Boeken Sous-chef

Als Sous-chef is er  de mogelijkheid om door te groeien tot chef-kok. Het werk als Sous-chef binnen een keuken is vaak een manier om ervaring op te doen met leidinggevende functies in de keuken en een opstap naar de functie van chefkok waarbij men geheel aan het hoofd van de keuken staat. Tevens is het mogelijk om uiteindelijk door de groeien naar bedrijfsleider van het restaurant of bedrijf waar men werkzaam is. Ook kan een sous-chef uiteindelijk zelf ondernemer worden en een horecabedrijf opzetten.

De arbeidsmarkt voor Koks is over het algemeen goed. De vacaturegraad in de horeca is hoger dan in andere bedrijfstakken. De werkgelegenheid in de horeca neemt, echter ten opzichte van de werkgelegenheid in vorige jaren in deze sector, geleidelijk af.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Sous-chef. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Sous-chef. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Sous-chef die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 43 beste boeken voor een Sous-chef:

Mastering the Art of Sous Vide Cooking

Mastering the Art of Sous Vide Cooking

Mastering the Art of Sous Vide Cooking - Engels | Paperback | 9781624146664 | 192 pagina's

Chefs swear by sous vide as the ultimate way to achieve perfectly cooked and flavourful foods. Justice Stewart has become a specialist with the sous vide technique and creates restaurant-quality dishes with texture and flavour that couldn't be replicated until now - and the secret is it's not that hard. Justice's techniques are just as …

Sous Chef

Sous Chef

Sous Chef - E-book | 9786158010313

Görnyedő hátak lakatják jol a gyomrot. . . . Ebben a lenyűgöző és egyedi könyvben Michael Gibney mindössze huszonnégy ora történetébe sűrítve eleveníti fel mindazt a sokrétű bajtársi viszonyt és kulináris koreográfiát, amely egy elit New York-i étterem mindennapjait jellemzi. Az olvaso igazi informácio-záporban tudja meg, hogyan is készül el egy-egy pazar fogás - avagy …

Serafina and the Psycho Sous-Chef

Serafina and the Psycho Sous-Chef

Serafina and the Psycho Sous-Chef - Engels | E-book | 9781910245040

A lust more addictive than spirits... Whisky-swilling vampire Phil has his own reasons for returning to Edinburgh. They don't include rescuing beautiful amnesiac damsels in distress, and yet one night after escaping from an old enemy, that's exactly what he does. At first his motive is curiosity because of Linnie's apparent connection to his enemy, …

Sous Chef

Sous Chef

Sous Chef - Engels | Druk: Main | Paperback | 9781782112549 | 240 pagina's

NAMED ONE OF THE TEN BEST NONFICTION BOOKS OF THE YEAR BY TIME The back must slave to feed the belly. . . . In this urgent and unique book, chef Michael Gibney uses twenty-four hours to animate the intricate camaraderie and culinary choreography in an upscale New York restaurant kitchen. Here readers will find …

Guide Pratique d'Administration, � l'Usage Des Chefs de Bureau de Pr�fecture

Guide Pratique d'Administration, � l'Usage Des Chefs de Bureau de Pr�fecture

Guide Pratique d'Administration, � l'Usage Des Chefs de Bureau de Pr�fecture - Franstalig | Paperback | 9782013357685 | 982 pagina's

Guide pratique d'administration, a l'usage des chefs de bureau de prefecture, secretaires de sous-prefectures, maires... par Edouard Laureau, ...Date de l'edition originale: 1914Ce livre est la reproduction fidele d'une oeuvre publiee avant 1920 et fait partie d'une collection de livres reimprimes a la demande editee par Hachette Livre, dans le cadre d'un partenariat avec la …

Sous Vide Cooking with Sansaire

Sous Vide Cooking with Sansaire

Sous Vide Cooking with Sansaire - Engels | Hardcover | 9781462120680 | 216 pagina's
Sous Vide Cookbook

Sous Vide Cookbook

Sous Vide Cookbook - Engels | Paperback | 9781094677163 | 114 pagina's
Sous Chef

Sous Chef

Sous Chef - Engels | Druk: 1 | Paperback | 9780804177894 | 240 pagina's

NAMED ONE OF THE TEN BEST NONFICTION BOOKS OF THE YEAR BY TIME The back must slave to feed the belly. . . . In this urgent and unique book, chef Michael Gibney uses twenty-four hours to animate the intricate camaraderie and culinary choreography in an upscale New York restaurant kitchen. Here readers will find …

Sous Vide

Sous Vide

Sous Vide - Engels | Hardcover | 9781984822284 | 288 pagina's

Just as Hugh Acheson brought a chef's mind to the slow cooker in The Chef and the Slow Cooker, so he brings a home cook's perspective to sous vide, with 90 recipes that demystify the technology for readers and unlock all of its potential.

Sous Chef

Sous Chef

Sous Chef - Engels | Luisterboek | 9780804192101 | 240 pagina's | Speelduur: 05:42:58

NAMED ONE OF THE TEN BEST NONFICTION BOOKS OF THE YEAR BY TIME The back must slave to feed the belly. . . . In this urgent and unique book, chef Michael Gibney uses twenty-four hours to animate the intricate camaraderie and culinary choreography in an upscale New York restaurant kitchen. Here readers will find …

per pagina