Opleidingen of training CV Monteur Zwolle

Zoek je een opleiding CV Monteur in Zwolle? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen CV Monteur die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen CV Monteur Zwolle

Zou je graag CV Monteur willen worden? Of ben je al CV Monteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de CV Monteur in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een CV Monteur in Zwolle:

Examentraining vakmanschap CO - Dag

Examentraining vakmanschap CO - Dag | regio Zwolle

Werk jij met cv-ketels, gasverbrandingstoestelling of rookgasafvoeren en heb jij jouw persoonijk Vakmanschap CO-certificaat nog niet behaald? Jouw persoonscertificaat is binnen handbereik als je je aanmeldt voor deze examentraining. In deze eendaagse examentraining doe je alle kennis op die je …

  • Onderwerp opleiding CV Monteur
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 695,00
  • Duur 1 dag
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de CV Monteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie CV Monteur

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Technisch inzicht
Technisch inzicht
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een CV Monteur? 

Om CV-monteur te kunnen worden heb je minimaal de MBO opleiding tot Assistent Verwarmingsmonteur (niveau 2) nodig. Na deze opleiding kan de MBO opleiding tot Verwarmingsmonteur (niveau 3) gevolgd worden. Deze opleiding duurt twee jaar en hierbij ga je één dag in de week naar school en vier dagen in de week aan het werk.


Filter