Opleidingen of training CNC Operator Den Haag

Zoek je een opleiding CNC Operator in Den Haag? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen CNC Operator die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen CNC Operator Den Haag

Zou je graag CNC Operator willen worden? Of ben je al CNC Operator en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de CNC Operator in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een CNC Operator in Den Haag:

502.10 Operator CNC-bewerkingscentrum

502.10 Operator CNC-bewerkingscentrum | regio Den Haag

Doel Het doel van deze cursus is dat de deelnemer zelfstandig kan programmeren. Het kunnen opspannen en omspannen van diverse werkstukken behoort tot de eigen gemaakte vaardigheden. De cursist kan rekening houden met de veiligheid en op de meest efficiente …

  • Onderwerp opleiding CNC Operator
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 1.130,00
  • Duur 4 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de CNC Operator

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie CNC Operator

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een CNC Operator? 

Een CNC Operator heeft meestal een MBO-opleding metaalbewerking of kanten of frezen gevolgd (vakgerichte opleiding MBO niveau 2). Op het VMBO (voorheen LTS) wordt daarvoor de basis gelegd. Naast de technische know-how over boren en bewerken wordt de CNC Operator ook kennis van software en machines bijgebracht.

Er worden ook cursussen voor volwassenen aangeboden die CNC Operator willen worden.


Filter