U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent management control

Docent management control worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent management control? Lees de functieomschrijving.

De docent management control geeft les in het vak management control.

De docent management control geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent management control is zijn kennis en visie op het gebied van het vak management control overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft onder andere les in onderwerpen als de definitie, doelen en samenhang van management control met overige vakgebieden,financiële stuurmechanismen (budgettering, interne verrekenprijzen) en niet-financiële stuurmechanismen (waaronder balanced scorecard en personnel controls).

De docent management control ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent management control de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent management control heeft verstand van het vak management control en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent management control projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent management control ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent management control, Baan Docent management control, Docent management control Worden, Functie-eisen Docent management control, Verantwoordelijkheden Docent management control, Functieprofiel Docent management control, Wat doet een Docent management control, Werken als Docent management control.

Docent management control worden: Opleiding tot docent management control

De docent management control heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' gevolgd (HBO, vierjarig).

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent management control, Docent management control Worden, Opleidingsniveau Docent management control, Scholing Docent management control, Studie Docent management control, Bijscholing Docent management control, Omscholing Docent management control.

Organisaties waar een docent management control doorgaans werkzaam is

De docent management control geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent management control, Docent management control Worden, Opleidingsniveau Docent management control, Scholing Docent management control, Studie Docent management control, Bijscholing Docent management control, Omscholing Docent management control.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent management control

Het salaris van de docent management control die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent management control, Loon Docent management control, Wat verdien je als Docent management control, Salarisschaal Docent management control, Salarisindicatie Docent management control, Bonus Docent management control, CAO Docent management control, Brutoloon Docent management control, Nettoloon Docent management control, Vakantiedagen Docent management control, Pensioen Docent management control.

Competenties, skills & vaardigheden docent management control

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van management control
Mensen vonden ons op: Kennis Docent management control, Vaardigheden Docent management control, Attitude Docent management control, Kwalificaties Docent management control, Competentieprofiel Docent management control.

Boeken voor het beroep docent management control

Wil je meer weten over het beroep docent management control? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent management control bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent management control te komen.

Sistema Automatizado de Control de Gestion Para La Toma de Decisiones | Lugo Marin Juan

Árboles de Indicadores para El Complejo Docente El Sabino de la UNEFM - Spaanstalig | Paperback | 9783848451241 | 108 pagina's

Mejorar los niveles de calidad y productividad de las instituciones de educacion superior a nivel mundial se constituye en un imperativo a nivel mundial. La presente obra trata de como llevar los conceptos de la gestion de la calidad a una institucion uni...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent management control, Docent management control ebooks, boek Docent management control.

Persoonstypen docent management control

De docent management control is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent management control ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak management control over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent management control, Karakter Docent management control.

Netwerk docent management control

Het netwerk van de docent management control bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent management control, Medewerkers Docent management control.

Is het beroep docent management control iets voor jou?

Zou je graag docent management control willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent management control bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent management control, beroepskeuzetest Docent management control, beroep Docent management control kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent management control

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent management control is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent management control de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent management control

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent management control. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent management control, Promotie mogelijkheden Docent management control, Carriere Docent management control.

Solliciteren op de functie docent management control

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent management control dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent management control belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent management control. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent management control, CV Docent management control, sollicitatie Docent management control.

Interviews met docent management control

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent management control

Vacatures docent management control

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent management control? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent management control. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent management control geeft les in het vak management control. De docent management control geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent management control is zijn kennis en visie op het gebied van het vak management control overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent management control

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent management control' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent management control

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep