zijn: begeleider dagbesteding, begeleider dagcentrum of begeleider buurtcentrum.  
 

Vind kansrijke banen die bij jouw persoonlijkheid en competenties passen

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kan ervoor kiezen om kansrijke banen en ook omschoolvacatures de voorrang te geven. Na 3 stappen krijg je gelijk jouw unieke baansuggesties te zien die horen bij jouw persoonlijke baanprofiel. Doe nu inspiratie op voor de ontwikkeling van jouw loopbaan!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wat doet een Activiteitenbegeleider?

Een activiteiten begeleider is erop gericht om het sociale, emotionele en praktische welzijn van de zorgvragers (cliënten) te verbeteren met het inzetten van verschillende activiteiten.

Er zijn totaal 4 gebieden van activiteiten te onderscheiden: 

Ontspanningsactiviteiten

Dit zijn recreatieve of creatieve activiteiten, zoals uitstapjes, tekenen, knutselen, muziek maken, spelletjes en sporten. 

Educatieve activiteiten

Dit zijn activiteiten waarbij de deelnemers iets nieuw van praktische aard leren dat hen welzijn verbetert.

Zelfzorgactiviteiten

Dit zijn activiteiten die tot de dagelijkse zelfzorg horen en de zelfstandigheid van de deelnemers onderhoud of bevordert.

Arbeidsmatige activiteiten

Deze activiteiten gaan naar het verrichten van “echt werk”. Dit is vaak voor deelnemers met een beperking die zonder begeleiding niet op die arbeidsmarkt actief kunnen zijn.

De activiteiten komen in de vorm van van individuele- of groepsbijeenkomsten. Er wordt bijvoorbeeld aan cliënten geleerd hoe ze (weer) zo zelfstandig mogelijk te functioneren. De activiteiten moeten de client wijzen op de mogelijkheden die zij (nog) hebben om deel uit te maken van en deel te nemen aan maatschappij en samenleving. 

De cliënten waarmee een Activiteitenbegeleider werkt kunnen ouderen zijn, mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, psychiatrische patiënten, gedetineerden patiënten in een ziekenhuis.

De Activiteitenbegeleider stelt een activiteitenplan of rehabilitatieplan op, indien mogelijk In samenwerking met de cliënt. Een activiteitenbegeleider moet goed naar de cliënt luisteren en is op de hoogte van zijn of haar aanwezigheid bij en deelname aan de activiteiten. Dit wordt vastgelegd in een verslag, dat besproken wordt met collega's in een team. Hierdoor kan de behandeling van de cliënt afgestemd blijven op de cliënt.

Een Activiteitenbegeleider zal dus creatief moeten zijn in het bedenken van activiteiten voor verschillende doelgroepen en flexibel om een alternatief te verzinnen wanneer een activiteit niet door kan gaan. De Activiteitenbegeleider kan cliënten motiveren voor de activiteiten en weet een activiteit uit te voeren volgens een bepaald plan. De taken en werkzaamheden van een activiteitenbegeleider zijn dus heel divers.

De hoofdtaken van een activiteitenbegeleider zijn:

 • Organiseren van uitjes, individuele of groepsactiviteiten
 • Het begeleiden, observeren en stimuleren van de deelnemers
 • Een veilige en goede sfeer of omgeving creëren voor alle deelnemers
 • Het opstellen van het activiteitenplan of rehabilitatieplan (indien mogelijk in overleg met de cliënt)
 • De voortgang van de deelnemers monitoren, bijhouden en rapporteren
 • Het opstellen van dagbestedingsplannen bij instellingen
 • Overleg met andere hulpverleners zoals de dagelijkse verzorgers en psychologen

 

Wil je werken als Activiteitenbegeleider?

Werk je al als Activiteitenbegeleider en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Activiteitenbegeleider worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Activiteitenbegeleider, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Activiteitenbegeleider in één oogopslag

Netwerk:

 • Vrijwilliger
 • Verzorgende
 • Woonbegeleider
 • Arts

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2020 tot €3160

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

113


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Activiteitenbegeleider

Wat verdient een Activiteitenbegeleider?

