Bos - en Natuurbeheerder Worden Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Wat doet een Bos - en Natuurbeheerder? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bos - en natuurbeheerder. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bos - en natuurbeheerder wordt.Wat is een Bos - en Natuurbeheerder?

De natuur staat in veel ontwikkelde landen onder druk door de hoge bevolkingsdichtheid. Het is de taak van een Bos- en Natuurbeheerder om de natuur op een verantwoorde manier te beheren.

Als Bos- en Natuurbeheerder ben je betrokken bij aanleg van nieuwe gebieden, het voortbestaan van diersoorten, waterbeheer en het beheren van recreatieve natuurgebieden.

Wat je doet als Bos- en Natuurbeheerder is het plannen van de aanleg en inrichting van nieuwe en toezichthouden op bestaande natuurgebieden. Je moet advies kunnen geven over beplanting van de natuurgebieden en rekening houden met de fauna die je daarmee aantrekt. Wanneer iets in flora en fauna moet worden hersteld of onderhouden zul je met regelmaat de handen uit de mouwen steken en uitvoerende werkzaamheden verrichten.

Naast de lokale flora en fauna moet een Bos- en Natuurbeheerder ook rekening houden met het milieu en de mogelijke problemen die voortkomen uit bos- of natuurbeheer. Ook heeft hij bedrijfskundig inzicht nodig. Vooral als hij later als kaderfunctionaris aan de slag gaat voor landschapsinrichting voor gemeentes, provincies, waterschappen, adviesbureaus en bijvoorbeeld het rijksinstituut voor natuurbeheer.

Past het beroep Bos - en Natuurbeheerder bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Bos - en Natuurbeheerder

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: bosbeheer, boswachter, natuurbeheer, natuurbescherming, Beheerder bos- en natuurterreinen


Vacatures Bos - en Natuurbeheerder

Op zoek naar een nieuwe baan als Bos - en Natuurbeheerder? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Bos - en Natuurbeheerder. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Bos - en Natuurbeheerder vacatures

Vacature Vergunningverlener Wet Natuurbescherming
Omgevingsdienst Brabant Noord
Als Specialist Wet natuurbescherming heb je een brede rol en verantwoordelijkheid. Je houdt je bezig met het behandelen van complexe vergunningaanvragen en verzoeken om verklaringen van geen bedenkingen (vvgb’s) in …
Vacature Boswachter toezicht
Recreatie Noord Holland NV
Recreatie Noord-Holland zoekt een enthousiaste medewerker voor de functie van BOSWACHTER TOEZICHT Standplaats Amstelveen 32-40 uur per week Wie zijn wij? Recreatie Noord-Holland ontwikkelt, beheert en exploiteert de groene ruimte …
Vacature Boswachter toezicht
Recreatie Noord Holland NV
Recreatie Noord-Holland zoekt een enthousiaste medewerker voor de functie vanBOSWACHTER TOEZICHTStandplaats Amstelveen- uur per weekWie zijn wij?Recreatie Noord-Holland ontwikkelt, beheert en exploiteert de groene ruimte …
Vacature Vergunningverlener Wet Natuurbescherming
Maandag
Soorten bescherming en Wet Natuurbescherming helemaal jouw ding? Weet jij alles van dit specialisme af en toe aan nieuwe uitdaging op dit gebied vanaf het nieuwe jaar (of eerder of …

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Bos - en Natuurbeheerder

Wat verdient een Bos - en Natuurbeheerder?

Het salaris wat je in de functie van Bos- en Natuurbeheerder ontvangt verschilt per werkgever, maar hangt ook af van je leeftijd en je ervaring. Ook het niveau waarop je de opleiding tot Bos- en Natuurbeheerder hebt gevolgd is sterk van invloed evenals de functieinhoud. De salarisschaal begint zo rond de €1600 en loopt op tot een maximum van rond de €6000  bruto.

Salarisschaal Bos - en Natuurbeheerder

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Bos - en Natuurbeheerder

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Bos - en Natuurbeheerder


Bos - en Natuurbeheerder worden: Opleidingen tot Bos - en Natuurbeheerder

Wil je Bos - en Natuurbeheerder worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Bos - en Natuurbeheerder.

