Business Process Modeler: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Business Process Modeler: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Business Process Modeler. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Business Process Modeler nodig heeft.Wat doet een Business Process Modeler? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Business Process Modeler?

De Business Proces Modeler is een Bedrijfskundige en een bepaald type Business Analyst.

De Business Process Designer of Business Process Modeler houdt zich bezig met het ontwerpen of herontwerpen van bedrijfsprocessen. Een bedrijf is constant aan het veranderen en moet zich daarom voortdurend goed kunnen aanpassen om te blijven draaien. Het is de taak van de Business Process Designer om ofwel het bedrijfsproces zo te ontwerpen dat het mee verandert of een bestaand bedrijfsproces aan te passen zodat het uiteindelijk flexibel wordt.

 

 

Past het beroep Business Process Modeler bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wat doet een Business Process Modeler?

Om een bedrijfsproces te kunnen ontwerpen moet de Business Process Modeler eerst de bestaande en/of toekomstige bedrijfsprocessen goed in kaart brengen. Kennis van hoe bedrijfsprocessen precies in elkaar zitten is dus essentieel. Pas als alle factoren helder zijn kan de Business Process Designer een model van het bedrijfsproces maken. Vanuit dit model kunnen dan mogelijkheden tot verbetering naar voren gebracht worden. De bevindingen worden gerapporteerd aan de process manager, die er verder mee aan de slag gaat.

De Business Process Designer moet veel kennis van ICT-voorzieningen hebben om de nodige verbeteringen in het bedrijfsproces te kunnen signaleren. In de ICT liggen namelijk de meeste mogelijkheden om het bedrijfsproces te beïnvloeden of te stroomlijnen. ICT verandert nog sneller dan het bedrijfsproces. Dit is dan ook waar de Business Process Designer het meeste op let in gesprekken met medewerkers en de uitwerking van probleemanalyses.

Taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden Business Process Manager

 • bedrijfsbehoeften analyseren
 • bedrijfsdoelstellingen analyseren
 • bedrijfsprocessen analyseren
 • businessplannen analyseren
 • externe factoren van bedrijven analyseren
 • financiële prestaties van een bedrijf analyseren
 • inspanningen coördineren voor bedrijfsontwikkeling
 • interne factoren van bedrijven analyseren
 • jaarrekeningen interpreteren
 • kwalitatief onderzoek uitvoeren
 • kwantitatief onderzoek uitvoeren
 • onopgemerkte organisatorische behoeften identificeren
 • strategische bedrijfsbeslissingen nemen
 • zakelijke analyses uitvoeren
 • zakenrelaties aangaan
 • advies geven over efficiëntieverbeteringen

 

Mede mogelijk gemaakt door ESCO

Andere namen het beroep Business Process Modeler

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Ontwerper Bedrijfsproces, business process engineer, business process


Vacatures Business Process Modeler

Op zoek naar een nieuwe baan als Business Process Modeler? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Business Process Modeler. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Business Process Modeler per ervaringsniveau

junior Business Process Modeler vacatures startend Business Process Modeler vacatures senior Business Process Modeler vacatures beginnend Business Process Modeler vacatures trainee Business Process Modeler vacatures leidinggevend Business Process Modeler vacatures medior Business Process Modeler vacatures aankomend Business Process Modeler vacatures ervaren Business Process Modeler vacatures leerling Business Process Modeler vacatures vacatures omscholen tot Business Process Modeler vacatures opleiding tot Business Process Modeler

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Business Process Modeler

Wat verdient een Business Process Modeler?

Een Business Process Designer verdient maandelijks (ruwweg) tussen de €2600 en €5000, afhankelijk van functie, werkgever en ervaring. Naast dit salaris kan men rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ontwikkelingsmogelijkheden, auto, laptop en/of telefoon van de zaak en een collectieve verzekering.

Salarisschaal Business Process Modeler

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Business Process Modeler

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Business Process Modeler


Bekijk het salaris Business Process Modeler per ervaringsniveau

Salaris junior Business Process Modeler Wat verdient een startend Business Process Modeler? Wat is het loon senior Business Process Modeler? beginnend Business Process Modeler salaris Maximaal salaris trainee Business Process Modeler Hoeveel verdient een leidinggevend Business Process Modeler? Wat is het salaris van een medior Business Process Modeler? Salaris aankomend Business Process Modeler Wat verdient een ervaren Business Process Modeler? Welk salaris krijgt een leerling Business Process Modeler?


Business Process Modeler worden: Opleidingen tot Business Process Modeler

Wil je Business Process Modeler worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Business Process Modeler.

Hoe word je een Business Process Modeler? 

Om Business Process Designer te worden heeft men een Bachelor of Master (WO) in Bedrijfsmanagement, Business Process Management, Informatiekunde of een dergelijke richting nodig.

Opleidingen Business Process Modeler

Bedrijfsproces Modelleren met BPMN 2.0
Business Process Model and Notation (BPMN) is uitgegroeid tot dé standaard voor het modelleren van bedrijfsprocessen. BPMN stelt u in staat om de interne procedures en deelnemers van uw organisatie …
Bedrijfsproces Modelleren met BPMN 2.0
Procesmodelleren met BPMN
Korte beschrijving: Leer hoe je BPMN in de praktijk kunt toepassen en wat de toegevoegde waarde van BPMN 2.0 is. Doelgroep: De training is bedoeld voor een ieder die betrokken …
Procesmodelleren met BPMN
User Stories, agile requirements engineering; UseCase2.0, BPMN, UML & andere technieken.604
Requirements specificeren kan in natuurlijke taal, er zijn daarvoor templates als User Story, Use Case Briefs of andere gestructureerde registratievormen. Een template dat vrij actueel is, is de Use Case …
User Stories, agile requirements engineering; UseCase2.0, BPMN, UML & andere technieken.604
BPMN 2.0 open workshop
PNA Group biedt u een BPMN 2.0 workshop, die u een aanzienlijke voorsprong geeft op het gebied van BPMN 2.0. Gedurende deze 2-daagse workshop leert u een geheel begrijpelijke Best …
BPMN 2.0 open workshop
BPMN 2.0 (Maatwerk workshop)
Maatwerk workshop volledig afgestemd op de wensen van uw organisatie PNA Group biedt u een BPMN workshop, die u een aanzienlijke voorsprong geeft op het gebied van BPMN 2.0. Maatwerk …
BPMN 2.0 (Maatwerk workshop)Business Process Modeler worden: Omscholen tot Business Process Modeler

Als je je wilt omscholen tot Business Process Modeler is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Business Process Modeler zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Business Process Modeler dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Business Process Modeler

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Business Process Modeler

Als je Business Process Modeler wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Business Process Modeler zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Business Process Modeler

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Business Process Modeler?


Competenties en Vaardigheden Business Process Modeler:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Business Process Modeler.

Welke competenties heeft een Business Process Modeler nodig?

Een Business Process Modeler heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Analytisch
Analytisch

Steekwoorden Competentie Analytisch:

analyseren, systematisch denken, problemen bekijken vanuit verschillende oogpunten, kritisch 

Omschrijving

Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, dat ligt deze mensen wel. Zij pakken de kern van het probleem aan en bekijken dit vanuit verschillende oogpunten. Daarnaast leggen zij verbanden tussen deze verschillende perspectieven. Deze analytische mensen beginnen bij de hoofdzaak en pakken vervolgens de bijzaken aan. Hierbij worden gevolgen op korte en op lange termijn in de gaten gehouden. Uiteindelijk komen zij met een duidelijke conclusie.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak pro-actief. Als zij een probleem constateren, pakken zij dit aan en proberen dit op een goede manier op te lossen. Verder zijn deze mensen vaak gestructureerd. Ze bekijken eerst de hoofdlijnen, de details komen later aan bod. Daarnaast zijn deze mensen in staat om zaken duidelijk te beoordelen. Ze bekijken problemen vanuit verschillende perspectieven en trekken daaruit een heldere conclusie.  

Zwakke punten
Een valkuil kan de hoeveelheid aan hoofd- en bijzaken zijn. Soms kunnen deze personen dan door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast kan de hoeveelheid aan analyses teveel zijn, deze analist verliest dan het resultaat uit het oog. Als laatste kan deze persoon behoorlijk theoretisch zijn, dit kan soms leiden tot een langdradig verhaal met lange stukken tekst.

Conceptueel denken
Conceptueel denken

Steekwoorden: creativiteit, analytisch vermogen, legt verbanden, concepten

Omschrijving

Deze mensen hebben het vermogen om in concepten te denken. Bij een probleem zien zij vrijwel meteen verschillende oplossingen en vormen ze hierbij een duidelijk beeld. Zij bekijken het probleem vanuit verschillende oogpunten en komen met die informatie tot de beste oplossing. Naderhand evalueren zij deze oplossing grondig en kijken ze wat er eventueel nog meer mogelijk is. Ze bedenken constant nieuwe concepten voor verschillende problemen.

Sterke punten
Een sterk punt van deze mensen is hun creativiteit. Daarnaast hebben ze over het algemeen een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Zij bekijken het probleem vanuit verschillende hoeken en komen dan met meerdere creatieve oplossingen.

Zwakke punten
De creatieve ideeën die deze mensen hebben, kunnen onpraktisch zijn. Zij hebben veel verschillende oplossingen en concepten in hun hoofd, maar deze zijn niet altijd uitvoerbaar. Deze creativiteit kan ook er ook voor zorgen dat deze mensen ‘zweverig’ overkomen.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Steekwoorden competentie Flexibiliteit:

aanpassingsvermogen, assertiviteit, inlevingsvermogen, luisteren, omgaan met verandering

Omschrijving

Deze mensen passen zich aan aan veranderende omstandigheden. Een verandering in de werkzaamheden wordt vlot geaccepteerd door deze personen. Zij kunnen hun eigen denkpatronen loslaten en zich inleven in de gedachten van anderen. Tijdens discussies zijn flexibele personen vaak objectief en proberen ze de standpunten helder te krijgen.

Sterke punten
Deze mensen kunnen zich goed inleven in personen en zich aanpassen aan situaties. Verder zijn deze mensen assertief, zij hebben zelf een bepaald doel, maar kijken ook naar de doelen van anderen. Luisteren en analyseren zijn ook eigenschappen die passen bij de competentie flexibiliteit. Flexibele personen proberen te luisteren naar de meningen van anderen en kunnen deze vervolgens analyseren.

Zwakke punten
Iemand die te flexibel zijn, wordt ook weleens besluiteloos genoemd. Zij vinden alles goed en gaan overal mee akkoord. Er wordt dan snel vanuit gegaan dat deze persoon geen mening heeft en hij kan hierdoor buitengesloten worden.

Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Steekwoorden: analytisch vermogen, structureel, zelfkennis, visie

Omschrijving

Deze mensen kunnen zuiver en helder redeneren. Deze personen houden rekening met feiten en gebruiken verschillende perspectieven om een oordeel te vormen over bijvoorbeeld een werksituatie. Daarnaast beoordelen zij bijvoorbeeld de haalbaarheid en de planning van een opdracht.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak erg gestructureerd en scheiden dan ook de hoofd- van de bijzaken. Verder hebben deze mensen over het algemeen vaak een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Zij bekijken zaken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast beschikken deze mensen vaak over een goede zelfkennis, ze bekijken hun eigen presteren ook vanuit verschillende visies.

Zwakke punten
Wanneer er teveel wordt geoordeeld, kan dit demotivatie oproepen. Dit gebeurt met name dan bij anderen. Deze mensen oordelen dan overal over, ook wanneer het hen niet wordt gevraagd. Dit kan zorgen voor onderlinge irritaties. Als laatste kunnen deze mensen hun eigen oordeel op nummer één zetten, hierdoor kan het zijn dat de omgeving zich achtergesteld voelt.

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Visie
Visie

Steekwoorden: toekomst, zelfontwikkeling, resultaatgericht, zelfkennis

Omschrijving

Deze mensen hebben een duidelijk toekomstbeeld. Hierbij houden ze rekening met de verschillende mogelijkheden en wegen die zij kunnen bewandelen. Deze mensen kunnen zaken vanaf een afstand bekijken en objectieve besluiten nemen. Verder onderzoeken deze mensen vaak nieuwe dingen en willen ze graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

Sterke punten
Deze mensen hebben een duidelijke visie, die ze goed onder woorden kunnen brengen. Ze willen dit toekomstbeeld bereiken en zijn dus resultaatgericht. Bovendien hebben ze vaak een goede zelfkennis en zelfontwikkeling. 

Zwakke punten
Mensen kunnen een te abstracte of onrealistische visie hebben. Ze hebben dan niet helder in hun hoofd waar ze naar toe willen en hoe ze dit moeten bereiken. Ook kunnen ze koppig en eigenwijs overkomen omdat ze teveel aan hun visie vasthouden. Ze zijn er dan van overtuigd dat hun visie de beste is.

 

Vaardigheden Business Process Modeler

 • Analytisch vermogen
 • Inlevingsvermogen
 • Doelgericht
 • Methodisch werken
 • Voorbereiden
 • Toekomstgericht
 • Ambitie
 • Vasthoudendheid
 • Prioriteiten stellen
 • Wendbaarheid
 • Afwegen
 • Flexibel gedrag
 • Kritisch denken
 • Probleem oplossen
 • Verbeeldingskracht
 • Creatief denken
 • Verbanden leggen
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Business Process Modeler

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Business Process Modeler passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Business Process Modeler nodig? 

De Business Process Designer heeft als doel het bedrijfsproces te perfectioneren en stelt daarbij hoge eisen aan zichzelf en de andere medewerkers bij het ontwerpen van een nieuw bedrijfsproces. Zo krijgen de medewerkers de nodige veranderingen te zien en worden ze gedwongen om zich snel aan te passen (Perfectionist).

Om het bedrijfsproces goed te kunnen modelleren moet de Business Process Designer oog hebben voor detail om een volledig kijk, objectieve te krijgen op de zaken en dus niets over het hoofd zien. Een interesse in en kennis van processen is daarbij van belang (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Business Process Modeler


Eigenschappen Business Process Modeler

 • Idealistisch
 • Gedisciplineerd
 • Punctueel
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Business Process Modeler

Wat zijn de baankansen voor een Business Process Modeler?

Het management of de directie van een organisatie heeft  vaak niet door wat er mis is of verbeterd kan worden binnen die organisatie, waardoor er maar weinig vraag is naar Business Process Designers. Men heeft meer kans in de consultancy, maar ook is er weinig vraag naar specifiek deze functie. Doorgroeien is wel mogelijk, naar posities als business process consultant/specialist/manager/engineer. Deze functies liggen in eenzelfde richting, maar dan met een andere focus.

De actuele kans op werk voor een Business Process Modeler

Het beroep Business Process Modeler is onderdeel van de beroepsfamilie Bedrijfskundigen en organisatieadviseurs. De kans op werk voor de beroepsfamilie Bedrijfskundigen en organisatieadviseurs is in de huidige periode goed

Huidige aantal vacatures

45

Baankans Business Process Modeler

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Business Process Modeler

Je kunt als Business Process Modeler een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Business Process Modeler is onderdeel van de beroepsfamilie Bedrijfskundigen en organisatieadviseurs. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Business Process Modeler


Organisaties waar een Business Process Modeler werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Business Process Modeler meestal werkt.

Waar werkt een Business Process Modeler?

De Business Process Designer heeft een vrij algemeen takenpakket en kan in vele verschillende organisaties terecht, waaronder in de consultancy. Als een bedrijf maar groot en veranderlijk genoeg is en een complexe bedrijfsstructuur kent kan het vaak wel een Business Process Designer (of engineer) gebruiken.

Meer weten over werken in de IT & Software Development?

Bekijk werken in IT & Software Development

Netwerk Business Process Modeler

Met wie werkt een Business Process Modeler samen? 

De Business Process Designer legt meestal verantwoordelijkheid af aan de procesmanager, die in overleg met de Business Process Designer en management de veranderingen in het proces gaat implementeren. Verder spreekt hij met de werknemers in het bedrijf om het bedrijfsproces te kunnen inventariseren. Het is belangrijk dat hij goed contact onderhoud met deze werknemers.


 • Procesmanager
 • Werknemer
Business Process Modeler

Interview met een Business Process Modeler

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Business Process Modeler:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Business Process Modeler verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Business Process Modeler?

De beroepen die verwant zijn aan Business Process Modeler zijn:
Business Controller
Salaris: €3200 tot €10000
Opleiding: HBO WO MBA
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Bedrijfskundige
Salaris: €3000 tot €8000
Opleiding: HBO WO MBA
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Business Consultant
Salaris: €2600 tot €5000
Opleiding: HBO WO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Business Analist
Salaris: €2600 tot €5000
Opleiding: HBO WO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Business Architect
Salaris: €3000 tot €6000
Opleiding: HBO WO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Business Process Modeler in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Procesmanager
 • Werknemer

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2600 tot €5000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

45Ga direct naar