U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Onderzoeker Bacteriologie

Onderzoeker Bacteriologie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een onderzoeker Bacteriologie? Lees de functieomschrijving.

 

De onderzoeker Bacteriologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Bacteriologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Bacteriologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Bacteriologie probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Bacteriologie voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Bacteriologie is gespecialiseerd in het onderzoek doen naar bacteriën uit het menselijk lichaam waardoor bepaald kan worden op welke medicijnen de patiënt zal reageren. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Bacteriologie wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

Mensen vonden ons op: Job Onderzoeker Bacteriologie, Baan Onderzoeker Bacteriologie, Onderzoeker Bacteriologie Worden, Functie-eisen Onderzoeker Bacteriologie, Verantwoordelijkheden Onderzoeker Bacteriologie, Functieprofiel Onderzoeker Bacteriologie, Wat doet een Onderzoeker Bacteriologie, Werken als Onderzoeker Bacteriologie.

Onderzoeker Bacteriologie worden: Opleiding tot onderzoeker Bacteriologie

 

De onderzoeker Bacteriologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Bacteriologie zich in Bacteriologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Bacteriologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Bacteriologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Bacteriologie aan de slag te gaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Bacteriologie, Onderzoeker Bacteriologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Bacteriologie, Scholing Onderzoeker Bacteriologie, Studie Onderzoeker Bacteriologie, Bijscholing Onderzoeker Bacteriologie, Omscholing Onderzoeker Bacteriologie.

Organisaties waar een onderzoeker Bacteriologie doorgaans werkzaam is

 

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Bacteriologie, Onderzoeker Bacteriologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Bacteriologie, Scholing Onderzoeker Bacteriologie, Studie Onderzoeker Bacteriologie, Bijscholing Onderzoeker Bacteriologie, Omscholing Onderzoeker Bacteriologie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden onderzoeker Bacteriologie

 

De onderzoeker Bacteriologie verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Bacteriologie gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Bacteriologie gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Onderzoeker Bacteriologie, Loon Onderzoeker Bacteriologie, Wat verdien je als Onderzoeker Bacteriologie, Salarisschaal Onderzoeker Bacteriologie, Salarisindicatie Onderzoeker Bacteriologie, Bonus Onderzoeker Bacteriologie, CAO Onderzoeker Bacteriologie, Brutoloon Onderzoeker Bacteriologie, Nettoloon Onderzoeker Bacteriologie, Vakantiedagen Onderzoeker Bacteriologie, Pensioen Onderzoeker Bacteriologie.

Competenties, skills & vaardigheden onderzoeker bacteriologie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Analytisch
 • Samenwerken
 • Kritisch
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Onderzoeker Bacteriologie, Vaardigheden Onderzoeker Bacteriologie, Attitude Onderzoeker Bacteriologie, Kwalificaties Onderzoeker Bacteriologie, Competentieprofiel Onderzoeker Bacteriologie.

Boeken voor het beroep onderzoeker bacteriologie

Wil je meer weten over het beroep onderzoeker bacteriologie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je onderzoeker bacteriologie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken onderzoeker bacteriologie te komen.

Kleine onderzoekers - Insecten | Gottmer

Til de flapjes op en ontdek alles over insecten en andere kleine beestjes - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025769529 | Geen personage | 16 pagina's

'Kleine onderzoekers' is een leuke reeks informatieve prentenboeken met hippe illustraties en wel 30 flappen waar leuke feitjes onder verborgen zitten. In dit deel leer je alles over insecten. Insecten In dit deel van de leuke non-fictiereeks voor kindere...

Kleine onderzoekers - Voertuigen | Ruth Martin

til de flapjes op en bekijk alle voertuigen ook van binnen - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025766061 | 18 pagina's

'Kleine onderzoekers' is een leuke reeks informatieve prentenboeken met hippe illustraties en wel 30 flappen waar leuke feitjes onder verborgen zitten. Dit deel gaat over voertuigen. Kleine onderzoekers: voor nieuwsgierige kinderen De boeken in de reeks '...

Kleine onderzoekers: Dinosauriers (karton). 3+ | Kinderboeken

Til de flapjes op en ontdek alles over dinosauriërs - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025769512 | 18 pagina's

Kinderboek Kleine onderzoekers: Dinosauriers (karton). 3+...

Mensen vonden ons op: boeken voor Onderzoeker Bacteriologie, Onderzoeker Bacteriologie ebooks, boek Onderzoeker Bacteriologie.

Persoonstypen onderzoeker Bacteriologie

De onderzoeker Bacteriologie moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.
Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Onderzoeker Bacteriologie, Karakter Onderzoeker Bacteriologie.

Netwerk onderzoeker Bacteriologie

 

De onderzoeker Bacteriologie heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Bacteriologie en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Bacteriologie contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Bacteriologie dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Bacteriologie en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Bacteriologie soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Onderzoeker Bacteriologie, Medewerkers Onderzoeker Bacteriologie.

Is het beroep onderzoeker Bacteriologie iets voor jou?

Zou je graag onderzoeker Bacteriologie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als onderzoeker Bacteriologie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Onderzoeker Bacteriologie, beroepskeuzetest Onderzoeker Bacteriologie, beroep Onderzoeker Bacteriologie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden onderzoeker Bacteriologie

 

 

De onderzoeker Bacteriologie kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Bacteriologie is al het hoogste binnen de Bacteriologie wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Bacteriologie kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Bacteriologie in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.
Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Bacteriologie daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Arbeidsmarktperspectief score onderzoeker Bacteriologie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep onderzoeker Bacteriologie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Onderzoeker Bacteriologie, Promotie mogelijkheden Onderzoeker Bacteriologie, Carriere Onderzoeker Bacteriologie.

Solliciteren op de functie onderzoeker Bacteriologie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als onderzoeker Bacteriologie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor onderzoeker Bacteriologie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als onderzoeker Bacteriologie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Onderzoeker Bacteriologie, CV Onderzoeker Bacteriologie, sollicitatie Onderzoeker Bacteriologie.

Interviews met onderzoeker Bacteriologie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen onderzoeker Bacteriologie

Vacatures onderzoeker bacteriologie

Op zoek naar een nieuwe baan als Onderzoeker Bacteriologie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Onderzoeker Bacteriologie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De onderzoeker Bacteriologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Bacteriologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Bacteriologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan.

Beoordeling Onderzoeker Bacteriologie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Bacteriologie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Bacteriologie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Zijn medicijnen studeren moeilijker dan geneeskunde? Of is het allebei hetzelfde? Hoelang duurt de opleiding?

Door: Lennard

Het bovenstaande goed lezen Lennard.Ik denk dat je nog heel jong bent.Gr.

Door: medicijnman

Reageer op dit beroep