Opleidingen of training Tuinontwerper Den Haag

Zoek je een opleiding Tuinontwerper in Den Haag? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Tuinontwerper die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Tuinontwerper Den Haag

Zou je graag Tuinontwerper willen worden? Of ben je al Tuinontwerper en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Tuinontwerper in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Tuinontwerper in Den Haag:

Tuinarchitectuur avondopleiding 24 weken

Tuinarchitectuur avondopleiding 24 weken | regio Den Haag

Tuinarchitectuur.....tuinen ontwerpen: juist nu! Het doel van de opleiding Tuinarchitectuur van IPD is dat u voldoende kennis en vaardigheden ontwikkelt om te starten als zelfstandig tuinontwerper of als werknemer in de tuininrichtingsbranche. Vakinhoudelijke kennis is daarvoor van groot belang, maar …

  • Onderwerp opleiding Tuinontwerper
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 1.760,00
  • Duur 24 dagen
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Tuinontwerper

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Tuinontwerper

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Tuinontwerper? 

Er zijn verschillende opleidingen die de Tuinontwerper kan volgen. Zo zijn er opleidingen Tuinontwerp en ook losse cursussen en opleidingen. Als de Tuinontwerper een erkende opleiding tot tuinarchitect doet, mag de Tuinontwerper zich een tuinarchitect noemen. Vaak heeft de Tuinontwerper enkel een MBO opleiding tot Hovenier afgerond.


Filter