U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent accountability

Docent accountability worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent accountability? Lees de functieomschrijving.

De docent accountability geeft les in het vak accountability.

De docent accountability geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, marketing en communicatie, marketing of een andere soortgelijke opleiding. De docent accountability geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak accountability. Dit vak gaat over het inzicht in de bijdrage, samenhang, beoordeling en kwaliteit van communicatie bij het realiseren van doelstellingen binnen een organisatie.

De docent accountability ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens en bekijkt deze, bespreekt deze en becijfert deze. Na aanleiding van al deze opdrachten kijkt de docent accountability naar de studievoortgang en ontwikkelingen van de leerlingen/studenten, bespreekt deze met hen en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

De docent accountability heeft verstand van het vak accountability en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier over te brengen op zijn leerlingen/studenten. Hij let goed op hun studievoortgang en let daarnaast op hun houding en gedrag in de klas en treedt waar nodig streng op wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent accountability de leerlingen/studenten ook op stage bezoeken om te kijken hoe het daar met ze gaat en om hun vordering met de stagebegeleider te bespreken. Ook zal hij aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om de school, de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Mensen vonden ons op: Job Docent accountability, Baan Docent accountability, Docent accountability Worden, Functie-eisen Docent accountability, Verantwoordelijkheden Docent accountability, Functieprofiel Docent accountability, Wat doet een Docent accountability, Werken als Docent accountability.

Docent accountability worden: Opleiding tot docent accountability

De docent accountability heeft zelf een WO of HBO opleiding communicatie gedaan (bijvoorbeeld ''communicatiewetenschap'', ''communicatie'', ''communicatie en Informatiewetenschappen'' of ''Tekst en communicatie'', of heeft de opleiding marketingmanagement gevolgd en is na enige jaren praktijkervaring les gaan geven als docent accountability.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent accountability, Docent accountability Worden, Opleidingsniveau Docent accountability, Scholing Docent accountability, Studie Docent accountability, Bijscholing Docent accountability, Omscholing Docent accountability.

Organisaties waar een docent accountability doorgaans werkzaam is

De docent accountability werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent accountability, Docent accountability Worden, Opleidingsniveau Docent accountability, Scholing Docent accountability, Studie Docent accountability, Bijscholing Docent accountability, Omscholing Docent accountability.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent accountability

De docent accountability verdient tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent accountability, Loon Docent accountability, Wat verdien je als Docent accountability, Salarisschaal Docent accountability, Salarisindicatie Docent accountability, Bonus Docent accountability, CAO Docent accountability, Brutoloon Docent accountability, Nettoloon Docent accountability, Vakantiedagen Docent accountability, Pensioen Docent accountability.

Competenties, skills & vaardigheden docent accountability

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak accountability
Mensen vonden ons op: Kennis Docent accountability, Vaardigheden Docent accountability, Attitude Docent accountability, Kwalificaties Docent accountability, Competentieprofiel Docent accountability.

Boeken voor het beroep docent accountability

Wil je meer weten over het beroep docent accountability? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent accountability bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent accountability te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent accountability, Docent accountability ebooks, boek Docent accountability.

Persoonstypen docent accountability

De docent accountability is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en daarnaast op de ontwikkelingen binnen de huidige maatschappij en cultuur. Daarnaast is de docent accountability een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak accountability over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding of extra adviezen en/of tips.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent accountability, Karakter Docent accountability.

Netwerk docent accountability

Het netwerk van de docent accountability bestaat uit zijn collega's, de directeur van de school, zijn leerlingen/studenten, de stagebegeleiders op de stagebedrijven en mensen uit het vak.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent accountability, Medewerkers Docent accountability.

Is het beroep docent accountability iets voor jou?

Zou je graag docent accountability willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent accountability bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent accountability, beroepskeuzetest Docent accountability, beroep Docent accountability kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent accountability

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent accountability is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen..

Naast zijn werkzaamheden in de klas kan de docent accountability ook een mentorrol op zich nemen op de opleiding waar hij werkt.

Arbeidsmarktperspectief score docent accountability

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent accountability. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent accountability, Promotie mogelijkheden Docent accountability, Carriere Docent accountability.

Solliciteren op de functie docent accountability

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent accountability dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent accountability belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent accountability. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent accountability, CV Docent accountability, sollicitatie Docent accountability.

Interviews met docent accountability

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Vacatures docent accountability

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent accountability? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent accountability. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent accountability geeft les in het vak accountability. De docent accountability geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, marketing en communicatie, marketing of een andere soortgelijke opleiding. De docent accountability geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak accountability.

Beoordeling Docent accountability

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent accountability' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent accountability

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep