Life Sciences Life Sciences

Sector Life Sciences

De sector Sector Life Sciences bestaat uit veel verschilende categorieën. Mensen die werkzaam zijn binnen de Life Sciencesbranche houden zich bezig met de ontwikkeling van innovatieve producten en technologieën. Kennisontwikkeling en onderzoek zijn dan ook belangrijke aspecten binnen deze sector. De uiteindelijke doelstellingen van Life Sciences is het verbeteren van de gezondheid van mensen, dieren en planten. Door verschillende demografische ontwikkelingen (bijvoorbeeld de vergrijzing), opkomsten van nieuwe technologieën, toename van overheidsregels en afname van gezondheidszorg, zal de sector Life Sciences moeten meebewegen om zich in de toekomst staande te kunne houden. De investeringen voor onderzoeken en ontwikkelingen in deze sector zijn enorm en de looptijd van deze ontwikkelingen en onderzoeken is erg lang. Onder treft u alle life science functies en beroepen en uiteraard ook de vacatures.

Wat wordt er verdiend in de sector Life Sciences?

Binnen deze sector kan veel geld verdiend worden. Daarentegen worden er ook hoge kosten gemaakt. Mensen die werkzaam zijn in deze sector hebben over het algemeen een hoge opleiding genoten en hierdoor verdienen zij een hoger dan modaal salaris. Daarnaast kunnen er bonussen verdiend worden, bijvoorbeeld bij een doorbraak tijdens een bepaald onderzoek. Deze sector wordt ook wel genoemd: lifescienceindustrie, lifescience branche, werken in de life sciences, nanotechnologie, biotechnologie enz.

30 Beroepen in de sector Life Sciences

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op studierichtingen
  • Verfijn op opleidingsniveaus
   • Meer
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Sales Manager
  Salaris: €2500 tot €6500
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep sales manager. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je sales manager wordt.
  Agoog
  Salaris: €2000 tot €3000
  Opleiding: HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep agoog. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je agoog wordt.
  Biomedisch Analist
  Salaris: €1599 tot €3820
  Opleiding: MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep biomedisch analist. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je biomedisch analist wordt.
  Moleculair Bioloog
  Salaris: €2400 tot €4024
  Opleiding: WO, Postdoc
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep moleculair bioloog. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je moleculair bioloog wordt.
  Klinisch Moleculair Geneticus
  Salaris: €3860 tot €6230
  Opleiding: WO, Postdoc
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep klinisch moleculair geneticus. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je klinisch moleculair geneticus wordt.
  Biotechnoloog
  Salaris: €2000 tot €5555
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep biotechnoloog. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je biotechnoloog wordt.
  Producttechnoloog
  Salaris: €2500 tot €5000
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep producttechnoloog. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je producttechnoloog wordt.
  Agrotechnoloog
  Salaris: €2350 tot €5600
  Opleiding: WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep agrotechnoloog. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je agrotechnoloog wordt.
  Landbouwtechnisch Ingenieur
  Salaris: €4500 tot €8000
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep landbouwtechnisch ingenieur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je landbouwtechnisch ingenieur wordt.
  Plantenteeltdeskundige
  Salaris: €2300 tot €4500
  Opleiding: WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep plantenteeltdeskundige. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je plantenteeltdeskundige wordt.
  per pagina

  Filter