U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent onderhoudsmanagement

Docent onderhoudsmanagement worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent onderhoudsmanagement? Lees de functieomschrijving.

De docent onderhoudsmanagement geeft les in het vak onderhoudsmanagement.

De docent onderhoudsmanagement geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent onderhoudsmanagement is zijn kennis en visie op het gebied van het vak onderhoudsmanagement overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak onderhoudsmanagement. Hij geeft onder andere les in/over onderwerpen als het onderhouden van technische systemen en producten en correctief en preventief onderhoud.

De docent onderhoudsmanagement ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent onderhoudsmanagement de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent onderhoudsmanagement heeft verstand van het vak onderhoudsmanagement en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent onderhoudsmanagement projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent onderhoudsmanagement ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent onderhoudsmanagement, Baan Docent onderhoudsmanagement, Docent onderhoudsmanagement Worden, Functie-eisen Docent onderhoudsmanagement, Verantwoordelijkheden Docent onderhoudsmanagement, Functieprofiel Docent onderhoudsmanagement, Wat doet een Docent onderhoudsmanagement, Werken als Docent onderhoudsmanagement.

Docent onderhoudsmanagement worden: Opleiding tot docent onderhoudsmanagement

De docent onderhoudsmanagement heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''onderhoudsmanagement''.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent onderhoudsmanagement, Docent onderhoudsmanagement Worden, Opleidingsniveau Docent onderhoudsmanagement, Scholing Docent onderhoudsmanagement, Studie Docent onderhoudsmanagement, Bijscholing Docent onderhoudsmanagement, Omscholing Docent onderhoudsmanagement.

Organisaties waar een docent onderhoudsmanagement doorgaans werkzaam is

De docent onderhoudsmanagement geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent onderhoudsmanagement, Docent onderhoudsmanagement Worden, Opleidingsniveau Docent onderhoudsmanagement, Scholing Docent onderhoudsmanagement, Studie Docent onderhoudsmanagement, Bijscholing Docent onderhoudsmanagement, Omscholing Docent onderhoudsmanagement.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent onderhoudsmanagement

Het salaris van de docent onderhoudsmanagement die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent onderhoudsmanagement, Loon Docent onderhoudsmanagement, Wat verdien je als Docent onderhoudsmanagement, Salarisschaal Docent onderhoudsmanagement, Salarisindicatie Docent onderhoudsmanagement, Bonus Docent onderhoudsmanagement, CAO Docent onderhoudsmanagement, Brutoloon Docent onderhoudsmanagement, Nettoloon Docent onderhoudsmanagement, Vakantiedagen Docent onderhoudsmanagement, Pensioen Docent onderhoudsmanagement.

Competenties, skills & vaardigheden docent onderhoudsmanagement

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak onderhoudsmanagement
Mensen vonden ons op: Kennis Docent onderhoudsmanagement, Vaardigheden Docent onderhoudsmanagement, Attitude Docent onderhoudsmanagement, Kwalificaties Docent onderhoudsmanagement, Competentieprofiel Docent onderhoudsmanagement.

Boeken voor het beroep docent onderhoudsmanagement

Wil je meer weten over het beroep docent onderhoudsmanagement? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent onderhoudsmanagement bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent onderhoudsmanagement te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Doeltreffende didactiek | Walter Geerts

directe instructie en differentiatie voor de lerende leraar - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789046906194 | 175 pagina's

Doeltreffende didactiek 1e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046906194 Ervaren leraren weten intuïtief welke didactische handigheid ze moeten kiezen voor een bepaalde situatie of leerling. Maar hoe pak je het als beginne...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent onderhoudsmanagement, Docent onderhoudsmanagement ebooks, boek Docent onderhoudsmanagement.

Persoonstypen docent onderhoudsmanagement

De docent onderhoudsmanagement is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent onderhoudsmanagement ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak onderhoudsmanagement over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent onderhoudsmanagement, Karakter Docent onderhoudsmanagement.

Netwerk docent onderhoudsmanagement

Het netwerk van de docent onderhoudsmanagement bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent onderhoudsmanagement, Medewerkers Docent onderhoudsmanagement.

Is het beroep docent onderhoudsmanagement iets voor jou?

Zou je graag docent onderhoudsmanagement willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent onderhoudsmanagement bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent onderhoudsmanagement, beroepskeuzetest Docent onderhoudsmanagement, beroep Docent onderhoudsmanagement kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent onderhoudsmanagement

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent onderhoudsmanagement is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent onderhoudsmanagement de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent onderhoudsmanagement

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent onderhoudsmanagement. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent onderhoudsmanagement, Promotie mogelijkheden Docent onderhoudsmanagement, Carriere Docent onderhoudsmanagement.

Solliciteren op de functie docent onderhoudsmanagement

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent onderhoudsmanagement dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent onderhoudsmanagement belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent onderhoudsmanagement. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent onderhoudsmanagement, CV Docent onderhoudsmanagement, sollicitatie Docent onderhoudsmanagement.

Interviews met docent onderhoudsmanagement

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent onderhoudsmanagement

Vacatures docent onderhoudsmanagement

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent onderhoudsmanagement? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent onderhoudsmanagement. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent onderhoudsmanagement geeft les in het vak onderhoudsmanagement. De docent onderhoudsmanagement geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent onderhoudsmanagement is zijn kennis en visie op het gebied van het vak onderhoudsmanagement overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent onderhoudsmanagement

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent onderhoudsmanagement' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent onderhoudsmanagement

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep