Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent productontwikkeling werktuigbouwkunde? Lees de functieomschrijving.

De docent productontwikkeling werktuigbouwkunde geeft les in het vak productontwikkeling.

De docent productontwikkeling geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting van productontwikkeling of een andere technische opleiding. De docent productontwikkeling geeft les in alle facetten van het vak productontwikkeling. Zo leert hij zijn leerlingen/studenten alles over productontwikkeling met betrekking tot werktuigbouw. De docent productontwikkeling geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, toetsen, tentamens en projecten die hij vervolgens ook zelf nakijkt, bespreekt en eventueel becijfert. Daarnaast zal de docent productontwikkeling de ontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwkeurig in de gaten houden en individuele begeleiding of extra tips en advies geven wanneer een leerling/student hierom vraagt of wanneer hij ziet dat het nodig is.

De docent productontwikkeling heeft zelf veel verstand van het vak productontwikkeling en weet zijn kennis op een interessante, educatieve en begrijpelijke manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student de orde in de klas verstoord om de orde in de klas te bewaren/herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent productontwikkeling ook aanwezig zijn bij vergaderingen om de opleiding en de leerlingen/studenten met zijn collega's te bespreken en is hij aanwezig op ouderavonden om met ouders van leerlingen/studenten te praten over de voortgang van de leerling/student.

Mensen vonden ons op: Job Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Baan Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde Worden, Functie-eisen Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Verantwoordelijkheden Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Functieprofiel Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Wat doet een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Werken als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde worden: Opleiding tot docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

De docent productontwikkeling heeft een opleiding ''Leraar 2de graad Techniek'' of ''Leraar 2de Graad Werktuigbouwkunde I en II'' gevolgd. Deze opleidingen zijn HBO en vierjarig.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde Worden, Opleidingsniveau Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Scholing Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Studie Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Bijscholing Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Omscholing Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Organisaties waar een docent productontwikkeling werktuigbouwkunde doorgaans werkzaam is

De docent productontwikkeling werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde Worden, Opleidingsniveau Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Scholing Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Studie Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Bijscholing Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Omscholing Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

De docent productontwikkeling verdient tussen de €1500,- en €2100,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Loon Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Wat verdien je als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Salarisschaal Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Salarisindicatie Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Bonus Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, CAO Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Brutoloon Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Nettoloon Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Vakantiedagen Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Pensioen Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Competenties, skills & vaardigheden docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak productontwikkeling werktuigbouwkunde
Mensen vonden ons op: Kennis Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Vaardigheden Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Attitude Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Kwalificaties Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Competentieprofiel Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Boeken voor het beroep docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Wil je meer weten over het beroep docent productontwikkeling werktuigbouwkunde? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent productontwikkeling werktuigbouwkunde bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent productontwikkeling werktuigbouwkunde te komen.

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde ebooks, boek Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Persoonstypen docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

De docent productontwikkeling is een gever. Hij geeft zijn kennis op het gebied van het vak productontwikkeling over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding en tips.

Ook is de docent productontwikkeling een waarnemer. Hij let op de ontwikkeling van de leerlingen/studenten en houdt hun studievoortgang nauwgezet bij.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Karakter Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Netwerk docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Het netwerk van de docent productontwikkeling bestaat uit zijn leerlingen/studenten, de directeur van de school, zijn collega's en de ouders van leerlingen tijdens ouderavonden. Ook kan zijn netwerk bestaan uit mensen uit het vak die op school komen spreken en de mensen bij stagebedrijven van zijn leerlingen/studenten.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Medewerkers Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Is het beroep docent productontwikkeling werktuigbouwkunde iets voor jou?

Zou je graag docent productontwikkeling werktuigbouwkunde willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent productontwikkeling werktuigbouwkunde bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, beroepskeuzetest Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, beroep Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent productontwikkeling is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende scholen voor de docent productontwikkeling met relevante werkervaring of een relevant diploma.

Arbeidsmarktperspectief score docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent productontwikkeling werktuigbouwkunde. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Promotie mogelijkheden Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, Carriere Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Solliciteren op de functie docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent productontwikkeling werktuigbouwkunde dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent productontwikkeling werktuigbouwkunde belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent productontwikkeling werktuigbouwkunde. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, CV Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, sollicitatie Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Interviews met docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Overzicht

Vacatures docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent productontwikkeling werktuigbouwkunde geeft les in het vak productontwikkeling. De docent productontwikkeling geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting van productontwikkeling of een andere technische opleiding. De docent productontwikkeling geeft les in alle facetten van het vak productontwikkeling.

Beoordeling Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep