Drogist: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Drogist: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Drogist. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Drogist nodig heeft.Wat doet een Drogist? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Drogist?

De functie van Drogist kan op drie niveaus vervuld worden, wat betekent dat het takenpakket van Drogisten varieert. Een Drogist verkoopt producten die te maken hebben met persoonlijke verzorging en hygiëne en biedt (homeopatische) medicijnen aan die vrij verkrijgbaar zijn (zonder recept).

 

Past het beroep Drogist bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wat doet een Drogist?

De Drogist staat achter de kassa of loopt door de winkel en is het eerste aanspreekpunt van de klanten. Het is zijn taak advies te geven over producten, wat met name belangrijk is bij medicatie. Niet-homeopatische geneesmiddelen moeten worden uitgegeven door de Drogist achter de kassa. Deze geeft uitleg  over het gebruik van medicijnen en kan eventueel andere middelen suggereren die de klachten van de klant zouden kunnen verhelpen.

Op een hoger functieniveau krijgt een Drogist ook leidinggevende taken. Hij heeft dan meer verantwoordelijkheden, maar staat nog altijd in direct contact met de klant. Winkelomgeving, indeling van de winkel, bijhouden van de voorraad en administratie zijn dan de extra - gedeelde - verantwoordelijkheden.

In de hoogste functie is de Drogist tevens verantwoordelijk voor het wel en wee op de werkvloer, het bewaken van de omzet en werkklimaat en functioneren van de medewerkers waarover hij leiding heeft.


Vacatures Drogist

Op zoek naar een nieuwe baan als Drogist? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Drogist. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Drogist per ervaringsniveau

junior Drogist vacatures startend Drogist vacatures senior Drogist vacatures beginnend Drogist vacatures trainee Drogist vacatures leidinggevend Drogist vacatures medior Drogist vacatures aankomend Drogist vacatures ervaren Drogist vacatures leerling Drogist vacatures vacatures omscholen tot Drogist vacatures opleiding tot Drogist

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Drogist

Wat verdient een Drogist?

Als Drogist val je onder de CAO van de drogisterijbranche. Het salaris wat je verdient hangt dan ook met name samen met leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast maakt het ook uit welke dagen je werkt. Als je buiten de normale kantooruren werkt of eventueel op zondagen dan verdien je meer dan het basissalaris wat geldt tussen 7:00 en 19:00 doordeweeks en op zaterdag.

De salarissen binnen de CAO drogisten 2022 beginnen bij €1874,- per maand voor een assistent-bedrijfsleider op een leeftijd van 21 jaar en loop op tot €2379,- bruto per maand in de hoogste leeftijds- en functiejarencategorie en functiegroep.

Salarisschaal Drogist

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Drogist

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Drogist


Bekijk het salaris Drogist per ervaringsniveau

Salaris junior Drogist Wat verdient een startend Drogist? Wat is het loon senior Drogist? beginnend Drogist salaris Maximaal salaris trainee Drogist Hoeveel verdient een leidinggevend Drogist? Wat is het salaris van een medior Drogist? Salaris aankomend Drogist Wat verdient een ervaren Drogist? Welk salaris krijgt een leerling Drogist?


Drogist worden: Opleidingen tot Drogist

Wil je Drogist worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Drogist.

Hoe word je een Drogist? 

Veelal wordt van een Drogist MBO werk- en denkniveau verwacht. Een mogelijkheid is een MBO opleiding in de richting van de detailhandel. Daarnaast vragen ze een specifieke Vakopleiding Drogist. Deze vakopleidingen zijn op verschillende scholen te volgen en soms ook kun je vast aan de slag en vanuit het bedrijf waar je komt te werken de opleiding volgen.

Voor het bereiken van de verschillende salarisschalen en bijbehorende functiegroepen zijn verschillende diploma's nodig. De Vakopleiding Drogist leidt op tot de hoogste categorie. Assistent Drogist staat daaronder en Verkoop in Drogisterij voor de laagste.

Opleidingen Drogist

Opleiding Drogist
Volg nu Opleiding Drogist en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren. Ben je van plan om …
Opleiding Drogist
Opleiding Drogist
Studdy® 🔹All you can learn🔹 500+ cursussen, audioboeken, kranten 🔹Certificaat🔹 24/7 PC, mobiel, tablet Ben je van plan om je voor te bereiden op het officiële Vakdiploma Drogist? Of heb …
Opleiding Drogist
084 | Opleiding drogist
Opleiding drogist | Een praktische leerlijn incl. een persoonlijke ontwikkelscan, opdrachten en live online colleges. Inclusief 1 jaar toegang tot de leerbibliotheek met 1000+ leeritems, audioboeken, E-books en meer. Ben je …
084 | Opleiding drogist
Opleiding Assistent-Drogist
Volg nu Opleiding Assistent-Drogist en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren. Wil je je voorbereiden op …
Opleiding Assistent-Drogist
Opleiding Assistent-Drogist
Studdy® 🔹All you can learn🔹 500+ cursussen, audioboeken, kranten 🔹Certificaat🔹 24/7 PC, mobiel, tablet Wil je je voorbereiden op het officiële vakdiploma Assistent-Drogist? Of heb je dit diploma al, en …
Opleiding Assistent-DrogistDrogist worden: Omscholen tot Drogist

Als je je wilt omscholen tot Drogist is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Drogist zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Drogist dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Drogist

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Drogist

Als je Drogist wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Drogist zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Drogist

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Drogist?


Competenties en Vaardigheden Drogist:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Drogist.

Welke competenties heeft een Drogist nodig?

Een Drogist heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Accuratesse
Accuratesse

Steekwoorden Competentie Accuratesse:

precies, netjes, oog voor detail, kritisch, perfectionisme

Omschrijving

Deze mensen leveren werk waarin geen fouten naar voren komen. Deze mensen werken gestructureerd en corrigeren meerdere malen het werk. In het werk van anderen, zien deze personen ook vaak de fouten. Deze personen hebben vaak oog voor detail en zien snel verbanden tussen zaken. Ook onder werkdruk blijven deze mensen accuraat werken.

Sterke punten
Hun oog voor detail zorgt voor foutloze documenten en goed voorbereide taken en gebeurtenissen.

Zwakke punten
Accuraat werken zorgt voor foutloos werk, maar kan ook veel tijd kosten. Dit kan voor de omgeving frustrerend zijn. Daarnaast wordt deze competentie weleens gekoppeld aan de term ‘muggenziften’.

 

Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn

Steekwoorden: cijfers, onderhandelen, geld, bewustzijn, creativiteit

Omschrijving

Deze mensen hebben een goed beeld van de cijfers. Zij weten bijvoorbeeld wat de inkomsten en uitgaven zijn van de organisatie. Zij kunnen de waarden van geld realistisch schatten en weten ook hoe ze dit toe kunnen passen in hun werkzaamheden. Ze weten hoe ze de financiële situatie kunnen verbeteren.

Sterke punten
Mensen die financieel bewust zijn, zijn vaak ook creatief. Zij weten de waarde van geld en wat ze daarvoor kunnen krijgen. Op een creatieve manier proberen zij zoveel mogelijk voor een bepaald bedrag te krijgen. Bij deze competentie passen ook de competenties ‘overtuigen’ en ‘onderhandelen’. Over geld wordt altijd gepraat en deze personen willen zoveel mogelijk waar voor hun geld. Ze willen onderhandelen en de ander overtuigen van hun standpunten. Ook weten ze waar ze op kunnen besparen en waar winsten te behalen zijn. 

Zwakke punten
Mensen die teveel met cijfers bezig zijn, kunnen de aandacht voor andere zaken verliezen. Zo kan het gebeuren dat zij geen ruimte meer overlaten voor andere creatieve ideeën. Ook kunnen zij zodanig streven naar winst, dat bijvoorbeeld het welzijn van de werknemers wordt ondergesneeuwd.

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Leiderschap
Leiderschap

Steekwoorden: delegeren, luisteren, overtuigen, taken verdelen

Omschrijving

Deze mensen kunnen individuen en groepen aansturen. De leiders maken een goede balans tussen delegeren en bijvoorbeeld regels opleggen. Deze personen leggen anderen uit wat er van hen wordt verwacht. Op die manier kunnen zij een project sturen. Daarbij kunnen leiders de verantwoordelijkheden bij anderen neerleggen.

Sterke punten
Een goede leider kan luisteren, iemand opfleuren, maar ook overtuigen. De leider maakt beslissingen en probeert ervoor iedereen het beste uit te halen. Een goede leider laat dingen los, maar probeert ook overzicht te houden. Ook kan een goede leider anderen inspireren en motiveren om gezamenlijk een doel te bereiken. Hij neemt hierbij het resultaat als uitgangspunt.

Zwakke punten
Sommige leiders willen teveel zelf doen, hierdoor krijgen werknemers niet de kans om zich te ontwikkelen. Ook kan dit voor frustratie en stress zorgen. Ook kunnen leiders het resultaat zo voorop stellen dat de omgeving wegvalt. 

Ondernemerschap
Ondernemerschap

Steekwoorden: ambitieus, doorzettingsvermogen, durf, kansrijk

Omschrijving

Deze mensen hebben kennis op veel verschillende gebieden. Zij zien nieuwe kansen en bedreigingen van de markt en durven nieuwe producten op de markt te lanceren. Zij nemen hierbij risico’s en proberen zakelijke voordelen te behalen. Zij spelen in op ‘gaten’ in de markt. Hierbij proberen zij zowel hun eigen belangen als de belangen van eventuele gebruikers goed in de gaten te houden. Deze ondernemers doen onderzoek naar haalbaarheid, klantvriendelijkheid en proberen hierop te anticiperen.  

Sterke punten
Mensen die over deze competentie beschikken zien overal mogelijkheden. Zij creëren kansen en nemen gedurfde besluiten. Deze mensen kunnen hun producten goed verkopen en weten zakelijke contracten binnen te halen. Daarnaast zijn deze mensen echte doorzetters, zij willen graag hun eigen gestelde doelen behalen. Goed kunnen netwerken valt ook onder de competentie ondernemerschap. Deze mensen zijn goed in het contact leggen en houden met mensen.

Zwakke punten
Een valkuil kan zijn dat deze ondernemer teveel risico’s neemt. Daarnaast kan de ondernemer zich ook opdringen aan de kopers. Het ondernemerschap brengt ook een risico met zich mee, deze mensen zetten zich voor 150% in voor de onderneming, hierdoor is de kans groter dat ze overspannen raken van het harde werken.

Vaardigheden Drogist

 • Aandacht voor details
 • Methodisch werken
 • Punctueel
 • Budgetteren
 • Onderhandelen
 • Rekenen
 • Klantvriendelijkheid
 • Begripvol
 • Dienstverlenend
 • Leiding geven
 • Plannen
 • Motiveren
 • Kansen zien
 • Ambitie
 • Durf

Persoonlijkheid en Eigenschappen Drogist

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Drogist passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Drogist nodig? 

Wanneer je als Drogist daadwerkelijk leiding gaat geven aan een filiaal of bedrijf dan moet je over voldoende leidinggevende capaciteiten beschikken. Mensen moeten je willen volgen en van nature naar je willen luisteren door je zelfverzekerde instelling. Daarnaast kunnen deze eigenschappen je ook helpen in het bieden van enig overwicht op klanten zodat ze je expertise en dus je advies minder snel in twijfel zullen trekken. Het is met geneesmiddelen tenslotte wel van belang dat adviezen en voorschriften worden opgevolgd (Baas).

Omdat je als Drogist een beroep hebt waarin je veel naar anderen luistert en hulp biedt is het belangrijk dat je zorgzaam en betrokken bent, je in kunt leven in de mensen en ze op basis daarvan en van je vakkennis van passend advies voorzien (Gever).

Bekijk de persoonstypen voor Drogist


Eigenschappen Drogist

 • Overwicht
 • Gedrevenheid
 • Zelfverzekerd
 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • VriendelijkArbeidsmarktperspectief Drogist

Wat zijn de baankansen voor een Drogist?

Voor de functies binnen een drogisterij zijn diverse vacatures te vinden. Het zal dus met de juiste opleiding en de juiste instelling goed mogelijk zijn om een baan te vinden op niveau.

Afhankelijk van waar je in de organisatie start zijn er zeker ook doorgroeimogelijkheden. Van medewerker in de verkoop naar assistent drogist naar Drogist en mogelijk naar een nog meer leidinggevende functie zoals rayonmanager en eventueel nog hoger management. Een andere optie is om uiteindelijk een eigen drogisterij op te zetten en die op te bouwen en uit te breiden met meerdere filialen.

De actuele kans op werk voor een Drogist

Het beroep Drogist is onderdeel van de beroepsfamilie Winkeliers nonfood (overig). De kans op werk voor de beroepsfamilie Winkeliers nonfood (overig) is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

11

Baankans Drogist

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Drogist

Je kunt als Drogist een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Drogist is onderdeel van de beroepsfamilie Winkeliers nonfood (overig). Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Drogist

Verwante beroepen Drogist

Bedrijfsleider / ondernemer kopieer / printbedrijf

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop drogisterijartikelen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop dieren en dierartikelen

Bedrijfsleider / ondernemer bloemendetailhandel

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop zorgartikelen en -hulpmiddelen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop motorfietsen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop sport- en kampeerartikelen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop tractoren, landbouw- en grondverzetmachines

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop gedenkstenen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop naai- en breimachines

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Mogelijke specialisaties voor een Drogist

bedrijfsbeheerder kopieerbedrijf

bedrijfsleider copyshop

bedrijfsleider kopieer/printbedrijf

ondernemer kopieer/printbedrijf

hoofd huisdrukkerij

bedrijfsleider verkoop drogisterijartikelen

filiaalleider verkoop drogisterijartikelen

winkelier drogisterijartikelen

bedrijfsleider drogisterij

ondernemer detailhandel drogisterijartikelen

filiaalmanager verkoop drogisterijartikelen

manager detailhandel drogisterijartikelen

assistent-bedrijfsleider verkoop drogisterijartikelen

filiaalbeheerder verkoop drogisterijartikelen

winkelier dieren en dierartikelen

filiaalleider verkoop dieren en dierartikelen

filiaalmanager verkoop dieren en dierartikelen

manager detailhandel dieren en dierartikelen

ondernemer detailhandel dieren en dierartikelen

assistent-bedrijfsleider verkoop dieren en dierartikelen

bedrijfsleider verkoop dieren en dierartikelen

filiaalbeheerder verkoop dieren en dierartikelen

bedrijfsleider dierenwinkel

bedrijfsleider bloemendetailhandel

ondernemer bloemendetailhandel

assistent-bedrijfsleider verkoop zorgartikelen en -hulpmiddelen

bedrijfsleider thuiszorgwinkel

bedrijfsleider verkoop zorgartikelen en -hulpmiddelen

bedrijfsleider/ondernemer verhuur zorgartikelen en -hulpmiddelen

filiaalbeheerder verkoop zorgartikelen en -hulpmiddelen

filiaalleider verkoop zorgartikelen en -hulpmiddelen

filiaalmanager verkoop zorgartikelen en -hulpmiddelen

manager detailhandel zorgartikelen en -hulpmiddelen

ondernemer detailhandel zorgartikelen en -hulpmiddelen

winkelier zorgartikelen en -hulpmiddelen

filiaalleider verkoop motorfietsen

filiaalmanager verkoop motorfietsen

manager detailhandel motorfietsen

assistent-bedrijfsleider verkoop motorfietsen

bedrijfsleider motorzaak

filiaalbeheerder verkoop motorfietsen

bedrijfsleider verkoop motorfietsen

ondernemer detailhandel motorfietsen

assistent-bedrijfsleider verkoop sport- en kampeerartikelen

bedrijfsleider verkoop sport- en kampeerartikelen

bedrijfsleider/ondernemer verhuur sport- en recreatieartikelen

filiaalbeheerder verkoop sport- en kampeerartikelen

filiaalleider verkoop sport- en kampeerartikelen

filiaalmanager verkoop sport- en kampeerartikelen

manager detailhandel sport- en kampeerartikelen

ondernemer detailhandel sport- en kampeerartikelen

shopmanager sport- en kampeerartikelen

storemanager sport- en kampeerartikelen

winkelier sport- en kampeerartikelen

assistent-bedrijfsleider verkoop tractoren, landbouw- en grondverzetmachines

bedrijfsleider verkoop tractoren, landbouw- en grondverzetmachines

dealer tractoren, landbouw- en grondverzetmachines

filiaalbeheerder verkoop tractoren, landbouw- en grondverzetmachines

filiaalleider verkoop tractoren, landbouw- en grondverzetmachines

filiaalmanager verkoop tractoren, landbouw- en grondverzetmachines

manager verkoop tractoren, landbouw- en grondverzetmachines

ondernemer verkoop tractoren, landbouw- en grondverzetmachines

assistent-bedrijfsleider verkoop gedenkstenen

bedrijfsleider verkoop gedenkstenen

filiaalbeheerder verkoop gedenkstenen

filiaalleider verkoop gedenkstenen

filiaalmanager verkoop gedenkstenen

manager detailhandel gedenkstenen

ondernemer detailhandel gedenkstenen

assistent-bedrijfsleider verkoop naai- en breimachines

bedrijfsleider verkoop naai- en breimachines

filiaalbeheerder verkoop naai- en breimachines

filiaalleider verkoop naai- en breimachines

filiaalmanager verkoop naai- en breimachines

manager detailhandel naai- en breimachines

ondernemer detailhandel naai- en breimachines

winkelier naai- en breimachines

bedrijfsleider verkoop personenauto's

dealer personenauto's

filiaalleider verkoop personenauto's

filiaalmanager verkoop personenauto's

autohandelaar

filiaalbeheerder verkoop personenauto's

bedrijfsleider autohandel

ondernemer autohandel

manager autohandel

garagehouder

assistent-bedrijfsleider verkoop personenauto's

bedrijfsleider verkoop wapens

ondernemer verkoop wapens

wapenhandelaar

bedrijfsleider hoorapparatenbedrijf

ondernemer hoorapparatenbedrijf

bedrijfsbeheerder hoorapparatenbedrijf

assistent-bedrijfsleider tankstation

bedrijfsleider tankstation

bedrijfsleider/ondernemer pompshop

benzinepomphouder

filiaalbeheerder tankstation

filiaalleider tankstation

filiaalmanager tankstation

manager tankstation

ondernemer tankstation

assistent-bedrijfsleider verkoop aanhangwagens

bedrijfsleider verkoop aanhangwagens

bedrijfsleider/ondernemer verhuur aanhangwagens

dealer aanhangwagens

filiaalbeheerder verkoop aanhangwagens

filiaalleider verkoop aanhangwagens

filiaalmanager verkoop aanhangwagens

manager detailhandel aanhangwagens

ondernemer detailhandel aanhangwagens

ondernemer verkoop antiek

antiquair

bedrijfsleider verkoop antiek

ondernemer verkoop postzegels (filatelie)/munten

postzegelhandelaar (filatelie)

bedrijfsleider verkoop postzegels (filatelie)/munten

filiaalbeheerder verkoop rijwielen

assistent-bedrijfsleider verkoop rijwielen

ondernemer detailhandel rijwielen

rijwielhandelaar

bedrijfsleider verkoop rijwielen

bedrijfsleider/ondernemer verhuur rijwielen

filiaalleider verkoop rijwielen

filiaalmanager verkoop rijwielen

bedrijfsleider fietsenwinkel

manager detailhandel rijwielen

winkelier rijwielhandel

assistent-bedrijfsleider verkoop cosmetica en parfums

bedrijfsleider verkoop cosmetica en parfums

filiaalleider verkoop cosmetica en parfums

filiaalmanager verkoop cosmetica en parfums

manager detailhandel cosmetica en parfums

ondernemer detailhandel cosmetica en parfums

shopmanager cosmetica en parfums

storemanager cosmetica en parfums

winkelier cosmetica en parfums

bedrijfsleider parfumerie

filiaalbeheerder verkoop cosmetica en parfums

winkelier muziekinstrumenten en bladmuziek

filiaalleider verkoop muziekinstrumenten en bladmuziek

filiaalmanager verkoop muziekinstrumenten en bladmuziek

manager detailhandel muziekinstrumenten en bladmuziek

ondernemer detailhandel muziekinstrumenten en bladmuziek

assistent-bedrijfsleider verkoop muziekinstrumenten en bladmuziek

bedrijfsleider verkoop muziekinstrumenten en bladmuziek

filiaalbeheerder verkoop muziekinstrumenten en bladmuziek

assistent-bedrijfsleider verkoop caravans

bedrijfsleider verkoop caravans

dealer caravans

filiaalbeheerder verkoop caravans

filiaalleider verkoop caravans

filiaalmanager verkoop caravans

manager detailhandel caravans

ondernemer detailhandel caravans

assistent-bedrijfsleider videotheek

filiaalleider videotheek

filiaalmanager videotheek

videotheekhouder

filiaalbeheerder videotheek

ondernemer videotheek

bedrijfsleider videotheek

manager videotheek

boekhandelaar

filiaalbeheerder verkoop boeken, tijdschriften en kantoorartikelen

filiaalleider verkoop boeken, tijdschriften en kantoorartikelen

filiaalmanager verkoop boeken, tijdschriften en kantoorartikelen

manager detailhandel boeken, tijdschriften en kantoorartikelen

ondernemer detailhandel boeken, tijdschriften en kantoorartikelen

winkelier boeken, tijdschriften en kantoorartikelen

antiquaar

assistent-bedrijfsleider verkoop boeken, tijdschriften en kantoorartikelen

bedrijfsleider verkoop boeken, tijdschriften en kantoorartikelen

bedrijfsleider boekwinkel

ondernemer tuincentrum

bedrijfsleider tuincentrum

filiaalbeheerder verkoop autoaccessoires

assistent-bedrijfsleider verkoop autoaccessoires

bedrijfsleider verkoop autoaccessoires

filiaalleider verkoop autoaccessoires

filiaalmanager verkoop autoaccessoires

manager detailhandel autoaccessoires

ondernemer detailhandel autoaccessoires

winkelier autoaccessoires

dealer bedrijfsauto's

filiaalbeheerder verkoop bedrijfsauto's

filiaalleider verkoop bedrijfsauto's

filiaalmanager verkoop bedrijfsauto's

manager verkoop bedrijfsauto's

ondernemer verkoop bedrijfsauto's

assistent-bedrijfsleider verkoop bedrijfsauto's

bedrijfsleider verkoop bedrijfsauto's

bedrijfsleider verkoop juwelen en uurwerken

filiaalleider verkoop juwelen en uurwerken

filiaalmanager verkoop juwelen en uurwerken

manager detailhandel juwelen en uurwerken

ondernemer detailhandel juwelen en uurwerken

winkelier juwelen en uurwerken

filiaalbeheerder verkoop juwelen en uurwerken

bedrijfsleider juwelier

assistent-bedrijfsleider verkoop juwelen en uurwerken

assistent-bedrijfsleider verkoop tweedehandsartikelen

filiaalleider verkoop tweedehandsartikelen

filiaalmanager verkoop tweedehandsartikelen

ondernemer detailhandel tweedehandsartikelen

winkelier tweedehandsartikelen

bedrijfsleider kringloopwinkel

manager detailhandel tweedehandsartikelen

bedrijfsleider verkoop tweedehandsartikelen

filiaalbeheerder verkoop tweedehandsartikelen

assistent-bedrijfsleider verkoop handwerkartikelen en fournituren

bedrijfsleider verkoop handwerkartikelen en fournituren

filiaalbeheerder verkoop handwerkartikelen en fournituren

filiaalleider verkoop handwerkartikelen en fournituren

filiaalmanager verkoop handwerkartikelen en fournituren

manager detailhandel handwerkartikelen en fournituren

ondernemer detailhandel handwerkartikelen en fournituren

winkelier handwerkartikelen en fournituren

juwelier-edelsteenkundige

juwelier-taxateur

juwelier-groothandel

ondernemer juwelierszaak

detailhandelaar in juwelen en sieraden

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Doorgroei beroepen voor een Drogist

Verkoper rijdende winkel

srv-man

melkboer

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop vlees en vleeswaren

assistent-bedrijfsleider verkoop vlees en vleeswaren

bedrijfsleider slagerij

bedrijfsleider verkoop vlees en vleeswaren

bedrijfsleider/ondernemer slagerij (zelfslachtend)

filiaalleider verkoop vlees en vleeswaren

filiaalmanager verkoop vlees en vleeswaren

manager detailhandel vlees en vleeswaren

ondernemer detailhandel vlees en vleeswaren

ondernemer slagerij

slager (bedrijfsleider)

winkelier vlees en vleeswaren

filiaalbeheerder verkoop vlees en vleeswaren

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop reform- en natuurproducten

bedrijfsleider verkoop reform- en natuurproducten

filiaalleider verkoop reform- en natuurproducten

filiaalmanager verkoop reform- en natuurproducten

bedrijfsleider reformwinkel

manager detailhandel reform- en natuurproducten

ondernemer detailhandel reform- en natuurproducten

winkelier reform- en natuurproducten

filiaalbeheerder verkoop reform- en natuurproducten

assistent-bedrijfsleider verkoop reform- en natuurproducten

Bedrijfsleider / ondernemer koffieshop (softdrugs)

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop tabaks- en gemaksartikelen

bedrijfsleider verkoop tabaks- en gemaksartikelen

filiaalleider verkoop tabaks- en gemaksartikelen

filiaalmanager verkoop tabaks- en gemaksartikelen

manager detailhandel tabaks- en gemaksartikelen

ondernemer detailhandel tabaks- en gemaksartikelen

winkelier tabaks- en gemaksartikelen

assistent-bedrijfsleider verkoop tabaks- en gemaksartikelen

filiaalbeheerder verkoop tabaks- en gemaksartikelen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop vis, schaal- en weekdieren

assistent-bedrijfsleider verkoop vis, schaal- en weekdieren

vishandelaar

bedrijfsleider verkoop vis, schaal- en weekdieren

filiaalleider verkoop vis, schaal- en weekdieren

filiaalmanager verkoop vis, schaal- en weekdieren

bedrijfsleider viswinkel

winkelier vis, schaal- en weekdieren

ondernemer detailhandel vis, schaal- en weekdieren

filiaalbeheerder verkoop vis, schaal- en weekdieren

manager detailhandel vis, schaal- en weekdieren

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop wild en gevogelte

bedrijfsleider verkoop wild en gevogelte

filiaalleider verkoop wild en gevogelte

filiaalmanager verkoop wild en gevogelte

manager detailhandel wild en gevogelte

ondernemer detailhandel wild en gevogelte

poelier (bedrijfsleider detailhandel)

filiaalbeheerder verkoop wild en gevogelte

assistent-bedrijfsleider verkoop wild en gevogelte

winkelier wild en gevogelte

Bedrijfsleider / ondernemer supermarkt

assistent-bedrijfsleider supermarkt

filiaalmanager supermarkt

manager supermarkt (klein filiaal)

ondernemer supermarkt

kruidenier

bedrijfsleider supermarkt

filiaalleider supermarkt

filiaalbeheerder supermarkt

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop delicatessen

bedrijfsleider verkoop delicatessen

filiaalleider verkoop delicatessen

filiaalmanager verkoop delicatessen

manager detailhandel delicatessen

ondernemer detailhandel delicatessen

winkelier delicatessen

filiaalbeheerder verkoop delicatessen

assistent-bedrijfsleider verkoop delicatessen

bedrijfsleider verkoop alcoholhoudende dranken

filiaalleider verkoop alcoholhoudende dranken

filiaalmanager verkoop alcoholhoudende dranken

manager detailhandel alcoholhoudende dranken

ondernemer detailhandel alcoholhoudende dranken

slijter

winkelier alcoholhoudende dranken

drankenhandelaar

bedrijfsleider slijterij

filiaalbeheerder verkoop alcoholhoudende dranken

assistent-bedrijfsleider verkoop alcoholhoudende dranken

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop aardappelen, groente en fruit (agf)

filiaalmanager verkoop aardappelen, groente en fruit (agf)

groentehandelaar

manager detailhandel aardappelen, groente en fruit (agf)

ondernemer detailhandel aardappelen, groente en fruit (agf)

winkelier aardappelen, groente en fruit (agf)

bedrijfsleider verkoop aardappelen, groente en fruit (agf)

filiaalleider verkoop aardappelen, groente en fruit (agf)

assistent-bedrijfsleider verkoop aardappelen, groente en fruit (agf)

groenteboer

fruithandelaar

bedrijfsleider groentewinkel

aardappelhandelaar

filiaalbeheerder verkoop aardappelen, groente en fruit (agf)

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop kaas- en zuivelproducten

bedrijfsleider verkoop kaas- en zuivelproducten

filiaalleider verkoop kaas- en zuivelproducten

filiaalmanager verkoop kaas- en zuivelproducten

manager detailhandel kaas- en zuivelproducten

ondernemer detailhandel kaas- en zuivelproducten

winkelier kaas- en zuivelproducten

assistent-bedrijfsleider verkoop kaas- en zuivelproducten

filiaalbeheerder verkoop kaas- en zuivelproducten

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop brood, banket, chocolade en suikerwaren

manager detailhandel brood, banket, chocolade en suikerwaren

assistent-bedrijfsleider verkoop brood, banket, chocolade en suikerwaren

bedrijfsleider verkoop brood, banket, chocolade en suikerwaren

filiaalbeheerder verkoop brood, banket, chocolade en suikerwaren

filiaalleider verkoop brood, banket, chocolade en suikerwaren

filiaalmanager verkoop brood, banket, chocolade en suikerwaren

ondernemer detailhandel brood, banket, chocolade en suikerwaren

winkelier brood, banket, chocolade en suikerwaren

bedrijfsleider bakkerij (detailhandel)

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop dameskleding

bedrijfsleider verkoop dameskleding

filiaalleider verkoop dameskleding

filiaalmanager verkoop dameskleding

winkelier dameskleding

manager detailhandel dameskleding

ondernemer detailhandel dameskleding

shopmanager dameskleding

storemanager dameskleding

filiaalbeheerder verkoop dameskleding

assistent-bedrijfsleider verkoop dameskleding

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

assistent-bedrijfsleider verkoop lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

bedrijfsleider verkoop lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

filiaalbeheerder verkoop lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

filiaalleider verkoop lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

filiaalmanager verkoop lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

manager detailhandel lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

ondernemer detailhandel lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

shopmanager lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

storemanager lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

winkelier lingerie, beenmode- en bodyfashionartikelen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop schoenen en lederwaren

assistent-bedrijfsleider verkoop schoenen en lederwaren

bedrijfsleider verkoop schoenen en lederwaren

filiaalbeheerder verkoop schoenen en lederwaren

filiaalleider verkoop schoenen en lederwaren

filiaalmanager verkoop schoenen en lederwaren

manager detailhandel schoenen en lederwaren

ondernemer detailhandel schoenen en lederwaren

shopmanager schoenen en lederwaren

storemanager schoenen en lederwaren

winkelier schoenen en lederwaren

bedrijfsleider schoenenwinkel

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop textiel (stoffen)

assistent-bedrijfsleider verkoop textiel (stoffen)

bedrijfsleider verkoop textiel (stoffen)

filiaalbeheerder verkoop textiel (stoffen)

filiaalleider verkoop textiel (stoffen)

filiaalmanager verkoop textiel (stoffen)

manager detailhandel textiel (stoffen)

ondernemer detailhandel textiel (stoffen)

shopmanager textiel (stoffen)

storemanager textiel (stoffen)

winkelier textiel (stoffen)

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop kleding allround

bedrijfsleider/ondernemer verhuur kleding allround

filiaalbeheerder verkoop kleding allround

filiaalleider verkoop kleding allround

filiaalmanager verkoop kleding allround

manager detailhandel kleding allround

ondernemer detailhandel kleding allround

shopmanager kleding allround

storemanager kleding allround

winkelier kleding allround

assistent-bedrijfsleider verkoop kleding allround

bedrijfsleider verkoop kleding allround

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop kinderkleding

filiaalbeheerder verkoop kinderkleding

bedrijfsleider verkoop kinderkleding

filiaalleider verkoop kinderkleding

filiaalmanager verkoop kinderkleding

manager detailhandel kinderkleding

ondernemer detailhandel kinderkleding

shopmanager kinderkleding

storemanager kinderkleding

winkelier kinderkleding

assistent-bedrijfsleider verkoop kinderkleding

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop herenkleding

assistent-bedrijfsleider verkoop herenkleding

filiaalleider verkoop herenkleding

filiaalmanager verkoop herenkleding

manager detailhandel herenkleding

ondernemer detailhandel herenkleding

shopmanager herenkleding

storemanager herenkleding

winkelier herenkleding

bedrijfsleider verkoop herenkleding

filiaalbeheerder verkoop herenkleding

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop ijzerwaren en gereedschappen

bedrijfsleider verkoop ijzerwaren en gereedschappen

winkelier ijzerwaren en gereedschappen

bedrijfsleider/ondernemer verhuur gereedschappen

filiaalbeheerder verkoop ijzerwaren en gereedschappen

filiaalleider verkoop ijzerwaren en gereedschappen

filiaalmanager verkoop ijzerwaren en gereedschappen

manager detailhandel ijzerwaren en gereedschappen

ondernemer detailhandel ijzerwaren en gereedschappen

assistent-bedrijfsleider verkoop ijzerwaren en gereedschappen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop verf en behang

ondernemer detailhandel verf en behang

winkelier verf en behang

assistent-bedrijfsleider verkoop verf en behang

filiaalbeheerder verkoop verf en behang

filiaalleider verkoop verf en behang

filiaalmanager verkoop verf en behang

manager detailhandel verf en behang

bedrijfsleider verkoop verf en behang

Bedrijfsleider / ondernemer bouwmarkt

bedrijfsleider verkoop bouwmarkt

assistent-bedrijfsleider bouwmarkt

filiaalbeheerder bouwmarkt

filiaalleider bouwmarkt

filiaalmanager bouwmarkt

manager bouwmarkt (klein filiaal)

ondernemer bouwmarkt

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop elektrotechnische artikelen en apparaten

filiaalmanager verkoop elektrotechnische artikelen en apparaten

manager detailhandel elektrotechnische artikelen en apparaten

ondernemer detailhandel elektrotechnische artikelen en apparaten

winkelier elektrotechnische artikelen en apparaten

assistent-bedrijfsleider verkoop elektrotechnische artikelen en apparaten

bedrijfsleider/ondernemer verkoop huishoudelijke apparatuur

filiaalbeheerder verkoop elektrotechnische artikelen en apparaten

filiaalleider verkoop elektrotechnische artikelen en apparaten

bedrijfsleider verkoop elektrotechnische artikelen en apparaten

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop telecomartikelen

bedrijfsleider telecomwinkel

bedrijfsleider verkoop telecomartikelen

filiaalleider verkoop telecomartikelen

filiaalmanager verkoop telecomartikelen

manager detailhandel telecomartikelen

ondernemer detailhandel telecomartikelen

shopmanager telecomartikelen

storemanager telecomartikelen

winkelier telecomartikelen

filiaalbeheerder verkoop telecomartikelen

assistent-bedrijfsleider verkoop telecomartikelen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop fotografische artikelen

filiaalbeheerder verkoop fotografische artikelen

bedrijfsleider verkoop fotografische artikelen

filiaalleider verkoop fotografische artikelen

filiaalmanager verkoop fotografische artikelen

fotohandelaar

manager detailhandel fotografische artikelen

ondernemer detailhandel fotografische artikelen

winkelier fotografische artikelen

assistent-bedrijfsleider verkoop fotografische artikelen

bedrijfsleider fotowinkel

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop beeld- en geluidsdragers

assistent-bedrijfsleider verkoop beeld- en geluidsdragers

bedrijfsleider verkoop cd's en dvd's

bedrijfsleider verkoop beeld- en geluidsdragers

filiaalbeheerder verkoop beeld- en geluidsdragers

filiaalleider verkoop beeld- en geluidsdragers

filiaalmanager verkoop beeld- en geluidsdragers

manager detailhandel beeld- en geluidsdragers

ondernemer detailhandel beeld- en geluidsdragers

shopmanager beeld- en geluidsdragers

storemanager beeld- en geluidsdragers

winkelier beeld- en geluidsdragers

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop computers en computerbenodigdheden

assistent-bedrijfsleider verkoop computers en computerbenodigdheden

manager detailhandel computers en computerbenodigdheden

ondernemer detailhandel computers en computerbenodigdheden

shopmanager computers en computerbenodigdheden

storemanager computers en computerbenodigdheden

winkelier computers en computerbenodigdheden

bedrijfsleider verkoop computers en computerbenodigdheden

filiaalleider verkoop computers en computerbenodigdheden

filiaalmanager verkoop computers en computerbenodigdheden

bedrijfsleider computerwinkel

filiaalbeheerder verkoop computers en computerbenodigdheden

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop audio- en videoapparatuur

filiaalleider verkoop audio- en videoapparatuur

filiaalmanager verkoop audio- en videoapparatuur

manager detailhandel audio- en videoapparatuur

ondernemer detailhandel audio- en videoapparatuur

winkelier audio- en videoapparatuur

bedrijfsleider/ondernemer verhuur audio- en videoapparatuur

filiaalbeheerder verkoop audio- en videoapparatuur

assistent-bedrijfsleider verkoop audio- en videoapparatuur

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen

assistent-bedrijfsleider verkoop huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen

filiaalbeheerder verkoop huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen

filiaalmanager verkoop huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen

manager detailhandel huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen

ondernemer detailhandel huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen

winkelier huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen

bedrijfsleider verkoop huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen

filiaalleider verkoop huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop speelgoed

bedrijfsleider verkoop speelgoed

filiaalleider verkoop speelgoed

filiaalmanager verkoop speelgoed

manager detailhandel speelgoed

ondernemer detailhandel speelgoed

winkelier speelgoed

assistent-bedrijfsleider verkoop speelgoed

bedrijfsleider speelgoedwinkel

filiaalbeheerder verkoop speelgoed

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop woningtextiel en vloerbedekkingen

assistent-bedrijfsleider verkoop woningtextiel en vloerbedekkingen

bedrijfsleider verkoop woningtextiel en vloerbedekkingen

filiaalbeheerder verkoop woningtextiel en vloerbedekkingen

filiaalleider verkoop woningtextiel en vloerbedekkingen

filiaalmanager verkoop woningtextiel en vloerbedekkingen

manager detailhandel woningtextiel en vloerbedekkingen

ondernemer detailhandel woningtextiel en vloerbedekkingen

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop parket en laminaat

assistent-bedrijfsleider verkoop parket en laminaat

bedrijfsleider verkoop parket en laminaat

filiaalbeheerder verkoop parket en laminaat

filiaalleider verkoop parket en laminaat

filiaalmanager verkoop parket en laminaat

ondernemer detailhandel parket en laminaat

manager detailhandel parket en laminaat

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop woninginrichting

filiaalmanager verkoop woninginrichting

manager detailhandel woninginrichting

ondernemer detailhandel woninginrichting

bedrijfsleider verkoop woninginrichting

filiaalbeheerder verkoop woninginrichting

filiaalleider verkoop woninginrichting

assistent-bedrijfsleider verkoop woninginrichting

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop badkamers en sanitair

assistent-bedrijfsleider verkoop badkamers en sanitair

bedrijfsleider verkoop badkamers en sanitair

filiaalbeheerder verkoop badkamers en sanitair

filiaalleider verkoop badkamers en sanitair

filiaalmanager verkoop badkamers en sanitair

ondernemer detailhandel badkamers en sanitair

manager detailhandel badkamers en sanitair

Bedrijfsleider / ondernemer verkoop keukens

filiaalleider verkoop keukens

filiaalmanager verkoop keukens

manager detailhandel keukens

ondernemer detailhandel keukens

assistent-bedrijfsleider verkoop keukens

bedrijfsleider verkoop keukens

filiaalbeheerder verkoop keukens

Woninginrichter

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Drogist werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Drogist meestal werkt.

Waar werkt een Drogist?

De verkoop van geneesmiddelen is niet alleen bedoeld om klanten van hun kwaaltjes en klachten af te helpen en de Drogist verkoopt ook diverse luxeartikelen. Het maken van winst is eveneens belangrijk. Daarmee valt de Drogist dus in de profit sector.

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Netwerk Drogist

Met wie werkt een Drogist samen? 

Alle functielagen binnen de drogisterij hebben te maken met de klanten die binnenkomen. De Verkoopmedewerker heeft vooral de verkoop in handen, de Assistent Manager heeft meer leidinggevende taken en de Manager van de drogisterij heeft de volledige verantwoordelijkheid over het gehele filiaal, het functioneren en het personeel.

Afhankelijk van hoe het geregeld is zal de Drogist of Assistent Drogist te maken krijgen met de leveranciers uit de farmaceutische industrie en dus de leverancier van de te verkopen medicatie.

Afhankelijk van of het dan een op zich staande drogisterij betreft of een keten kan de Drogist nog te maken krijgen met een rayonmanager die op diens beurt weer verantwoording aflegt aan hoger management.


 • Drogist
 • Assistent Drogist
 • verkoopmedewerker Drogisterij
 • Rayonmanager
 • klant
Drogist

Interview met een Drogist

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Drogist:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Drogist verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Drogist?

De beroepen die verwant zijn aan Drogist zijn:
Winkelmedewerker
Salaris: €850 tot €2200
Opleiding: Geen Cursus / Bijscholing
Baankans: Onbekend

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Apothekersassistent
Salaris: €1924 tot €3013
Opleiding: MBO
Baankans: Gemiddeld

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Drogist in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

 • Drogist
 • Assistent Drogist
 • verkoopmedewerker Drogisterij
 • Rayonmanager
 • klant

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1874 tot €2379

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

11Ga direct naar