Het salaris van een Activiteitenbegeleider is afhankelijk van de ervaring en het opleidingsniveau.

Voor starters op MBO niveau begint het bruto maandsalaris bij €1640 bruto per maand. Op grond van ervaring en specialisatie kan het loon voor de Activiteitenbegeleider oplopen to maximaal €3160 bruto per maand.

Het bruto salaris ligt vaak iets hoger zijn wanneer een HBO opleiding is gevolgd. Het salaris is afhankelijk van de CAO  waar de Activiteitenbegeleider onder je valt.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 8,3% vakantiegeld
 • eindejaarsuitkering

 

Salarisschaal Activiteitenbegeleider

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Activiteitenbegeleider

Op zoek naar een nieuwe baan als Activiteitenbegeleider? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Activiteitenbegeleider. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Activiteitenbegeleider vacatures

Vacature Activiteitenbegeleider
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Delft en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en ouderen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf …
Vacature Activiteitenbegeleider
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Spijkenisse en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en gehandicapten? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf …
Vacature Activiteitenbegeleider, Middelburg, Middelburg
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Middelburg en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf …
Vacature Activiteitenbegeleider, Aalsmeer, Aalsmeer
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Aalsmeer en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en ouderen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf …
Vacature Activiteitenbegeleider, Rotterdam, Rotterdam
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Rotterdam en omstreken en je hebt affiniteit met Kinderopvang en peuters? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Activiteitenbegeleider

Wat zijn de baankansen voor een Activiteitenbegeleider?

Aan Activiteitenbegeleider kan bij meerdere instellingen en organisaties werken, waardoor het mogelijk is om veel afwisseling in de loopbaan te hou. Het is mogelijk om door te groeien naar trajectbegeleider, coördinator vrijwilligerswerk of dagbestedingscoach (het begeleiden van verzorgers en vrijwilligers).

Later is het eventueel mogelijk om arbeidsbegeleider of jobcoach (het begeleiden van mensen op de werkvloer) te worden, of zelfs leidinggevende (manager welzijn of zorgmanager).

De actuele kans op werk voor een Activiteitenbegeleider

Het beroep Activiteitenbegeleider is onderdeel van de beroepsfamilie Activiteitenbegeleiders. De kans op werk voor de beroepsfamilie Activiteitenbegeleiders is in de huidige periode matig

Huidige aantal vacatures

113

Baankans Activiteitenbegeleider

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Activiteitenbegeleider worden: Opleidingen tot Activiteitenbegeleider

Wil je Activiteitenbegeleider worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Activiteitenbegeleider.

Hoe word je een Activiteitenbegeleider? 

Om Actvititeitenbegeleider te worden heb je een revante opleiding nodig. Er zijn in het regulier onderwijs niet direct opleidingen activiteitenbegeleider, maar er zijn een tal van diploma's waarmee je als Activiteitenbegeleider aan de slag kan.

Je kan zowel met een MBO als een HBO diploma als Activiteitenbegeleider aan de slag. Vaka is het zo dat je met een HBO diploma meer met de "zwaardere clienten" kunt werken/

Opleidingen waarmee je activiteitenbegeleider kan worden

 • Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 3, MBO)
 • Pedagogisch Werker Jeugdzorg (niveau 4, MBO)
 • Sociaal Pedagogisch Werker (niveau 4, MBO)
 • Maatschappelijke Zorg: Medewerker Gehandicaptenzorg (niveau 4, MBO)
 • Maatschappelijke Zorg: Medewerker Volwassenwerk (niveau 4, MBO)
 • Sport- en bewegingscoördinator: Bewegingsagoog (MBO)
 • Sociaal Pedagogische Hulpverlening (HBO)
 • Culturele en Maatschappelijke Vorming (HBO)

De 1 best beoordeelde opleidingen tot Activiteitenbegeleider

Basisopleiding Activiteitenbegeleider Thuisstudie
Een opstap naar zinvol en gevarieerd werk? Volg de Basisopleiding ActiviteitenbegeleiderMaakt zorgzaamheid deel uit van je karakter en wil je daar beroepshalve verder mee in de branche welzijn? De Basisopleiding …
Basisopleiding Activiteitenbegeleider Thuisstudie

Omscholen tot Activiteitenbegeleider

Als je je wilt omscholen tot Activiteitenbegeleider is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Activiteitenbegeleider zijn vind je die hier direct onder.

