Opleidingen of training Automonteur Eindhoven

Zoek je een opleiding Automonteur in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Automonteur die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Automonteur Eindhoven

Zou je graag Automonteur willen worden? Of ben je al Automonteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Automonteur in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Automonteur in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Automonteur in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Automonteur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Automonteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Automonteur

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Technisch inzicht
Technisch inzicht

Hoe word je een Automonteur? 

Om Automonteur te worden moet men de technische school volgen. Als deze opleiding gehaald is kan men aan het werk gaan bij een autozaak en daar in de praktijk verder leren, al is het vaak nodig om daarnaast nog extra cursussen te volgen. Met een MBO opleiding tot Automonteur, krijgt men vaker een betere baan. Deze opleiding bestaat ook in de BBL variant, ook wel Beroepsbegeleidende Leerweg. Je werkt dan vier dagen per week en gaat er maar een naar school.


Filter