Hoe word je een Bos - en Natuurbeheerder? 

Je kunt Bos- en Natuurbeheerder worden met opleidingen op drie verschillende niveaus.

De eerste optie is een MBO opleiding tot Medewerker Bos- en Natuurbeheer of Opzichter Bos- en Natuurbeheerder. Deze studie, te volgen in BOL en BBL op drie niveaus, duurt afhankelijk van het niveau rond de drie jaar.

De HBO opleiding en de WO bachelor richting Bos- en Natuurbeheer duren drie jaar.

Op MBO niveau zul je veelal meer uitvoerende taken krijgen en met HBO of een WO bachelor zul je meer organisatorisch aan het werk gaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Bos - en Natuurbeheerder

Er zijn geen opleidingen Bos - en Natuurbeheerder aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Bos - en Natuurbeheerder in werkt

Bekijk alle opleidingen Agrarisch & Milieu


Bos - en Natuurbeheerder worden: Omscholen tot Bos - en Natuurbeheerder

Als je je wilt omscholen tot Bos - en Natuurbeheerder is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Bos - en Natuurbeheerder zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Bos - en Natuurbeheerder dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Bos - en Natuurbeheerder

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Bos - en Natuurbeheerder

Als je Bos - en Natuurbeheerder wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Bos - en Natuurbeheerder zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Bos - en Natuurbeheerder

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Bos - en Natuurbeheerder?


Competenties en Vaardigheden Bos - en Natuurbeheerder:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Bos - en Natuurbeheerder.

Welke competenties heeft een Bos - en Natuurbeheerder nodig?

Een Bos - en Natuurbeheerder heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Anticiperen
Anticiperen

Steekwoorden: analytisch vermogen, initiatief ontplooien, inzicht in omgeving, inlevingsvermogen

Omschrijving

Deze personen lopen vaak voorop en herkennen situaties. Ze weten vervolgens hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Deze personen leggen verbanden tussen verleden, heden en proberen hier in de toekomst op in te spelen.

Sterke punten
Deze personen hebben over het algemeen een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ze leggen verbanden en scheiden hoofd- en bijzaken. Daarnaast nemen deze personen vaak initiatief en proberen ze zich in te leven in de situatie en andere personen.

Zwakke punten
Doordat deze personen veel van te voren weren, kan ze voorspelbaar overkomen. Door sommige mensen wordt dit als saai ervaren. Verder kan deze competentie de creativiteit beperken. Doordat veel zaken van tevoren vast liggen, is er minder ruimte voor creatieve oplossingen.

Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid

Steekwoorden: beslissingen, argumenten, overtuigen, durf

Omschrijving

Deze personen durven beslissingen te nemen. Dit doen ze bijvoorbeeld door een bepaalde actie uit te voeren of een regel in te stellen. Deze besluitvaardige personen stellen hun beslissingen niet uit tot ze alle informatie hebben, zij proberen zo snel mogelijk de knoop door te maken. Bij eventuele consequenties kan hij terugkomen op de beslissing en een andere keuze maken. De persoon weet de beslissingen op een goede manier te onderbouwen.

Sterke punten
Deze personen weten anderen te overtuigen van hun besluit, ze gebruiken hierbij verschillende argumenten die passen bij hun standpunt. Voor het nemen van besluiten is lef nodig, hierover beschikt deze besluitvaardige persoon dan ook.

Zwakke punten
Aan het nemen van beslissingen zitten risico’s en deze risico’s kunnen gevolgen hebben. Op het moment dat deze persoon te snel teveel beslissingen neemt, kan hij roekeloos worden en zijn oog voor het resultaat verliezen. Het is dan ook van belang dat deze persoon op het juiste moment de juiste beslissing neemt en goed nadenkt over de voor- en nadelen ervan.

Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien

Steekwoorden: proactief, ondernemend, toekomst, ambitieus

Omschrijving

Deze personen komen zelf met oplossingen of nieuwe ideeën. Ze zien bepaalde kansen en proberen hierop in te spelen. Met het oplossen van problemen of het maken van taken reageren deze personen proactief. Ze staan vooraan om iets te ondernemen.

Sterke punten
Proactiviteit is een eigenschap die direct wordt gekoppeld aan initiatiefnemende personen. Ze zijn ook ambitieus. Ze willen dingen verbeteren, problemen oplossen, doelen stellen en die ook bereiken. Daarnaast komen ze vaak met creatieve ideeën en kijken daarbij optimistisch naar de toekomst.

Zwakke punten
Deze personen kunnen overijverig overkomen. Ze hebben altijd ideeën en oplossingen. Deze competentie wordt dan ook weleens gekoppeld aan de term bemoeial. Een idee opperen wanneer dit niet gewenst is, kan voor veel mensen frustrerend zijn. Daarnaast kunnen iniatiefnemers betweterig overkomen, omdat zij altijd vooraan staan. Anderen krijgen dan minder kans hun ideeën op tafel te leggen.

 

Innovatief
Innovatief

Steekwoorden: ideeën, creatief, conceptueel denken

Omschrijving

Deze mensen zijn in staat om patronen en randvoorwaarden los te laten en oplossingen of nieuwe manier van denken te ontwikkelen. Zij kijken eerst naar het resultaat, bedenken vervolgens oplossingen en betrekken vervolgens pas de randvoorwaarden en regels. Tijdens brainstormsessies komen deze mensen vaak met heel veel ideeën.

Sterke punten
De competentie ‘innovatief’ heeft veel overeenkomsten met de competentie ‘creativiteit’. Deze mensen hebben vaak veel verschillende creatieve ideeën. Daarbij houden ze het resultaat wel voor ogen. Verder kunnen deze innovators vaak goed conceptueel denken, zij zien oplossingen voor problemen en kijken hierbij niet direct naar de regels en randvoorwaarden.

Zwakke punten
Hierbij geldt dat creativiteit een valkuil kan zijn, veel verschillende ideeën kunnen zorgen voor chaos. Deze mensen hebben zoveel verschillende ideeën en soms bestaan deze enkel uit losse flodders. Daarbij kunnen de ideeën onrealistisch zijn, omdat ze geen rekening houden met regels en randvoorwaarden.

Integriteit
Integriteit

Steekwoorden: discipline, betrouwbaar, structureel, loyaal

Omschrijving

Integere mensen voeren zorgvuldig hun taken uit. Ze houden hierbij rekening met de geldende sociale en ethische normen ten aanzien van gevoelige informatie, contact met anderen en posities en belangen. Deze mensen houden zichzelf verantwoordelijk voor hun werkzaamheden. Moraliteit staat hoog in het vaandel bij deze mensen.

Sterke punten
Deze mensen zijn eerlijk, betrouwbaar en bekijken alles vanuit een moreel oogpunt. Verder zijn integere mensen vaak erg gestructureerd en raken ze bij tegenslag niet van hun stuk. Bovendien zijn deze mensen vaak erg beheerst. Deze mensen worden ook wel vaak loyaal genoemd.

Zwakke punten
Integere mensen hebben vaak moeite met zeggen wat ze bedoelen. Ze hebben moeite met de informatie helder en duidelijk te verspreiden. Verder laten zij zich snel afleiden van hun werkzaamheden. Sommige integere mensen zijn goed in het manipuleren van anderen. Ze houden bewust informatie achter, of ze zijn loslippig met betrekking tot vertrouwelijke informatie. Dit gebeurt vaak met het oog op het eigenbelang.

Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving

Steekwoorden: luisteren, doelstellingen, motiveren, zelfontwikkeling, resultaatgericht

Omschrijving

Deze personen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de organisatie en proberen hun kennis in te zetten waar dat mogelijk is.