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Activiteitenbegeleider dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Activiteitenbegeleider

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Activiteitenbegeleider

Als je Activiteitenbegeleider wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Activiteitenbegeleider zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Activiteitenbegeleider

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Activiteitenbegeleider?

Competenties en Vaardigheden Activiteitenbegeleider

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Activiteitenbegeleider nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Activiteitenbegeleider nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Activiteitenbegeleider

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit

Persoonlijkheid van een Activiteitenbegeleider

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Activiteitenbegeleider. Als Activiteitenbegeleider wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Activiteitenbegeleider:


zie volledige beschrijving persoonstype Activiteitenbegeleider

Vakkennis voor een Activiteitenbegeleider

Het is voor een Activiteitenbegeleider ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Activiteitenbegeleider zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Activiteitenbegeleider


Werkervaring Activiteitenbegeleider

Het is voor een startend Activiteitenbegeleider die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Activiteitenbegeleider is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Spelbegeleider .

Iets anders leren?

Is Activiteitenbegeleider het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Activiteitenbegeleider

Met wie werkt een Activiteitenbegeleider samen? 

Naast het uitvoeren van activtieiten stuurt een Activiteitenbegeleider vrijwilligers en verzorgenden aan. Een Activiteitenbegeleider werkt verder samen met woonbegeleiders waaraan hij tips geeft over het doen van activiteiten met cliënten. Met collega's wordt de ontwikkeling van de cliënt besproken, zodat deze zo goed mogelijk ondersteund wordt in het zelfstandig oppakken en vervolgen van zijn of haar leven. Aan artsen en andere hulpverleners brengt de Activiteitenbegeleider verslag uit over de cliënten.


 • Vrijwilliger
 • Verzorgende
 • Woonbegeleider
 • Arts
Activiteitenbegeleider


Organisaties waar een Activiteitenbegeleider werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Activiteitenbegeleider meestal werkt.

Waar werkt een Activiteitenbegeleider?

De Activiteitenbegeleider werkt vanuit een eigen werkplaats binnen een instelling of werkt op het woonadres van de cliënt zelf. Een Activiteitenbegeleider kan tevens werkzaam zijn in een ziekenhuis, gevangenis en dagactiviteitencentrum (jeugdzorg). Ook is het mogelijk om te werken binnen een instelling voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een instelling in de geestelijke gezondheidszorg. Deze instellingen vallen allemaal in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Best beoordeelde werkgevers Activiteitenbegeleider

Waar kun je het beste werken als Activiteitenbegeleider? Hieronder vind je de best door de Activiteitenbegeleider beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

werkdagbv

Locatie: Noord-Holland

Openstaande vacatures: 0


Competenties, Skills en Vaardigheden Activiteitenbegeleider:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Activiteitenbegeleider.

Welke competenties heeft een Activiteitenbegeleider nodig?

Een Activiteitenbegeleider heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Activiteitenbegeleider

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Activiteitenbegeleider passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Activiteitenbegeleider nodig? 

Een Activiteitenbegeleider vindt het leuk om activiteiten te organiseren en wil de positie van zijn cliënten in de maatschappij verbeteren. Dit sluit aan bij het profiel van een levensgenieter. Deze heeft veel energie, is levendig en houdt van het doen van activiteiten. Pijn, lijden en onplezierige emoties worden door levensgenieters het liefst  vermeden (Levensgenieter). Om cliënten te kunnen begrijpen, zal de Activiteitenbegeleider vriendelijk, empathisch en geduldig moeten zijn. Dit zijn eigenschappen die horen bij een bemiddelaar (Bemiddelaar).

Bekijk de persoonstypen voor Activiteitenbegeleider


Bemiddelaar


Lees meer

Gever


Lees meer

Levensgenieter


Lees meer

Interview met een Activiteitenbegeleider

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Activiteitenbegeleider

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Activiteitenbegeleider

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Activiteitenbegeleider

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Activiteitenbegeleider dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Activiteitenbegeleider belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Activiteitenbegeleider. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Activiteitenbegeleider iets voor je?

