Docent kwantitatieve methoden en technieken worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent kwantitatieve methoden en technieken? Lees de functieomschrijving.

De docent kwantitatieve methoden en technieken geeft les in het vak kwantitatieve methoden en technieken.

De docent kwantitatieve methoden en technieken geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding.

De docent kwantitatieve methoden en technieken ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent kwantitatieve methoden en technieken de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent kwantitatieve methoden en technieken heeft verstand van het vak kwantitatieve methoden en technieken en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent kwantitatieve methoden en technieken projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent kwantitatieve methoden en technieken ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent kwantitatieve methoden en technieken, Baan Docent kwantitatieve methoden en technieken, Docent kwantitatieve methoden en technieken Worden, Functie-eisen Docent kwantitatieve methoden en technieken, Verantwoordelijkheden Docent kwantitatieve methoden en technieken, Functieprofiel Docent kwantitatieve methoden en technieken, Wat doet een Docent kwantitatieve methoden en technieken, Werken als Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Docent kwantitatieve methoden en technieken worden: Opleiding tot docent kwantitatieve methoden en technieken

De docent kwantitatieve methoden en technieken heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' gevolgd (HBO, vierjarig).

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent kwantitatieve methoden en technieken, Docent kwantitatieve methoden en technieken Worden, Opleidingsniveau Docent kwantitatieve methoden en technieken, Scholing Docent kwantitatieve methoden en technieken, Studie Docent kwantitatieve methoden en technieken, Bijscholing Docent kwantitatieve methoden en technieken, Omscholing Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Organisaties waar een docent kwantitatieve methoden en technieken doorgaans werkzaam is

De docent kwantitatieve methoden en technieken geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent kwantitatieve methoden en technieken, Docent kwantitatieve methoden en technieken Worden, Opleidingsniveau Docent kwantitatieve methoden en technieken, Scholing Docent kwantitatieve methoden en technieken, Studie Docent kwantitatieve methoden en technieken, Bijscholing Docent kwantitatieve methoden en technieken, Omscholing Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent kwantitatieve methoden en technieken

Het salaris van de docent kwantitatieve methoden en technieken die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent kwantitatieve methoden en technieken, Loon Docent kwantitatieve methoden en technieken, Wat verdien je als Docent kwantitatieve methoden en technieken, Salarisschaal Docent kwantitatieve methoden en technieken, Salarisindicatie Docent kwantitatieve methoden en technieken, Bonus Docent kwantitatieve methoden en technieken, CAO Docent kwantitatieve methoden en technieken, Brutoloon Docent kwantitatieve methoden en technieken, Nettoloon Docent kwantitatieve methoden en technieken, Vakantiedagen Docent kwantitatieve methoden en technieken, Pensioen Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Competenties, skills & vaardigheden docent kwantitatieve methoden en technieken

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Samenwerken
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
Mensen vonden ons op: Kennis Docent kwantitatieve methoden en technieken, Vaardigheden Docent kwantitatieve methoden en technieken, Attitude Docent kwantitatieve methoden en technieken, Kwalificaties Docent kwantitatieve methoden en technieken, Competentieprofiel Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Boeken voor het beroep docent kwantitatieve methoden en technieken

Wil je meer weten over het beroep docent kwantitatieve methoden en technieken? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent kwantitatieve methoden en technieken bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent kwantitatieve methoden en technieken te komen.

Basisboek Methoden en Technieken incl. toegang tot Prepzone | D.B. Baarda

kwantitatief praktijkgericht onderzoek op wetenschappelijke basis - Nederlands | Druk: 6 | Hardcover | 9789001877095 | 430 pagina's

Basisboek Methoden en Technieken behandelt op een praktische manier de belangrijkste onderzoeksbegrippen en principes. De theorie wordt toegelicht met voorbeelden uit verschillende disciplines, zoals HRM en communicatie. Waarom kiezen voor Basisboek Metho...

Basisboek Methoden en technieken | D.B. Baarda

handleiding voor het opzetten en uitvoeren van kwantitatief onderzoek - Nederlands | Druk: 4 | Hardcover | 9789020733150 | 376 pagina's

Basisboek Methoden en technieken 4e druk is een boek van Ben Baarda uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789020733150 Basisboek Methoden en Technieken behandelt op een praktische manier de belangrijkste onderzoeksbegrippen en principes. De theor...

Lectorenreeks - Onderzoeksvaardigheden voor docenten | Miriam Losse

methoden en technieken voor het uitvoeren en begeleiden van praktijkonderzoek - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789047301219 | 188 pagina's

Lectorenreeks - Onderzoeksvaardigheden voor docenten 1e druk is een boek van Miriam Losse uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789047301219 Onderzoeksvaardigheden voor docenten is zowel een cursus om een valide en betrouwbaar onderzoek uit te kunnen...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent kwantitatieve methoden en technieken, Docent kwantitatieve methoden en technieken ebooks, boek Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Persoonstypen docent kwantitatieve methoden en technieken

De docent kwantitatieve methoden en technieken is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent kwantitatieve methoden en technieken ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak kwantitatieve methoden en technieken over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent kwantitatieve methoden en technieken, Karakter Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Netwerk docent kwantitatieve methoden en technieken

Het netwerk van de docent kwantitatieve methoden en technieken bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent kwantitatieve methoden en technieken, Medewerkers Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Is het beroep docent kwantitatieve methoden en technieken iets voor jou?

Zou je graag docent kwantitatieve methoden en technieken willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent kwantitatieve methoden en technieken bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent kwantitatieve methoden en technieken, beroepskeuzetest Docent kwantitatieve methoden en technieken, beroep Docent kwantitatieve methoden en technieken kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent kwantitatieve methoden en technieken

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent kwantitatieve methoden en technieken is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent kwantitatieve methoden en technieken de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent kwantitatieve methoden en technieken

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent kwantitatieve methoden en technieken. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent kwantitatieve methoden en technieken, Promotie mogelijkheden Docent kwantitatieve methoden en technieken, Carriere Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Solliciteren op de functie docent kwantitatieve methoden en technieken

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent kwantitatieve methoden en technieken dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent kwantitatieve methoden en technieken belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent kwantitatieve methoden en technieken. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent kwantitatieve methoden en technieken, CV Docent kwantitatieve methoden en technieken, sollicitatie Docent kwantitatieve methoden en technieken.

Interviews met docent kwantitatieve methoden en technieken

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent kwantitatieve methoden en technieken

Vacatures docent kwantitatieve methoden en technieken

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent kwantitatieve methoden en technieken? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent kwantitatieve methoden en technieken. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent kwantitatieve methoden en technieken geeft les in het vak kwantitatieve methoden en technieken. De docent kwantitatieve methoden en technieken geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De docent kwantitatieve methoden en technieken ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert.

Beoordeling Docent kwantitatieve methoden en technieken

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent kwantitatieve methoden en technieken' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent kwantitatieve methoden en technieken

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep