Boeken Chef-kok

De Chef-kok heeft de mogelijkheid om door te groeien tot bedrijfsleider van het restaurant. Ook kan een Chef-kok uiteindelijk zelf ondernemer worden en een horecabedrijf opzetten.

De arbeidsmarkt voor Chef-koks is over het algemeen goed. De vacaturegraad in de horeca is hoger dan in andere bedrijfstakken. De werkgelegenheid in de horeca is wel afhankelijk van van de conjunctuur. We zine wel nog steeds een groei in het aantal hotels, dus het aantal hotel vacatures blijft wel toenemen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Chef-kok. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Chef-kok. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Chef-kok die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 100 beste boeken voor een Chef-kok:

Burgers & BBQ Bites

Burgers & BBQ Bites

Burgers & BBQ Bites - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021575957 | 208 pagina's

Jord Althuizen's nieuwste BBQ-boek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites, met barbecuerecepten voor iedereen, voor fans van BBQ USA-style en Smokey Goodness. Back to the USA we go! In Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites neemt pyro-culinair avonturier Jord Althuizen je mee naar de States. Want soms heb je simpelweg geen tijd voor …

Jamie Oliver 5 ingrediënten

Jamie Oliver 5 ingrediënten

Jamie Oliver 5 ingrediënten - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021566665 | 320 pagina's

Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar. Het boek bevat 130 recepten over …

Hollandse happen

Hollandse happen

Hollandse happen - Nederlands | Druk: 5 | Hardcover | 9789021576053

De lekkerste Hollandse happen van Blond Amsterdam, het kookboek voor alle fans van Blond Amsterdam en de Nederlandse keuken Voor alle fans van Blond Amsterdam en de Nederlandse keuken: in deze nieuwe uitgave van Blond's Hollandse happen vind je de beste gehaktballen, de lekkerste kroketten en beste stamppotten van toen, met een originele Blond Amsterdam-twist …

Plenty

Plenty

Plenty - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059563797 | 288 pagina's

Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, granen en paddestoelen. Het boek eindigde op de veertigste plaats van de top …

Delicious Pink

Delicious Pink

Delicious Pink - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021577456 | 144 pagina's

"Delicious Pink' is het nieuwste kookboek van Blond Amsterdam, vol met lekkere roze recepten: van pink drinks en pink bakes tot pink breakfast of party. Want: life is sweet when your food is pink! Met "Delicious Pink' van Blond Amsterdam eten en drinken alle Blond Amsterdam-fans pinker dan pink! Begin de dag healthy met de …

Plenty more

Plenty more

Plenty more - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059565388 | 352 pagina's

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten. De gerechten zijn gerangschikt naar bereidingsmethode, van gebakken en gegrild tot rauw en samen met de kleurrijke foto's …

Veg

Veg

Veg - Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9780718187767 | 312 pagina's

Jamie Oliver is back with brilliantly easy, flavour-packed, and accessible veg recipes. From simple suppers and family favourites to weekend dishes for sharing with friends, this book is packed full of phenomenal food - pure and simple. Whether it's embracing a meat-free day or two each week, living a vegetarian lifestyle, or just wanting to …

Jamie in 30 minuten

Jamie in 30 minuten

Jamie in 30 minuten - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021549248 | 288 pagina's

We hebben allemaal wel 30 smoezen klaar om na een dag hard werken een kant-en-klaarmaaltijd uit het schap te trekken. Jamie is al die excuses zat en laat zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten. 'Jamie in 30 minuten'bewijst dat dat met een paar handige trucjes …

Bazaar

Bazaar

Bazaar - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789461432124 | 240 pagina's

Vegetarische gerechten vol Midden-Oosterse smaken, geschikt voor iedere gelegenheid. Dat is 'Bazaar', het vierde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na succestitels 'Persiana', 'Sirocco' en 'Feasts', waarin Sabrina laat zien dat haar manier van koken sensationeel en ongecompliceerd is, bewijst zij met 'Bazaar' dat vegetarisch koken niet moeilijk en voor …

Chef Toub: Lekker Arabisch

Chef Toub: Lekker Arabisch

Chef Toub: Lekker Arabisch - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021575940 | 176 pagina's

Chef Toub: Lekker Arabisch van Mounir Toub: het kookboek vol moderne Arabische gerechten voor iedereen. Kook elke dag gezond! De Arabische keuken is veelzijdig, verrukkelijk en verrassend! En wie kan al dit lekkers beter brengen dan Mounir Toub? In zijn nieuwe boek Chef Toub: Lekker Arabisch neemt Mounir je mee naar de rijke Arabische keuken, …

per pagina