Sterke punten
Mensen die inzicht hebben in de omgeving kunnen weloverwogen beslissingen nemen. Ze zijn resultaatgericht en maken beslissingen die helpen het doel te bereiken. Ze ontwikkelen zichtzelf en kunnen anderen motiveren zich ook te ontwikkelen. 

Zwakke punten
Soms hebben mensen zoveel informatie over hun omgeving, dat ze moeite hebben hoofd- en bijzaken te scheiden. Ze kunnen zich dan verliezen in details en geen heldere beslissingen nemen.  

Leiderschap
Leiderschap

Steekwoorden: delegeren, luisteren, overtuigen, taken verdelen

Omschrijving

Deze mensen kunnen individuen en groepen aansturen. De leiders maken een goede balans tussen delegeren en bijvoorbeeld regels opleggen. Deze personen leggen anderen uit wat er van hen wordt verwacht. Op die manier kunnen zij een project sturen. Daarbij kunnen leiders de verantwoordelijkheden bij anderen neerleggen.

Sterke punten
Een goede leider kan luisteren, iemand opfleuren, maar ook overtuigen. De leider maakt beslissingen en probeert ervoor iedereen het beste uit te halen. Een goede leider laat dingen los, maar probeert ook overzicht te houden. Ook kan een goede leider anderen inspireren en motiveren om gezamenlijk een doel te bereiken. Hij neemt hierbij het resultaat als uitgangspunt.

Zwakke punten
Sommige leiders willen teveel zelf doen, hierdoor krijgen werknemers niet de kans om zich te ontwikkelen. Ook kan dit voor frustratie en stress zorgen. Ook kunnen leiders het resultaat zo voorop stellen dat de omgeving wegvalt. 

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Zelfsturing
Zelfsturing

Steekwoorden: processen, ontwikkeling, ambitieus, flexibel

Wat is Zelfsturing?

Deze mensen willen graag op de hoogte blijven van voor hen relevante ontwikkelingen. Zij zoeken proactief naar nieuwe informatie. Zij voelen zichzelf verantwoordelijk voor hun ontwikkeling of een bepaald proces. Deze mensen kijken hierbij naar het resultaat dat ze willen behalen.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak ambitieus en resultaatgericht. Ze stellen voor zichzelf doelen op en proberen deze doelen te behalen. Daarbij zijn deze mensen vaak flexibel, ze zijn verantwoordelijk voor zichzelf en kunnen zich aanpassen aan de situatie en de omgeving. Hierbij houden ze hun doelstellingen voor ogen. Daarbij hebben deze mensen vaak een goede zelfkennis. Ze weten hun zwakke en sterke kanten te benoemen en houden nemen deze dan ook mee in het maken van beslissingen of het stellen van doelen.

Zwakke punten              
Mensen die zichzelf teveel proberen te sturen, worden soms bestempeld als star. Zij wijken niet af van hun ideeën en hierdoor wordt de spontaniteit aangetast. Zij hebben precies uitgestippeld waar ze naar toe willen en spontane (creatieve) uitspattingen worden ontweken.

Vaardigheden Bos - en Natuurbeheerder

 • Analytisch vermogen
 • Proactief
 • Oplossingsgericht
 • Doelgericht
 • Verbanden leggen
 • Luisteren
 • Wendbaarheid
 • Ondernemend
 • Initiatief
 • Voorspellen
 • Methodisch ontwerpen
 • Creatief denken
 • Keuzes maken
 • Verantwoording
 • Geheimhouding
 • Beslissen
 • Zelfvertrouwen
 • Leiding geven
 • Plannen
 • Motiveren
 • Voorbereiden
 • Methodisch werken
 • Prioriteiten stellen
 • Vernieuwend
 • Betrouwbaar
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Bos - en Natuurbeheerder

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Bos - en Natuurbeheerder passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Bos - en Natuurbeheerder nodig? 

Als Bos- en Natuurbeheerder zal je niet alleen zelf de handen uit de mouwen steken maar ook plannen en organiseren wat anderen uit moeten gaan voeren. Je moet dus ook leiding kunnen geven aan de beheerders en de mensen waar je mee te maken krijgt wanneer er bijvoorbeeld een nieuw natuurgebied moet worden aangelegd of een bestaand gebied moet worden aangepast (Baas).

Een praktische kijk op de dingen en een sterke wil om je taken goed uit te voeren zijn goede eigenschapen voor een Bos- en Natuurbeheerder. Je krijgt in principe maar een kans om een nieuw natuurgebied aan te leggen en moet daarbij kijken naar flora en fauna, de praktische kant en de financiële kant (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Bos - en Natuurbeheerder


Eigenschappen Bos - en Natuurbeheerder

 • Zelfverzekerd
 • Overwicht
 • Gedrevenheid
 • Enthousiast
 • Ondernemend
 • Originaliteit
 • Creativiteit
 • GepassioneerdArbeidsmarktperspectief Bos - en Natuurbeheerder

Wat zijn de baankansen voor een Bos - en Natuurbeheerder?

Functies in het beheer van natuur zoals Bos- en Natuurbeheerder zijn dun gezaaid. Het is een gewilde sector en het aantal banen is beperkt.

In hoeverre je kunt groeien hangt af van waar je precies start. Wanneer je start vanuit MBO niveau 1, dan begin je als medewerker bos - en natuurbeheer en kun je door naar een MBO functie niveau 3 als voorman bij een instantie voor bos - en natuurbeheer. Daarna kun je doorgroeien naar de functie van opzichter of uitvoerder dan wel afdelingschef. Met HBO niveau of een WO bachelor, dan wel genoeg ervaring kun je nog weer hoger opwerken in het leidinggevende segment. Je kunt dan bijvoorbeeld aan het werk  als beleids- of stafmedewerker bij de overheid of natuurbeersorganisaties,  als deskundige, beheerder, projectleider of rentmeester bij de overheid.

De actuele kans op werk voor een Bos - en Natuurbeheerder

Het beroep Bos - en Natuurbeheerder is onderdeel van de beroepsfamilie Boswachters, bos- en natuurbeheerders. De kans op werk voor de beroepsfamilie Boswachters, bos- en natuurbeheerders is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

4

Baankans Bos - en Natuurbeheerder

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Doorgroei mogelijkheden Bos - en Natuurbeheerder

Je kunt als Bos - en Natuurbeheerder een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Bos - en Natuurbeheerder is onderdeel van de beroepsfamilie Boswachters, bos- en natuurbeheerders. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Bos - en Natuurbeheerder


Organisaties waar een Bos - en Natuurbeheerder werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Bos - en Natuurbeheerder meestal werkt.

Waar werkt een Bos - en Natuurbeheerder?

Natuurbeschermingsorganisaties en natuurbeheersorganisaties zijn niet bedoeld om winst te maken. Dat wil zeggen dat een Bos- en natuurbeheerder werkzaam zal zijn binnen de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Netwerk Bos - en Natuurbeheerder

Met wie werkt een Bos - en Natuurbeheerder samen? 

Afhankelijk van welke functie hij op dat moment bekleedt heeft de Bos- en Natuurbeheerder met verschillende mensen te maken. Aan de ene kant de mensen in een meer uitvoerende functie zoals de medewerker bos- en natuurbeheer en de voorman en aan de andere kant de medewerkers in de meer leidinggevende en coördinerende functies zoals de opzichter en de afdelingschef.

Tot slot heb je ook nog te maken met het management van de organisatie waarbinnen je werkt en de organisaties die extern worden ingeschakeld. Denk bijvoorbeeld aan de kwekers van bomen en planten bij inrichting van een nieuw gebied. 


 • Medewerker Bos- en Natuurbeheer
 • Opzichter
 • Afdelingschef
 • Voorman
 • Leverancier
Bos - en Natuurbeheerder

Interview met een Bos - en Natuurbeheerder

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Alles over het beroep Bos - en Natuurbeheerder in één oogopslag

Netwerk:

 • Medewerker Bos- en Natuurbeheer
 • Opzichter
 • Afdelingschef
 • Voorman
 • Leverancier

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €6000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

4Ga direct naar