Zou je graag Activiteitenbegeleider willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Activiteitenbegeleider bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Niet actief op zoek naar een nieuwe baan als Activiteitenbegeleider?

Zou je best een andere baan willen maar ben je niet actief op zoek? Ongeveer 70 procent van de Nederlandse beroepsbevolking zou een andere baan aannemen indien ze een goed aanbod krijgen. Jij ook? Plaats dan je CV bij onze vacaturepartners en misschien word je wel benaderd voor een nieuwe job!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Meest recente vacatures Activiteitenbegeleider

Vacature Activiteitenbegeleider, Vleuten, Vleuten
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Vleuten en omstreken en je hebt affiniteit met Kinderopvang en bso? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf …
Vacature Activiteitenbegeleider, Mijdrecht, Mijdrecht
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Mijdrecht en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en gehandicapten? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf …
Vacature Activiteitenbegeleider, Barendrecht, Barendrecht
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Barendrecht en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en gehandicapten? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf …
Vacature Activiteitenbegeleider, Sliedrecht, Sliedrecht
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Sliedrecht en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en gehandicapten? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf …
Vacature Activiteitenbegeleider, Zwijndrecht, Zwijndrecht
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Activiteitenbegeleider (in loondienst of als zzp'er) in Zwijndrecht en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en lichte verstandelijke beperking (lvg)? Bekijk dan snel deze …

Actuele blogposts


reacties op Activiteitenbegeleider

Martin S

Hoi Martin, om verder te komen helpt het soms om al wat voorbereidingen te treffen. Zorg dat je goed op de hoogte bent van het beroep AB. Kijk waar je de opleiding kunt doen en tot slot richt je tot de praktopleider van je werk. Je hebt dan al wat voorwerk gedaan en PO kan direct aangeven wat wel of niet mogelijk is. Tip: als je niet daar terecht kunt, dan ergens anders proberen, eerst een diploma halen! Dit vergroot je kansen!

Floris

Hallo Caroline, en anderen, Ik wil als zzper werken als activiteitenbegeleider en zou graag ideeen willen uitwisselen! misschien via facebook? (Floris van Kan) Met vriendelijke groet, Floris 

saskia

Hallo Cariline en Floris,hebben jullie al ideeen uitgewisseld?En misschien verdere stappen genomen.Gr.

Martin

Ik ben naarstig op zoek naar een functie als activiteitenbegeleider binnen de GGZ. Ik zoek een arbeidsplek met de mogelijkheid van leren en werken. Ik heb alleen ervaring als vrijwilliger op dit gebied. Vooralsnog krijg ik nergens een voet aan de grond. Wie geeft mij een goede tip ?

Simon

Ik ben via de Nationale Vacaturebank aan een mooie job gekomen.Misschien een goede tip?Sucses

Jacomijn

Mijn advies is om te proberen in contact te komen met mensen in de top van verzorgingshuizen e.d.en proberen duidelijk te maken wat je bedoeling is  en je plannen zijn.Let op,dit is het begin.

coby

Ook ik ben op zoek naar de mogelijkheden om als zzp in deze sector aan de slagte gaan. Heeft iemand hier ervaring mee?  Ik hoor het graag Met vriendelijke groet van Coby

Wijka

Is het mogelijk om als zzp"er als activititeitenbegeleider aan het werk te gaan? Ik merk wel dat er veel behoefte aan is alleen verzorgingstehuizen spelen er niet echt op in. Kost vaak te veel geld.   Mvg Wijka

Caroline

Beste aktiviteitenbegeleider ik ben op zoek naar mensen die als zzp er werken als aktiviteitenbegeleider. graag zou ik met deze mensen in contact willen komen om ervaringen uit te wisselen.    met vriendelijke groet , Caroline

Caroline

Beste aktiviteitenbegeleider ik ben op zoek naar mensen die als zzp er werken als aktiviteitenbegeleider. graag zou ik met deze mensen in contact willen komen om ervaringen uit te wisselen.    met vriendelijke groet , Caroline

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar