Beveiliging Beveiliging

Sector Beveiliging

De sector Beveiliging is een groeiende sector. Het gaat hier specifiek om de sector niet-overheidsgestuurde beveiliging. Het kan gaan om de beveiliging en bewaking van gebouwen, personen of evenementen. Een groot evenement is tegenwoordig niet meer denkbaar zonder beveiliging en op Schiphol de beveiliging ook enorm toegenomen. De regelgeving en beroepseisen binnen deze sector neemt toe, dus zijn steeds meer cursussen en opleidingen die zich op deze sector richten. Hieronder vind je alle beveiligingfuncties en -beroepen.

7 Beroepen in de sector Beveiliging

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Beveiligingsmonteur
  Salaris: €1500 tot €3000
  Opleiding: MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep beveiligingsmonteur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je beveiligingsmonteur wordt.
  Bewaker
  Salaris: €1850 tot €2600
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bewaker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bewaker wordt.
  Inspecteur brandveiligheid
  Salaris: €1700 tot €2538
  Opleiding: Cursus / Bijscholing
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep inspecteur brandveiligheid. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je inspecteur brandveiligheid wordt.
  Horecaportier
  Salaris: €1500 tot €1700
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep horecaportier. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je horecaportier wordt.
  Persoonsbeveiliger
  Salaris: €1399 tot €3347
  Opleiding: MBO
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep persoonsbeveiliger. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je persoonsbeveiliger wordt.
  Cyber Security Specialist
  Salaris: €2250 tot €4200
  Opleiding: HBO
  Baankans:
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep cyber security specialist. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je cyber security specialist wordt.
  Hotelportier
  Salaris: €1200 tot €1500
  Opleiding: MBO
  Baankans: Redelijk

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep hotelportier. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je hotelportier wordt.
  per pagina

  Filter