U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent thermodynamica

Docent thermodynamica worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent thermodynamica? Lees de functieomschrijving.

De docent thermodynamica geeft les in het vak thermodynamica.

De docent thermodynamica geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemische technologie, natuurkunde of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent thermodynamica is zijn kennis en visie op het gebied van het vak thermodynamica overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak thermodynamica. Thermodynamica is het onderdeel van natuurkunde waarin interacties worden bestudeerd tussen grote verzamelingen van deeltjes op macroscopisch niveau. De docent thermodynamica geeft onder andere les in de geschiedenis van thermodynamica, leert zijn leerlingen/studenten alles over de basisbegrippen en leert ze alles over het thermodynamische proces.

De docent thermodynamica ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent thermodynamica de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent thermodynamica heeft verstand van het vak thermodynamica en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent thermodynamica projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent thermodynamica ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent thermodynamica, Baan Docent thermodynamica, Docent thermodynamica Worden, Functie-eisen Docent thermodynamica, Verantwoordelijkheden Docent thermodynamica, Functieprofiel Docent thermodynamica, Wat doet een Docent thermodynamica, Werken als Docent thermodynamica.

Docent thermodynamica worden: Opleiding tot docent thermodynamica

De docent thermodynamica heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' ''Natuurkunde'', of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''thermodynamica''.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent thermodynamica, Docent thermodynamica Worden, Opleidingsniveau Docent thermodynamica, Scholing Docent thermodynamica, Studie Docent thermodynamica, Bijscholing Docent thermodynamica, Omscholing Docent thermodynamica.

Organisaties waar een docent thermodynamica doorgaans werkzaam is

De docent thermodynamica geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent thermodynamica, Docent thermodynamica Worden, Opleidingsniveau Docent thermodynamica, Scholing Docent thermodynamica, Studie Docent thermodynamica, Bijscholing Docent thermodynamica, Omscholing Docent thermodynamica.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent thermodynamica

Het salaris van de docent thermodynamica die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent thermodynamica, Loon Docent thermodynamica, Wat verdien je als Docent thermodynamica, Salarisschaal Docent thermodynamica, Salarisindicatie Docent thermodynamica, Bonus Docent thermodynamica, CAO Docent thermodynamica, Brutoloon Docent thermodynamica, Nettoloon Docent thermodynamica, Vakantiedagen Docent thermodynamica, Pensioen Docent thermodynamica.

Competenties, skills & vaardigheden docent thermodynamica

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Inzicht in omgeving
 • Verstand van thermodynamica
Mensen vonden ons op: Kennis Docent thermodynamica, Vaardigheden Docent thermodynamica, Attitude Docent thermodynamica, Kwalificaties Docent thermodynamica, Competentieprofiel Docent thermodynamica.

Boeken voor het beroep docent thermodynamica

Wil je meer weten over het beroep docent thermodynamica? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent thermodynamica bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent thermodynamica te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent thermodynamica, Docent thermodynamica ebooks, boek Docent thermodynamica.

Persoonstypen docent thermodynamica

De docent thermodynamica is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent thermodynamica ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak thermodynamica over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent thermodynamica, Karakter Docent thermodynamica.

Netwerk docent thermodynamica

Het netwerk van de docent thermodynamica bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent thermodynamica, Medewerkers Docent thermodynamica.

Is het beroep docent thermodynamica iets voor jou?

Zou je graag docent thermodynamica willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent thermodynamica bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent thermodynamica, beroepskeuzetest Docent thermodynamica, beroep Docent thermodynamica kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent thermodynamica

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent thermodynamica is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent thermodynamica de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent thermodynamica

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent thermodynamica. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent thermodynamica, Promotie mogelijkheden Docent thermodynamica, Carriere Docent thermodynamica.

Solliciteren op de functie docent thermodynamica

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent thermodynamica dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent thermodynamica belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent thermodynamica. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent thermodynamica, CV Docent thermodynamica, sollicitatie Docent thermodynamica.

Interviews met docent thermodynamica

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent thermodynamica

Vacatures docent thermodynamica

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent thermodynamica? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent thermodynamica. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent thermodynamica geeft les in het vak thermodynamica. De docent thermodynamica geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemische technologie, natuurkunde of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent thermodynamica is zijn kennis en visie op het gebied van het vak thermodynamica overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent thermodynamica

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent thermodynamica' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent thermodynamica

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep